EMS Kūno 6 1 Slimming Massager Ultragarso LED Išsiplėtimą, Galvaniniai Ultragarso Spindulių Svorio Prarasti Terapijos Massager

Nauja

€17.35

Jei norite, didmeninės / tiesioginis pristatymas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Pažadame, greitas pristatymas per 24 valandas.

Šis produktas yra suskirstytas į 001 ir 002: 002 yra patobulinta versija 0011, 002 turi daugiau mėlynos šviesos anti-acne funkcijas, ir teigiamų ir neigiamų jonų importo absorbcijos ir eksporto valymo funkcijas.

Specifikacija 001:

Įėjimo įtampa AC: 100V-24V 50HZ/60HZ

Išėjimo įtampa DC: 15V/0.4 A galia: 12W

Išėjimo dažnis: 50-60HZ

Svoris: 0.45 kg

Dydis: 19*8*6cm

Maitinimo kištuko: EU PLUG/JAV PLUG/UK PLUG/AS PLUG

Savybės:

1. Odos priežiūra gali aiškiai, apšviesti, ir sklandžiai išvaizdą odos.

2. Giliai valanti ir drėkinanti gali sumažinti raukšles ir riebalų sankaupos ir įmonė odos struktūrą.

3. Prietaisas naudoja 1Mhz ultragarso ir infraraudonųjų spindulių energija efektyvus masažas ir odos valymo bei atlieka ultragarsinius svorio masažas formuoja kūno kontūrus.Priemonė gali atlikti ultragarso, infraraudonųjų spindulių ir mikro srovės odos ir kūno gydymas tuo pačiu metu.

4. Ultragarso gydymas: zondas massager gali generuoti 1,000,000 ultragarso virpesių per sekundę, kuri yra labiausiai tinkama kūno priežiūros, ir gali paveikti odą dviem būdais: mechaninio ir terminio poveikio (fizinių) ir cheminio poveikio.

5. Šilumos terapija: aikštėje kaklo žiedas aplink zondas massager skleidžia infraraudonuosius spindulius, kurių spektras 8-12nm, kuris gali prasiskverbti giliau į odą ir poodinius audinius.

Komplektą sudaro:

1 * Grožio priemonė

1 * Elektrodo padas

1* Maitinimo laidas

1 * Maitinimo adapteris (ES KIŠTUKAS/JAV PLUG/UK PLUG/AS PLUG)

1 * anglų vadovas

1 * Lizdinė pakuotė dėžutė

002:

6 in 1 EMS LED Ultragarso Ultragarso Kavitacijos Elektros Kūno Lieknėjimo Infraraudonųjų spindulių Terapija Massager Veido Priežiūros Mašina

Multi-funkcija riebalų deginimo mašina-viena mašina turi 6 funkcijas, kurios gali padėti jums prarasti svorio, formos žavinga kūno, ir taip pat gali būti naudojamas kaip veido massager odos priežiūrai.

Sonic funkcija ir EMS massager-naudojant svorio mašina gali padaryti odos priežiūros produktų prasiskverbia į odą, tokiu būdu sugeria maistinių medžiagų.

EMS turi 5 režimus:

Antausiai, masažas, minkymo, grandymo, lieknėjimo ir 5 intensyvumo funkcijos.

Raudona/Blu-ray Nuriebintojas-Raudona šviesa gali sumažinti raukšles, sugriežtinti odą ir anti-senėjimo, tinka bet koks odos.Mėlyna šviesa gali būti naudojamas jautriai ir riebiai odai turėti spuogai-atleisti ir raminantis poveikis, todėl jūsų oda kaip sveikas, kaip ir anksčiau.

Jonų riebalų mažinimo mašina-teigiamų jonų veda į valymo funkcija, naudojama kartu su gelio mes pridėti, ji gali giliai išvalyti odos.Neigiami jonai vadovas mityba, kuri gali veiksmingai vadovas mityba giliai į odą ir suteikia odai visiškai įsisavinti mitybos.

Patarimai pirkėjams-svorio masažo prietaisas gali būti naudojamas rankų, juosmens, pilvo, sėdmenų, kojų, veido ir kt.Tai gali sustiprinti poveikį svorio, tačiau taip pat reikia išlaikyti vykdyti ir išlaikyti sveiką mitybą.

Savybės:

1. Ultragarsinis masažas ir svorio funkcija

Ultragarsu gali pagerinti magnetinė ląstelių membranas, pakeisti anaerobinio valstybės ląsteles, pagerinti įsisavinimą, ląstelių, ir aktyvinti ląsteles energijos.

2. LED odos atnaujinimo funkcija

Mėlyna šviesa: 455-470nm, mėlyna šviesa turi raminamąjį ir anti-acne poveikį ir gali reguliuoti riebalų sekreciją.Be to, mėlyna šviesa, taip pat pagerinti žuvo odos ir pasiekti tvirtumo ir stangrina odą.

Raudona šviesa: 620-630nm, raudonos šviesos gali skatinti odos fibroblasts, skatina kraujo cirkuliaciją, pagerinti odos elastingumą ir pašalina raukšles.

3. EMS sklandžiai pad funkcija kanalo.

EMS yra kineziterapija, kad turi gerą poveikį organizmui.AVS gali stimuliuoja akupunktūros taškus ir įjungti energiją, tokiu būdu reguliuoti viduje kūno.

4. Magic pirštinės yra masažas ir kūno priežiūros funkcijas

Elektrodo pirštinės gali pagerinti žmogaus kraujotaką ir ląstelių absorbcija.Tuo pačiu metu, gali pirštinės.Šis būdas, jis gali numesti svorio ir išgydyti savo kūną, tuo pačiu metu.

5. Teigiamų jonų, kurie vaidina valymo funkcija

Dauguma purvo, tepalų ir kosmetikos likučius, atlikti neigiamus jonus, todėl teigiamų jonų masažo galvutė gali čiulpia likučių, iš taip giliai valyti odą.

6. Neigiamų jonų, todėl mityba

Didžioji dienos priežiūros mitybos produktai pasiekia tik epidermio sluoksnis.Šešių-in-one grožio mašina turi neigiamų jonų, kurią galima sujungti su teigiamų jonų odos ląstelių teikti mitybos odą, kad būtų pasiekti gilų mitybos poveikį.

1. Naudojame aukštos kokybės nerūdijančio plieno zondas, paviršiaus poliravimui gydymas.

2. Ultragarso bangos 1 milijoną kartų per sekundę, puikiai garinimo efekto.

3. LED stipri šviesa, fototerapijos poveikis yra akivaizdus.

4. Piešimo krašto zondas yra lygus, todėl jį lengviau palieskite sunku sritis aplink nosį ir akis.

Žymos: tecar, led quantum, grožio ultragarso terapijos prietaisas, 6 in 1 "pasidaryk pats" staklės, cavit, profesinės kavitacijos, led fototerapija, gydymas lazeriu, 6 1 kavitacijos, lazerio lipo mašina 2020 m., dhl.

Modelio Numeris MR04041
Medžiaga Plastikiniai
Standartinė Įtampa 100V
Function2 Lieknėjimo, Prarasti Svorio, Riebalų deginimas,kūno formos
Gamybos procesas Mašina Padarė
kilmės vieta Kinija
Tipas 1 3 1. Ultragarso Lieknėjimo Mašina
Maitinimo Šaltinis US
Tipas EMS lieknėjimo mašina
Elemento Tipas EMS ultragarso massager
Funkcija 1 Liekninamasis,stangrinamasis,kėlimo,anticeliulitinis
Tipas 2 Ultragarso Body Slimming Massager
Dydis 19x8x6cm
Prekių Kokybės Sertifikavimo BMK
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Stookits
Funkcija EMS

Parašykite savo atsiliepimą!

EMS Kūno 6 1 Slimming Massager Ultragarso LED Išsiplėtimą, Galvaniniai Ultragarso Spindulių Svorio Prarasti Terapijos Massager

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai