6-10 Sluoksnis Komercinės Profesinės Vaisių Maisto Džiovintuvas Iš Nerūdijančio Plieno Maisto, Vaisių, Daržovių, Naminių Gyvūnų Mėsos Oro Džiovintuvas Elektros Dehydrator

Nauja

€81.73

Trumpas įvadas:

Vaisių džiovinimo mašina tinka vaisių, daržovių, mėsos, žuvies, prieskoninių žolelių ir pan.Ir jis yra tobulas, kad užkandžiai augintiniai.

Produkto savybės:

Energijos taupymas, mažas energijos suvartojimas ir galėtų sausų daržovės, vaisiai, prieskoniniai augalai, pupelės, mėsa, žuvis, duona, grybai ir pan.Su karšto vėjo, išdžiovinkite, jokių pigmentų ar klijais arba skonis yra pridėta.Tuo pačiu metu, mityba išlieka ir išsilaikymo laikas yra ilgesnis.Patogu tai, kad natūralus maistas su turtinga skonio asmuo ar šeima.Tai yra daugiau, lengva išlaikyti ir daugiau skonio(džiovintų vaisių, įvairių šviežių vaisių būtent džiovinti ir ji yra mineralinio objektai ir mityba yra geriau užrakintas viduje).Temperatūra nebus didesnė kaip 100℃, jis nebus pertraukos maisto mitybos.

Reguliuojamas temperatūros dizaino, galite nustatyti skirtingą temperatūrą pagal skirtingus maisto produktus pasiekti geriausią.

Specifikacijos

Spalva: Kaip matyti iš paveikslėlio

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Tūrio: 100-250V~

HZ: 50/60Hz

W: 360W

Energijos suvartojimas: ≈4hour / a kilovatvalandę

Guolių sluoksniai: 8 sluoksnius

Oro ciklo kryptimis: frontwards

Dydis:apie 30x35.5x30cm

Pakuotė:

1 Set x Maisto Džiovinimo Mašina

Pastaba:

-Dėl skirtingų gaminti partijų, produkto informaciją gali būti šiek tiek skiriasi.Jei jums priežiūros skirtumas, prašome nusipirkti ją atidžiai.

-Prašome leisti 1-3CM skiriasi dėl rankinis matavimas.

-Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, ir es importuoti į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku

Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga

15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Extra

Grįžti bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuota Kokybė

Garantuotos Kokybės ar Visiškai grąžinti pinigus

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: plaukų džiovintuvas, sūdyti mėsos džiovinimui, džiovintuvas salotos, augintiniai džiovintuvas, led džiovintuvas, dehumidifi, džiovintuvas daržovių, virėjas mėsos, taurės džiovintuvas, maišytuvo mijia.

Vidinis Konteineris Sluoksnis Aštuonių Sluoksnių
Galia <800W
Prekės Pavadinimas AUGIENB
Modelio Numeris Maisto Džiovinimo Mašina
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Vidinis Bako Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Parašykite savo atsiliepimą!

6-10 Sluoksnis Komercinės Profesinės Vaisių Maisto Džiovintuvas Iš Nerūdijančio Plieno Maisto, Vaisių, Daržovių, Naminių Gyvūnų Mėsos Oro Džiovintuvas Elektros Dehydrator

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai