Naujas Pro4 TWS belaidžio "Bluetooth" laisvų rankų įranga 5.0 In-Ear ausinės, built-in baterija box for smartphones"

Nauja

€22.45

【5.0 "Bluetooth" laisvų rankų įranga 】 advanced 5.0 "Bluetooth" technologija suteikia signalo perdavimo greičiau ir stabili, labai aštrus, garso kokybė ir mažesnis energijos suvartojimas.Built-in Bluetooth 5.0 chip, užfiksuoti visas muzikos detales ir leidžia jums prisijungti prie bet kurio įrenginio.Belaidžio Dizainas yra puikus pasirinkimas veikia, dviračiu, jogos ir gimnastikos

Aukštos raiškos Dvejopo mikrofonai ir minicargator portátil】 du didelės raiškos mikrofonai yra sukurtos siekiant geriausių eksploatacinių savybių ryšį, sumažinti aplinkos triukšmą ir išlaikyti savo balsą, aišku.Mūsų mini įkrovimo lauke bus taip pat teikiame visą dieną įkrovimo ausinių, taigi ausines yra visada.

Auto-porą ir suderinama】tiesiog išimkite juos iš apmokestinimo atveju ir jie bus įjungtas automatiškai prisijungti prie jūsų prietaiso.Tinka iPhone / iPad / Samsung / HTC/Mac/nešiojamieji kompiuteriai suderinami su "Bluetooth" 5.0 ir aukščiau.

Naujas Pro4 TWS belaidė laisvų rankų įranga "Bluetooth" 5.0 spalva galvanizavimo/mate In-Ear ausines, built-in mikrofono ir įkraunama dėžutė, 3D HD stereo triukšmą ausinės Aprašymas: Produkto Modelis: pro4 (atsidaro dangtis ir atidaromas ekranas, palaiko pervadinimas, pozicionavimo, master-slave pakeisti) "Bluetooth" sprendimas: Taivanas Aite 8212 "Bluetooth" versija: 5,0 [Binaural kalbėdamas] Energijos suvartojimas: 8M (mažo energijos suvartojimo) Spalva: sidabro gun spalva, ežeras, mėlyna, juoda, rožinė aukso, raudoni, metalo macaroon juoda, balta, tamsiai mėlyna, juoda, žalia, raudona vyno Baterijos talpa: kairės/dešinės 25 Įkrovimo Dėžutės talpa: 200mah su apsauginė plokštė Ragų: composite membrana ragų garsas 1. Produkto svoris: 5-6g (atskirų ausinių). 2. Darbo laikas: apie 4 val. 3. Budėjimo laikas: 100 val. 4. Pakrovimo laikas: 1-1,5 val. 5. atskirų ausinių Baterijos talpa: 40mAh. 6.Betty įkrovimo dėžė: 350mAh. 7. Belaidžio ryšio atstumas: 10m. 8. "Bluetooth" versija: "Bluetooth" 5,0 9. Atsparus dulkėms veiklos: IP5X 10. Ausinių Kategorija: authenticbelaidės ausinės 11. Suderinama mobilieji telefonai: Suderinama su "ios", "iphone", "Android" ir kitų išmaniųjų telefonų 12.Suderinamas su GPS ir Pervardyti, suderinama su pop-up windows), balso paramą, " ios " ir "Android" parama ir pan.【Patogus ir atsparus vandeniui naudoti IPX5 】 kiekvienas sveria 5-6 gramų, gali tilpti ausis, tai nėra lengva kristi žemyn.Hermetiška išorinis apvalkalas ir nano danga gali prakaito ir lietaus, lengvai, todėl ausinės idealiai tinka lauko sporto ir ilgalaikio naudotis.Nesijaudinkite, prakaitas, skauda jam.

【Stilingą laisvų rankų įrangą kompaktiškas apmokestinimo atveju Pro4 belaidžio "bluetooth" laisvų rankų įranga su elegantišką išvaizdą, puikių apdaila ir bauda kūrinys, tikrai išskirtinį ir praktiškas!Įkrovimo atveju, sklandžiai ir nešiojamų, yra paprasta naudoti ir nešiotis su savimi, nesvarbu, kelius į darbą, mokymo ar kelionės.

Žymos: sl tws ausinių, peripage mini "bluetooth", naujas atvyksta, atveju ace onyx, laisvų rankų įranga slim, vivo "bluetooth", 1more e1026bt, belaidžio headphon, earphon, i2000 pro tws.

Earcups Tipas Pusiau atviras
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Paketų Sąrašas Įkrovimo Kabelis
Vairuotojas Skersmuo 13mm
Yra bevielis Taip
Magnetas Tipas Kita
Vocalism Principas Dinamiškas
"Bluetooth" Versija 5.0
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
Modelio Numeris pro4
Jautrumas 130db
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Maksimali Galia 5mW
Bendras Harmoninis Iškraipymas 0.2%
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Kita
Paramos PROGRAMĄ Taip
Jungtys Žaibas
Skaičius Vairuotojai 2
Stilius Ausis
Garso Valdymas Taip
Su Mikrofonu Taip
Funkcija Sportas
Komunikacijos Belaidžio
Kilmės KN(Kilmės)
Atsparumas 32Ω
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Savybės Dviguba Jungtis
Valdymo Mygtukas Taip
Atsparus vandeniui Taip

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujas Pro4 TWS belaidžio "Bluetooth" laisvų rankų įranga 5.0 In-Ear ausinės, built-in baterija box for smartphones"

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai