Multi-funkcija Švarus storosios Žarnos Hidroterapija Mašina / storosios žarnos Drėkinimo Valikliu

Nauja

€373.13

Kaip su mumis susisiekti?

Siųsti savo tyrimo duomenis žemiau, spustelėkite Kontaktų Dabar

Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Už greitą atsakymą: -Skype :joanna202014 -Tele /Whatsapp : +86-13823506407

1.Mūsų pardavimo šerdžių su mumis jūsų verslas saugus savo pinigus saugiai .

2. Daugiau informacijos ,prašome susisiekti su manimi.

Colon Hidroterapija: Viskas, ką Jums Reikia Žinoti

Mūsų kūnas yra nuostabus built-in detox sistema.

Mūsų oda stumia prakaito, mūsų plaučius išmesti anglies dioksido, mūsų inkstus filtras mūsų kraujyje ir mūsų žarnyne, pašalinti ir išskirti atliekas iš organizmo.

Dar, mūsų kūnas priklauso nuo to mums pasirūpinti, kad ji gali veikti netinkamai.Reguliariai mankštintis, maistingą mitybą ir sveiką gyvenimo būdą, padėti jai detox tinkamai, išlaikyti toksinų ir bakterijų už gerą.

Tačiau kartais mūsų detox sistema turi šiek tiek padėti.Jei jūs kenčia nuo virškinimo problemų, pavyzdžiui, vidurių užkietėjimas, dujų, arba viduriavimas, storosios žarnos hidroterapija, gali būti tik tai, ko jums reikia gauti jūsų kūno atgal kelyje taip, kad ji gali atlikti savo darbą efektyviai.

Kas yra storosios Žarnos Hidroterapija?

Yra toksinų beveik visur, ir, deja, daug vėjo gale rasti savo kelią į mūsų kūnus.

Mūsų maisto, vandens ir aplinkos visą uosto, šių kenksmingų bakterijų ir gali sukelti nemalonių simptomų, tokių kaip virškinimo sutrikimas.

O mūsų virškinimo sistema yra įrengta išsiųsti šių toksinų, storosios žarnos hidroterapija gali padėti natūralų procesą ir pagerinti funkcija jūsų dvitaškis, ypač jei jūs kenčia nuo virškinimo problemas.

Colon hidroterapija yra taip pat dažnai vadinami storosios žarnos drėkinimu arba dvitaškis valymo.Ir taip, ji panaši į klizma, bet naudoja daugiau skysčio.

Taip pat, storosios žarnos hidroterapija gali naudoti specialių žolių, fermentų, arba probiotikai padidinti gydomųjų savybių.

Iš esmės, skysčiai yra pilamas per vamzdį, kuris buvo įkišama į tiesiąją žarną.

Skysčių turi būti paleistas kaip normalus tuštinimasis, ištremti su juo gleivių, bakterijų ir toksinų.Šis procesas gali būti kartojamas kelis kartus ir visą procesą nuo pradžios iki pabaigos gali trukti iki valandos (1).

Taigi, kas yra sveikatos nauda dvitaškis valymo?Ir storosios žarnos hidroterapija saugus?

Colon Hidroterapija Naudą

1. Jis reikalai judėtų.

Jei jūs niekada nebuvo patyręs vidurių užkietėjimas, skaičius sau laimingas.

Maždaug 4 mln. žmonių Jungtinėse valstijose kenčia nuo dažnų vidurių užkietėjimas ir stebina 900 žmonių miršta kasmet nuo ligų, susijusių su sąlyga (2).

Idealiu atveju jūs turėtumėte būti ėjimas į tualetą, bent kartą per dieną.Vyksta kelias dienas, be juda jūsų žarnyne gali sukelti kai kurios labai nemalonius simptomus, pavyzdžiui, pilvo pūtimas, dujų, ir svorio padidėjimas.

Istoriškai, dvitaškis valo, jau seniai naudojamas kaip gydymo nuo vidurių užkietėjimo.Iš tikrųjų, senovės Egiptiečiai buvo tarp pirmųjų pioneer naudoti dvitaškis valo prieš tūkstančius metų.

Duomenys rodo, kad gaubtinės žarnos hidroterapija gali padėti sumažinti vidurių užkietėjimas ir gauti žarnyno juda (3).

Tai veikia per du mechanizmai: skystis padeda suminkštinti išmatų, o purkštukas klizma veikia atsipalaidavimas tiesiosios žarnos, greitai ir lengvai gydant vidurių užkietėjimas.

2. Ji padeda detoksikuoti dvitaškis.

Mūsų organizmas gana neįtikėtinai darbą detoxing pati.Bet per metus, toksinai ir bakterijos gali pradėti kurti ir priimti rinkliavų ant kūno.

Daug toksinų, kurie patenka į mūsų įstaigą, nepriklausomai nuo šaltinio, bus galų gale padaryti jį visą kelią į dvitaškis.

Colon hidroterapija yra puikus būdas padėti storosios žarnos atlikti savo darbą ir pašalinti kenksmingų bakterijų.

Atsikratyti kūno toksinų ir atliekų gali padėti virškinimą, o skatinant ekonomikos augimą naudingų žarnyno florą.Pašalinti išlikęs toksinų, taip pat gali padėti tobulinti maistinių medžiagų įsisavinimo ir bendros sveikatos.

3. Jis skatina svorio.

Jei svorio netekimas yra jūsų tikslas, storosios žarnos hidroterapija, gali būti, ką jūs ieškote pradėti procesą.

Dvitaškis valo darbą iš esmės išvalyti savo dvitaškis visų kurti ir išmatose, todėl nenuostabu, kad jūs ketinate reikia nusimesti keletą svarų procese.

Storosios žarnos hidroterapija, taip pat gali padėti su nuolatiniu svorio kliringo iki vidurių užkietėjimas, defliatorių pasipūsti, ir padidinti maistinių medžiagų absorbcijos.

Suporuotas su aukšto pluošto mityba ir daug drėgmės, storosios žarnos hidroterapija, gali būti veiksminga priemonė greitinti svorio.

4. Jis gerina imuninę sistemą.

Žarnyne yra tik vienas iš mūsų organizmo natūralų gynybos sistemas.Be to, kepenų, inkstų, plaučių, odos ir limfinės sistemos, žarnos yra atsakingos už mums išlaikyti sveiką pagal šalintų pavojingų bakterijų.

Žymos: colon hidroterapija, pen plazmos, dešimtys mašina, didelis, dvitaškis valyti klizma, hidroterapija, elektrinės sienų raumenų stimuliatorius, išvalyti dvitaškis, mole, pen, storosios žarnos drėkinimo erotika, tens aparatas, mini.

Vardinis dažnis 50hz
Standartinė Įtampa 220V
Vardinė Įtampa AC 220V
Prašymas Įstaiga
WhatsAPP +8613823506407
el. paštas [email protected]
Nominali galia Kaip 1000W
Santykinė drėgmė ≤75%
Atmpspheric Slėgis 75~106 Kpa
aplinkos temperatūra 5~40℃
Kilmės KN(Kilmės)
Triukšmo lygis Kaip 70dB Vidurkis
Svoris Net2.3kg/Gross 3.4
Vandens saugojimo talpos ≥ 2.0 L
Prekės Pavadinimas suyzeko

Parašykite savo atsiliepimą!

Multi-funkcija Švarus storosios Žarnos Hidroterapija Mašina / storosios žarnos Drėkinimo Valikliu

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai