Automobilių Garsų Duslintuvo Išmetimo Elektros Vožtuvas 1Inlet Į 2Outlet Duslintuvo Sistema, Automobilių Žemyn Plonas Duslintuvo

Nauja

€118.97

Išmetamųjų dujų, elektros skamba vožtuvas duslintuvo sistema

1: T-stiliaus Duslintuvo systme 2: 1 Įleidimo angos 2 Angos 3: Plonas duslintuvo 4: Normalus uždarytas vožtuvas

Poveikis

1: Įdiegtas tai skamba duslintuvo, gali padaryti lenktynių skamba, kai atidaryti vožtuvą. 2: Pakeisti galiniai duslintuvo su tai skamba vožtuvas duslintuvo.

Įrengimas nuoroda: išmetimo kryptis

3 Dydis:

1: 76mm įleidimo 63mm lizdo 2: 63mm įleidimo 63mm lizdo 3: 51mm įleidimo 51mm lizdo

Taikoma: Universalus

Tinka 99% benzininiai varikliai.

Medžiaga: nerūdijantis plienas.

Savybės: atsparus Vandeniui ir atsparus aukštai temperatūrai.

Pastabos:

Mažas-poslinkis nuo automobilio, prašome išjungti viduryje mufelinė.Tai, kad garsiai skamba.

Medžiaga:

Nerūdijančio Plieno:

Kaip sujungti:

Apie baterijos:

Dėl oro transporto express reikalavimus, baterijų, neleidžiama į paketą.Todėl kartais turėti jokių baterijų, nuotolinio valdymo, Jums reikia, kad pirkti baterijos modelis CR2032 ir įdiegti patys.Ačiū.

Apie muito:

Laivybos išlaidų nebus įskaitant muitų tvarka.Į kartono dėžutėje yra didelis ir sunkus mūsų daiktų, todėl kartais muitinės paprašyti, muitas jūsų užsakymą.Prašome suprasti, kad tai padaryti.Prašome palikite pranešimą jūsų užsakymą, jei turite pastabų, krovinio važtaraščius ir sąskaitas faktūras.Mėgautis savo pirkinių.Kai kuriose šalyse gali būti be muitų mokesčių, Prašome susisiekti su mumis prieš kad, Ačiū!

Apie garantija:

Visų eksportuojamų prekių mėgautis 1 metų garantinį laikotarpį.Prašome padaryti video ir fotografuoti nuotraukas mums, jeigu prekės turi kokių nors problemų.Mes suteikti jums idėja, Po mūsų specialistas, patikrinti.mes atsiųsime jums dalių, jei reikia.Ačiū.Visos prekės yra išbandytos prieš pristatant.ir tai geriausias kokybės klientams.

Nemokamai patalpinti logotipą ant duslintuvo ir valdymo dėžutė:

Jei jums reikia įdėti savo logotipą ar žodžių mufelinė.Tai nemokama pateiktas, Prašome palikti žinutę užsakymo formoje.Ačiū.

Mes esame gamintojas:

ZHEJIANG SINCAR TECHNOLOGY CO.,LTD Mes specializuojamės kūrimas ir gamyba-automobilių dujų išmetimo vožtuvų sistema produktus.Elektros vožtuvas ir slėgio vožtuvas ir vožtuvas duslintuvo ir duslintuvo patarimas ir t. t.Mes sveikiname pardavėjai iš viso pasaulio bendradarbiauti, mes suteikiame palankiausias didmeninės kainos.Prašome pabendrauti su mumis, jei turite susidomėjimą.Susisiekite internetu klientų aptarnavimas, bus suteikti jums kontaktinė informacija valdytojas.

Žymos: automobilių garso, anglies pluošto išmetamųjų patarimas, automobilių išmetimo, išmetamųjų dujų vamzdis, amg w177, auto duslintuvo, naminis išmetimo angą vožtuvas, automobilių dujų išmetimo duslintuvo, duslintuvo garsas, šlaplės.

Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Visas Pasaulis
Tipas Varža Junginys Duslintuvo
Specialios Funkcijos skamba duslintuvo
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Montavimo Padėtis Galiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Automobilių Garsų Duslintuvo Išmetimo Elektros Vožtuvas 1Inlet Į 2Outlet Duslintuvo Sistema, Automobilių Žemyn Plonas Duslintuvo

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai