25V Plius 2Speed Belaidžius Gręžimo Ranka Elektrinis Gręžtuvas Elektrinis Atsuktuvas Mini rankiniai Įrankiai Gręžimo Aukštos Kokybės Įrankis Atsuktuvai

Nauja

€42.85

Susiję produktai:

Jei norite pirkti 25V sprogdinimo, gręžimo, prašome spustelėkite paveikslėlyje

Privalumai Įžanga:

1. Grįžtamasis.Mechaninė kasetė dizainas. 2. Tolygus. 3. 17+1 kiosko sukimo momento reguliavimas. 4. Atsparus vandeniui, lašas, nuotėkio srovės. 5. ECP: akumuliatoriaus apsaugos įtaisų, siekiant išvengti akumuliatoriaus perkrovos, perkaitimo ir gilaus iškrovimo. 6. Integruotas LED šviesos apšvietimas darbo zonoje, taip pat gali būti naktinis darbas. 7. Dvigubai didesniu greičiu, elektrinis grąžtas, elektrinis atsuktuvas. 8. Greitas lėtas padarinių. 9.PASTABA: visos dovanos bus siunčiamos atsitiktinai.ten bus šiek tiek kitoks.Dėl ilgo transportavimo laiko, dovana gali būti surūdijęs, bet jis vis dar gali būti normaliai.Mes nereikia mokėti už rūdžių vienas.prašome jį žinome. 10. PASTABA: baterijos viduje pažymėtas 3.7 V *6=22.2 V; kai akumuliatorius yra visiškai įkrautas yra apie 4,2 V*6=25.2 V. 11.PRANEŠIMO renkantis fedex siuntos klientams: mūsų kaina nėra įtraukta į remoted shiping kainą(tai yra apie 30USD),Jei jūsų adresas yra ne remoted už "fedex".mes galime suteikti nemokamas pristatymas.jei jūsų adresas yra remoted, jums turėtų sumokėti už remoted mokestis. 12.Atkreipkite dėmesį: šis produktas siunčia ES plug pagal numatytuosius nustatymus.Jei jums reikia bet kokios kitos kištuko, praneškite mums!Labai ačiū (JAV/JK/AU /) 13:pastaba: jei 2-greičio jungiklis lieka artimųjų padėtį, o mygtukas turi būti pabaigoje.ar ji bus neutrali pozicija, kuri bus ne pradėti mašina.Tai tas pats principas, kad automobilis negali pradėti, neturėdami įdėti į įrankių.

Produkto nuotrauka ir aprašymas:

Aneerpower Plius 25V ,baterija 1500 mAh ličio baterija,apjungia dviejų greičių diapazone ir 17+1 pozicija sankabą, kompaktiško dydžio, kuris suteikia tikslios kontrolės gręžti į medį, metalą, plastiką, ir visi veržimo užduotis.Max gręžimo pajėgumas yra 10 mm, metalo ir medienos 20mm.Idealus gręžiant ir tvirtinimo elementų, skirtų programų, tokių kaip kadravimo, remontas ir kabineto įrengimas ir Kt.

17+1 Sukimo momentas:

17 + 1 Sukimo, Gręžimo, Gręžimo Plieno plokštė, Suveržimo Varžtus, Atsipalaidavimas Varžtai ir Pan.Sukimo momento nustatymas yra koreguojami, kad suteiktų didesnį sukimo galia, ypač gręžimo, arba užkirsti kelią varžtus iš išardymą ir overdriving

10mm Griebtuvas:

Elektriniai Gręžimo Maksimalus Tvirtinimo Skersmuo 10mm.

2 Greitis:

2 Greičio Elektrinis Grąžtas.Pirmas perdavimo Greitis 0-400R / min, Ir Antra Pavara, Greitis Yra 0-1500R / min.Jums Gali Geriau Suvokti Savo Greičio Darbe.

Į Priekį / Reversas:

Jei Reikia, Priveržkite Varžtus, Naudoti, perduoti,Jei Reikia atlaisvinti Varžtus,Naudoti Atvirkštinio

Šilumos Ventiliacijos

Šilumos Ventiliacijos Šilumos Ventiliacijos anga gali užtikrinti, kad temperatūra nepakyla per didelės, ir veikia normaliai.

Belaipsnis Greičio:

Pradėti Jungiklis, Belaipsnis Greičio, Galėsite Reguliuoti Greitį, Bet Kuriuo Metu, Taip, Kad Jūs Galite Dirbti Daugiau Kontrolės.

Elektros Kiekio Ekranas:

Paspauskite ir laikykite nuspaudę raudoną mygtuką pabaigoje, baterija, ekranas, akumuliatoriaus galios.

1.5 Ah Li-ion Baterijos

Į 25V Plius elektrinis grąžtas baterija susideda iš 6 18650 ličio baterijas.akumuliatoriaus viduje yra pažymėtas 3.7 V *6=22.2 V, kai baterija yra visiškai yra apie 4,2 V*6=25V.

Svoris ir Dydis

Į WeightOf 25V Plius yra 1,1 kg, DYDIS: 136 * 199 * 196mm

DOVANA:

Specialių atsuktuvų, galvos sukimo ir atsipalaidavimo varžtais.

LED Darbo Lemputė

Kai Jums Pradėti Grąžtas, Darbinis Šviesos Bus Įjungtas Automatiškai.

Pakavimo Sąrašas 1

25V Belaidžius Gręžimo *1pcs Baterijos *1pcs Kroviklis *1pcs Nurodymai *1pcs Dovana *1pcs Audiniai krepšys *1pcs

Pakavimo Sąrašas 2

25V Belaidžius Gręžimo *1pcs Baterijos *2vnt Kroviklis *1pcs Nurodymai *1pcs Dovana *1pcs Audiniai krepšys *1pcs

Apie produktus:

1.Jūs gaunate tai, ką jūs mokate už.Mes pasistengsime suteikti daugiau aukštos kokybės prekes pirkėjui. 2.Visi produktai yra nekilnojamojo aprašymas mūsų parduotuvėje.Prašome perskaityti gaminio aprašymai atidžiai. 3.Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį.Prašome palikite mums žinutę.

Apie mokėjimą:

1.Parama, kredito kortelės(RMB,, ir Doleris) WebMoney(WM),TT,Vakarų Sąjunga , Qiwi piniginės, Boleto(Brazilija), SOFORT Bankų , Alipay ir kt.

Apie siuntą:

1. Mes atsiųsime užsakymo per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) 2. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) 3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis,Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4.Pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų negali būti guaranted jav, dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali paveikti efektyvumą savo priėmimams.Atkreipkite dėmesį, kad visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo, mokesčių, muitų ir mokesčių už importą į savo šalį bus jūsų nemokamai.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Žymos: bench drill, belaidžiu screwdriv, logotipas deko, bosch įrankis, bevielis elektrinis atsuktuvas baterija, gręžimo poveikis, įrankiai, elektriniai įrankiai, tiek gręžimo, electr įrankis, lankstaus veleno įrankis.

Dažnis 50HZ/60HZ
Saulės Elementų Kiekis Pagal Jūsų Pasirinkimą
Maks.Tvirtinimo Talpa 0.8-10mm
Mažu Greičiu 0-400 r/min
Modelio Numeris PLIUS-25V
Svoris 1.2KG
Maks. Gręžimo Skersmuo Medienos 20MM/10MM Plieno Gaminiai
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Be Apkrovos Greitis 1800rpm
Prekės Pavadinimas ANEERPOWER
Gręžimo Tipas belaidžiu gręžimo
Nominali Įėjimo Galia 130W
Privalumus Ir Trūkumus Eiti Taip
Didelės Spartos 0-1500 r/min
style1 Dvigubas greitis
Vardinė Įtampa 110v-220v, Universalus Naudojimas
Baterijos talpa 1.5 Ah
Maitinimo Šaltinis Baterija
Nominalus Sukimo Momentas 48 N/M
Prašymas Išsamios parametrų
Greitis continuouslv belaipsnė pavara
Kilmės KN(Kilmės)
Elektrinis Gręžtuvas Tipai Rankiniai Elektriniai Gręžimo/Belaidžius Gręžimo/Elektrinis Atsuktuvas/Baterijos Gręžimo

Parašykite savo atsiliepimą!

25V Plius 2Speed Belaidžius Gręžimo Ranka Elektrinis Gręžtuvas Elektrinis Atsuktuvas Mini rankiniai Įrankiai Gręžimo Aukštos Kokybės Įrankis Atsuktuvai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai