4G Vaikai Smartwatch GPS WIFI Vietą Vaizdo Skambučių Vandeniui SOS Vaikų Laikrodžiai Stebėjimo Berniukas Mergaitė išmanųjį Telefoną, Laikrodį, T8 LT25

Nauja

€36.63

4G Vaikai Smartwatch GPS WIFI Vietą Vaizdo Skambučių Vandeniui SOS Vaikų Laikrodžiai Stebėjimo Berniukas Mergaitė išmanųjį Telefoną, Laikrodį, T8 LT25

Parametrai Ar touch funkcija: taip Baterijos talpa: 720mAh Įkrovimo laikas: 1H Kamera: 30w Budėjimo laikas: 72h Veikia atmintis: 512MB Kūno atmintis: 4G, palaiko WCDMA, GSM Mašina dydis: 47*41*15.7 Tinklas: 4G, palaiko WCDMA, GSM APP parama: "Android", " IOS " Radiacija: mažesnė, nei mobiliųjų telefonų, tarptautinių standartų, nr. poveikį žmogaus organizmui Taikoma amžius: 3-12 metų amžiaus Nustatymo metodas: GPS, bazinės stoties vietos nustatymo, WiFi Funkcijos: WiFi, GPS, LBS padėties, nuotolinis stebėjimas, telefonų knyga, laikrodis žadintuvas, apsaugos zona, SOS, žemo energijos valdymas, nuotolinio išjungimo, nuotolinio valdymo vaizdo kamera, vaizdo kamera, foto albumas, perjungimo temos, gravity jutiklis, vaizdo įrašų peržiūros, įrašymas, micro pokalbių, vaizdo ryšiu.Tracker PROGRAMĄ: SeTracker2 Pakuotės turinys: 1* Smart Watch 1* Įkroviklio Kabelį 1* Screwdiver 1* naudojimo Instrukcija (anglų k.) 1* Retailed Langelį Svarbu: 1.Prašome laikyti žiūrėti glaudžius ryšius su savo riešą, laikykite jį dėvėti daugiau nei 10 minučių, kai jūs matuoti kūno temperatūrą, kitaip jis sukels didelę klaidą. 2.Šis pažangus apyrankės nėra tikras medicinos prietaisas,Visi sveikatos duomenys gali būti šiek tiek klaidų, palyginti su medicinos prietaisais, tik nuoroda.

Kaip Naudoti Tracker PROGRAMA:

1.Nuskaityti QR kodą instrukcijoje.

2.Atsisiųsti PROGRAMĄ "Setracker2" ir Užsiregistruoti Sąskaitą.

3.Pasirinkite kalbą ir savo srityje.Jums reikia pasirinkti tinkamą sritį prieš jus įpareigoja žiūrėti.yra 5 sever zona pasaulyje dabar, jie yra Honkongas, Azija ir okeanija, Šiaurės Amerikoje, Pietų Amerikoje, Europoje ir Afrikoje.

Mes turime nustatyti, kad žiūrėti į IP adresą savo šalyje, prieš išsiųsdami žiūrėti.Kai paslaugų srityje galite rinktis skirtingų IP adresas žiūrėti,žiūrėti negalės prisijungti prie tinklo.

4.Nuskaityti QR kodą lipdukas (ID) viršelyje žiūrėti,arba įveskite į įrenginio ID, įpareigoti žiūrėti.Kiekvieno laikrodžio yra tik vienas unikalus ID, ji gali būti naudojama tik vieną kartą.Tai, kad naudotis ryšį tarp laikrodžių ir tracker " PROGRAMĄ.

5.Atlikę aukščiau nurodytus veiksmus, norėdami prisijungti programėlę ir įpareigoja žiūrėti prietaise, tada jūs nusprendė, kad žiūrėti, galite skambinti, bet GPS gali ne dirbti,ir APP paragina, kad prietaisas yra ne internete.

Tai gali būti dėl to, kad IP adresas žiūrėti nepriklauso į savo šalį, arba jūsų mobiliojo ryšio paslaugų teikėjas yra ne serveryje.

Prašome susisiekti su mumis iš karto, o ne pradėti ginčų, mes teiks techninę paramą, siekiant padėti jums išspręsti problemą.

Žymos: smartwatch, smart žiūrėti wifi, gp tracker, vyrai smart žiūrėti, paprastas žiūrėti gps, t8, t8 smart watch "iphone", smart žiūrėti tactico v3, hs6620d smart žiūrėti, w46.

RAM >2GB
Baterija Nuimamas No
Galinio Vaizdo Kamera 0.3 MP
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Tinklo Režimas 4G
Kilmės KN(Kilmės)
GPS Taip
Grupė Nuimamas No
PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
PROCESORIAUS Modelis SP9820E
Rezoliucija 240*240
SIM Kortelės Prieinamos Taip
Juostos Medžiaga Silikagelis
Ekrano Dydis 1.3 colių full kampas
Taikymo Amžiaus Grupėje Vaiko
Sistema Android OS
Baterijos talpa >450mAh
Funkcija kalendorius
Mechanizmas No
Ekrano Formos Aikštė
Bylos Medžiaga Plastikiniai
Sertifikavimo ROHS
ROM 512mb
Kelis Ratukus No
Suderinamumas Viskas Suderinama
Tipas Dėl Riešo
Stilius Mielas
Prekės Pavadinimas YUWSPR
Kalbos Ukrainos

Parašykite savo atsiliepimą!

4G Vaikai Smartwatch GPS WIFI Vietą Vaizdo Skambučių Vandeniui SOS Vaikų Laikrodžiai Stebėjimo Berniukas Mergaitė išmanųjį Telefoną, Laikrodį, T8 LT25

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai