Mielas Pet Kabinti Lovos Guolių 20kg Katė Saulėtą Langą Sėdynės Mount Naminių Kačių Hamakas Patogus Katė Pet Lova, Lentynos, Lovos Sėdynės

Nauja

€7.49

Mielas Pet Kabinti Lovos Guolių 20kg Katė Saulėtas lova PP Sėdynės Langą Mount Naminių Kačių Hamakas Patogus Katė Pet Lova

Pastaba:Dėl šalto oro, siurbtuką produktas bus sunku.Būtina įdėti produkto karštame vandenyje vieną minutę prieš naudojimą ir sauso produkto.

Ypatybė:

Gana paprastas ieško sukurta.

Sėdynės padengtos tvirtas audinys padengti.

Audinio danga gali būti lengvai išimamas ir plaunamas.

Lovos yra skirtas pritvirtinti tiesiogiai prie lango su keturių gyvis puodeliai (nr aparatūros ar reikalingas priemones.)

Ešerys yra skirtos laikyti didžiausias svoris 40 svarų.

Kai jums sumontuoti sėdynės pirmą kartą, turite išvalyti sienos ar stiklo paviršiaus.

Absoliučiai mėgstamiausia jūsų katė.

Patarimas: coz gyvis, pagamintas iš plastiko, ypač žiemą; ji yra lengva siųsti sunku, Jei siurbtuką letena jėga yra ne pakankamai, kad priklauso normalus reiškinys, rekomenduojama naudoti karšto vandens, kad ji minkština, kuri yra naudinga siurbimo taurės.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PP, PVC, Nailonas

Dydis: 55*35cm

Apkrova: apie 20kg

Spalva: kaip nuotraukoje parodyti

Svoris: 625g

Paketas Apima:

1 x Katė Hamakas

Pastaba:

1. Jei jūsų augintinė yra mažylis/kitty, rekomenduojame atidžiai rinktis dydį, arba gal nusipirkti didesnio dydžio, kaip jūsų augintinė gali augti tarp užsakymo ir gavimo.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jums pasiūlymą.

3. Prašome leisti 1-5mm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Žymos: didelis kačių lovos, etsy katė hamakas, lokys parama, katė žaislas, ryšiai augintiniai, ultimate katė langą hamakas, asmens hamakas katė, e49, katė hamakas langą, hamakas lauko.

Medžiaga Oksfordo Farbric
Yra Protingas Prietaisas No
Modelio Numeris S180024
Funkcija Kvėpuojantis
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Mielas Pet Kabinti Lovos Guolių 20kg Katė Saulėtą Langą Sėdynės Mount Naminių Kačių Hamakas Patogus Katė Pet Lova, Lentynos, Lovos Sėdynės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai