Belaidė/Laidinė Valdytojas Mando PS4 PlayStation 4/PS3 Konsolės Dualshock 4 Valdytojas Controle PS4 kreiptuką

Nauja

€11.64

Skirtumai tarp 3 tipų valdikliai, skirti PS4

1. Wireless Gamepad 1 dvigubos vibracijos funkcija, built-in speaker, su 3,5 mm headphoe ir EXT jack ir "touchpad" funkcija, prisijungti dėl PS4 konsolės "bluetooth" ryšiu, PS3 konsolėje ir PC, reikia, kad galėtumėte susisiekti su laidu.

2. Wireless Gamepad 2 turi dvigubą vibracijos funkcija, be garsiakalbio, be ausinių, be EXT Lizdas, galima prijungti PS4 belaidžiu būdu, bet reikia kabelio, kad galėtumėte prijungti PS3 ir PC.

3. Laidinio Gamepad turi dvigubą vibracijos funkcija, built-in speaker, be ausinių, be EXT Lizdas, ji reikia kabelio, kad galėtumėte prijungti už PS4/PS3/VNT.

Parama PS4 "Bluetooth" Ryšį

Šis žaidimų valdiklis turi Bluetooth funkcija, su vibracija.Ne Originalas , tai yra OEM produktai pati kaip ir Originalo kokybę.Šis reguliatorius yra NE TIK suderinami, už PS4. Jis gali dirbti su PS3 konsolėje ir PC, reikia išlaikyti kabeliu prijunkite jį.Naudojant duomenų valdytojo pirmą kartą, prijunkite duomenų kabelį PS4, paspauskite apvalų mygtuką, viduryje valdiklio, tada ištraukite kabelį.Po to, jūs galite tiesiog paspauskite apvalų mygtuką, kai norite užmegzti ryšį.

Itin jautrus šešių krypties nustatymo sistema, natūraliai intuityvus jutiklinis skydelis priekyje reguliatorius suteikia turtingą žaidimų patirtis.

Parama Playstation 3

Tai gamepad gali padėti PS3 konsolės, atkreipkite dėmesį, kad jums reikia naudoti kabelį prijunkite jį!

Paramos PC WIN/7/8/10

Tai gamepad taip pat paramos PC, suderinamas su "WINDOWS XP", " WIN7, už WIN8 ir WIN10 operacinės sistemos (pastaba: Jei norite, kad duomenų valdytojas dirbti KOMPIUTERIU, prašome naudoti kabelį)

Dvigubos Vibracijos Funkcija

Mes turime suprojektuoti 2 vibracijos varikliai tai gamepad, taip, kad jūs galite patirti džiaugsmą iš žaidimo geriau!Stipri vibracija už asmeninį žaidimų patirtis, Tegul žaidėjas jaučiasi, kaip jie yra mūšio lauke.

Ausinių ir Mikrofono Funkcija

Stereo ausinių ir mikrofono jungtis pabaigos, taip pat buvo pridėta PS4 gamepad belaidį valdiklį.Kai jūs žaisti mulitplayer žaidimą, jums reikia naudoti tik mono ausinės mikrofonas numatyta PS4 bevielio ryšio valdiklis, kalbėtis su draugų žaidimą labiau įdomus.

LED Šviesos Juosta Funkcija

Ant PS4 gamepad belaidis valdiklis, naujas, 3-jų spalvų LED juostos, kuri rodo įvairių spalvų, yra pridėta.Kai daug žmonių žaisti, spalvų šviesos juostą ir spalvų atitikimo simbolių žaidimas bus susijęs, kuri leis lengvai nustatyti charakterį, kad esate manipuliuoti.Spalvų kaita, šviesos juostos, taip pat gali nurodyti fizinę jėgą ar žalos pobūdis ir taikymo būdais, pavyzdžiui, tai gali intuityviai nustatyti įvairių žaidimų informacijos.

Built-in Speaker Funkcija

Revoliucinis funkcijų, pavyzdžiui, touchpad, integruotas šviesos juosta, ir built-in speaker bus pasiūlyti įdomių naujų būdų, kaip patirti ir bendrauti su savo žaidimus ir jos 3.5 mm audio jack siūlo praktinį asmens garso sprendimas žaidėjus, kurie nori klausytis iš jų žaidimai privačiai.Vartotojai PS4 galite mėgautis aukštos kokybės žaidimų efektus skamba ne tik per TV garsiakalbius, o taip pat duomenų valdytojai į savo rankas.

Kaip Prisijungti

Pirmą kartą, duomenų valdytojas arba tada, kai norite naudoti duomenų valdytojas kito valdiklio sistema, jums reikia sujungti su sistema.Prisijungti valdytojo, kad jūsų sistema su USB kabelio, kol sistema veikia.Jei norite naudoti du ar daugiau valdiklių, turite suporuoti kiekvienas duomenų valdytojas atskirai.

Stabili Ilgo Nuotolio Ryšys

"Bluetooth" 3.0 užtikrina stabilų ryšį be jokio uždelsimo, ir siūlo iki 8 metrų (26.3 kojų), todėl jį galima mėgautis žaisti iš toli kambario pusę

Maitinimui Taupymas

Įkrovos baterijos pasirodo ekrane, kai jūs paspauskite ir laikykite home mygtuką.Nors sistema yra poilsio režimas, šviesos juosta lėtai mirksi oranžine spalva.Kai įkrovimas baigtas, šviesos juosta išsijungia.

Baterija capcity 600MAH micro-USB jungtį

Ergonomiškas Dizainas

Su gamepad yra sukurta su 3D rokeris, 360° didelio tikslumo .

Patogus, kryžminis raktas dizainas lankstesniam ir tiksli vairo!

Ergonomiškos rankenos, neslidžios, tekstūra, matinis jaustis, ilgalaikį sukibimą nėra pavargęs.

Šis reguliatorius stiliaus džiaugsmą padas suteikia visiškai kontroliuoti savo mėgstamus žaidimus.

Nustatymo jautrumas ir tikslumas yra didelis.

Aukštos Jautrus Mygtukas

Visi valdytojai išlaikė griežtą kartoti klavišų bandymo, užtikrinti, geri mygtukai , suteikia stabilumo ir iš esmės nulinis žaidimas nedelsiant.

Aukštos kokybės slėgiui jautrūs D-Pad, 360° be dead zone kreiptuką, didelio jautrumo ir tikslumo veiksmo mygtuką, jums greičiausiai žaidimų patirtis.Be to mygtuką "share" leidžia dalintis savo didžiausias žaidimų akimirkos, kaip paprasta vieno mygtuko paspaudimu.Įkelti gameplay video ir ekrano nuotraukas tiesiai iš savo sistemą, ar live-stream savo žaidimo, netrikdant žaidimas pažangos.

Žymos: ps4 4 gamepad, gamepad ps4, žaidimas ir dūmų ps4, pin ps4, compelit ps4 konsolės " playstation 4, titano kalba, gamepad "windows 7", Kontrolės, kreiptuką pc, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis.

Sąsaja "Bluetooth"
Sertifikavimo NĖRA
Tipas Gamepads
Modelio Numeris už PS4 Belaidžio ryšio Valdiklis
Tinkamas PC
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Prekės Pavadinimas TECTINTER
Pritaikymas Už PS4/PS3 Konsolėje
Pakuotė No
Kilmės KN(Kilmės)
Dropshipping Parama
Suderinamos Prekės/Modelis Kita
200000571 200002850,200002850,200002850,200002850

Parašykite savo atsiliepimą!

Belaidė/Laidinė Valdytojas Mando PS4 PlayStation 4/PS3 Konsolės Dualshock 4 Valdytojas Controle PS4 kreiptuką

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai