Seksualus Putėsiai Moterų Chemise Ultra Minkštas Matyti Per Sleepwear Elegantiškas, Seksualus Stilius Valentino Diena Vestuvės Naudoti Aukštos Kokybės, Suknelė

Nauja

€8.61

mes turime pakankamai atsargų .kai jūsų užsakymą, mes išsiųsti per 24 valandas .

Dydis Informacija

Ilgis: 91cm Krūtinė: 74-85cm Liemuo: 62-74cm Klubai: 81-93cm *Dėmesio: visi dydis yra rankinis matavimas, yra 2-3 cm klaidų.

Karšto Rekomendacija

Kai kurie, kaip malonu ir vargina pojūtį, seksualumą, jis gali atnešti, kiti nori paįvairinti savo santykius, o kiti tiesiog kaip erotinis apatinis trikotažas jaučiasi ant odos.

Apie "didmeninė" ir "dropshipping"

Visi mūsų produktai buvo teikiamos didmeninės ir dropshipping paslaugų, didmeninės ne mažiau kaip 5 gabalus su daugiau patrauklią kainą; dropshipping be jokių mūsų akcijas su mažais dovana, kaip mūsų kitų sklypų.

Apie po pirkimo

[1.] Kai jūs turite savo produktus, jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo, be jokių dvejonių, ar, prašome pateikti mums teigiamą 5 žvaigždučių.Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija [2.] Jei jūs negavote savo produktus, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirmą kartą, blogų komentarai negali išspręsti visas problemas už jus, bet mes galime pabandyti padaryti viską, siekiant padėti jums.

Skalbimo Instrukcijos

Plovimo temperatūros-ne didesnis nei 30, nenaudoti baliklio, pakabinti sausas, ne geležies, ne sausas valymas, ir kt.

SEKSUALUS PUTĖSIAI

[SEXY PUTĖSIAI,sukurta iki 2015 m. Sausis 4th dėl www.levandu-kalnelis.lt, viršuje tendencija apatinio trikotažo prekės ženklą įkūrė grupę jaunų dizainerių,kurių yra įsipareigojusi pasiūlyti seksualus, patogus, kokybiškas moteriškas apatinis trikotažas moterims. ]

Žymos: sleepwear pledas moteris, akių sleepwear, klubo mini suknelė seksualus, "galaxy note odos lipdukas, atveju s21 ultra, sleepwear, sleepwear moterims, klubo dėvėti suknelė seksualus, sonoma, Daeyard.

Apykaklės Apvalios Kaklo
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Apdaila Nėriniai
Sezonas Vasaros
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Lytis MOTERIS
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Tipas Gėlių
Seksualinio Pobūdžio No
Elemento Tipas Nightgowns
Medžiaga Spandex
Modelio Numeris N185
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Sudėtis Spandex

Parašykite savo atsiliepimą!

Seksualus Putėsiai Moterų Chemise Ultra Minkštas Matyti Per Sleepwear Elegantiškas, Seksualus Stilius Valentino Diena Vestuvės Naudoti Aukštos Kokybės, Suknelė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai