42V 2A 10S li-ion baterijos įkroviklio 36V ličio baterija lipo M365 hoverboard elektrinis dviratis paspirtukas Ninebot ebike įkroviklis

Nauja

€16.02

42V 2A Ličio Baterijos Kroviklis

Prašome Palikite Aišku Žodžius Įėjimo KINTAMOSIOS srovės tinklo lizdo Ir Išėjimo DC Kištukas,Pavyzdžiui, " AC: Skaičius 3, DC:G Skaičių Especial " E " & "F", Kitaip Jūsų Užsakymas negali Būti Išsiųstas,Ačiū!!!Mes galime pritaikyti bet Įkrovimo Įtampa ir Įkrovimo srovę,Pagal jūsų poreikius.

Apsauga

1.Per srovės apsaugos 2.Per įtampos apsauga 3.Trumpo Jungimo Apsauga 4.Atvirkštinis Ryšys, Apsaugos

Produkto Pranašumas

1)Dviejų spalvų LED indikatorius:Raudona-Charing,Žalia-visiškai įkrauta.Su 12 mėnesių garantija. 2)Nuolatinės srovės, pastovaus slėgio dual sistemos projektavimo, puikiai atitinka ličio baterijos įkrovimo savybes. 3)dviejų kelią vidutinis srauto sistema naudojama, kai vienas iš jų yra sugadinta, tik krovimo srovė yra sumažintas perpus, ir ji gali būti naudojama. 4)įkrovimo laikas reguliuojamas, su LED indikacija, tikslumo įtampos ir srovės nustatymo, veiksmingai užkirsti kelią antkainį ir visiškai panaikinti mokestį nepasitenkinimo ir pan. 5)įėjimo ir išėjimo linijų naudoti aukštos kokybės, laidus, korozijai, ir ne krekingo. 6)apvalkalas yra PC pramonės žaliavos, antipirenas ir liepsną, atsparumas temperatūrai 75 C.

PAV Įkrovimo Kreivė

Sertifikatai

Mūsų paslaugos

Išankstinio Pardavimo Paslauga, Papasakokite apie savo tipo baterija, funkcijos, Profesionalių pardavimo vadybininkas jums Siūlome, transporto, pristatymo laiką ir kitus klausimus.Tegul mūsų profesionalių inžinierių rekomenduojame teisę kroviklis skirtas jums.Garantinis Aptarnavimas Produktai pateikti dvylikos mėnesių garantija.

Mūsų gamykloje

Žymos: ebike variklio galia, 10s2p baterija, 36v akumuliatorius kroviklis, 18650 įkroviklis, ul hoverboard baterija, už borto riedlentė, genijus lipo įkrovikliu, electr motoroleris, bicycl, 36v baterry pack.

Įėjimas AC 100-240V
Tipas elektrinis
Ekranas No
Modelio Numeris YZ130
Garantija 12Months
Kilmės KN(Kilmės)
Greitai įkrauti Taip
Pakuotė Taip
Raktiniai žodžiai Baterijos kroviklis
Išėjimo Srovė 2A(+ / - 0.5 A)
Naudoti Standartinė Baterija
Baterijų Skaičius 10S
Prekės Pavadinimas xinmore
Protingas Mokestis Taip
Išėjimo įtampa DC 42V(+ / - 0.3 V)
Sertifikavimo CE/ROHS/SAS

Parašykite savo atsiliepimą!

42V 2A 10S li-ion baterijos įkroviklio 36V ličio baterija lipo M365 hoverboard elektrinis dviratis paspirtukas Ninebot ebike įkroviklis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai