CPU monetos 616 selektorių gamintojas žemos kainos didmeninė elektroninių automatas 916 multi monetos vykdytojas programable

Nauja

€11.63

CPU monetos 616 selektorių gamintojas žemos kainos didmeninė elektroninių automatas 916 multi monetos vykdytojas programable Monetų Selektorių Vykdytojas; Parama 6 Natūra įvairias Monetas; Už Arcade Vaizdo Žaidimų Mašina,automatas,Pranešimas, Kėdės ir Kt.; Parama Įvairių Signalo Išėjimas; Pakuotėje 2 vnt.

Apie Mus

Mes, gamyklos žaidimas aksesuaras,locadted į Panyu District,Guangzhou Mieste,Guangdong Province, Kinija.Jei jūs arefamiliar šioje srityje,jūs turite žinoti, kaip labai mūsų produktai yra.Mes turime produktą, PC Lenta,Vaizdo Žaidimas,Multi Žaidimas,Multi Kasetė,automatas,Pinball Mašina,Kiddy Važiuoja,ABS kabineto prieinama 21"-25" stebėti,sunkiųjų stell kabineto 25"-29" monitorius su Jamma jungtis,o kai kurios atsarginės dalys,Monetų Vykdytojas,Stumti Mygtuką,Kreiptuką,ir kt.

Mokėjimo

Mes priimame Alipay šios platformos.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.Vakarų Sąjunga,TT ir pan.

Mokesčių

Mūsų kaina neapima visų importo mokesčių, dėl kitoje šalyje, turi skirtingas politikos importo mokesčių ir pirkėjams yra atsakingas už muitus.

Vežimas

100% deliverd produktai yra išbandytas prieš pristatymas per QC.Mes atsiųsime elementus per 1-5 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Singapore Post pristatymo laikas yra 15 - 80 dienų.Kai kurios šalys, pavyzdžiui, Rusija ir Brazilija gali užtrukti ilgiau.Jei

negavote prekės per 30 dienų nuo mokėjimo,prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Prašome užduoti mums išplėsti pristatymo dienos, vietoj to, kad išspręsti.

Jei jūs negalite gauti savo daiktus laiku,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes pasistengsime atsakyti jūsų pašto per 24 valandas) paprastai.Kartais mums gali būti šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas(vietos laiku).Jei jūs negalite gauti jūsų laišką, po 48 valandų,prašome patikrinti jūs šlamštas arba susisiekti su mumis ir kitų emali adresą.Ačiū labai.

Pastaba

Dėl skirtingų monitorių ,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva prekei,prašome jį suprasti.Ačiū!

Žymos: monetos įranga, vykdytojas, monetos vykdytojas laikmatis, arcade monetos mech, monetos imtuvas, monetos laikmatis, 6 monetos vykdytojas, arcade monetos durų, Monetos Stūmikas, monetos vykdytojas skalbimo mašina.

Tipas Monetos Stūmikas
Modelio Numeris monetos vykdytojas-616
Numeris t007
Prekės Pavadinimas Blee
Amžius >8 Metų

Parašykite savo atsiliepimą!

CPU monetos 616 selektorių gamintojas žemos kainos didmeninė elektroninių automatas 916 multi monetos vykdytojas programable

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai