Sony Ekranas LCD Komplett mit Rahmen für Xperia XA F3111 F3112 Schwarz Ersatz

Nauja

€21.37

aprašymas Sony Xperia XA LCD jutiklinis ekranas asamblėjos skaitmeninis keitiklis F3113 F3112 F3116 F3111 Trijų spalvų yra: balta/juoda/geltona/rožinė Pakuotės pakeitimai: Jūs turite pasirinkti spalvą, viršuje sąrašo.aprašymas: 100% visiškai nauji aukštos kokybės LCD jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis Sony XA LCD ekranas jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis Pakeisti sugedusi, pažeistos ar įskilęs LCD jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis Subraižyti ar sugadintas LCD jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis?Rasti pakaitalą, ar kažkas tuo atveju, jei jums reikia.Tik priedai, mobilieji telefonai nėra įtraukti.Suderinama su: Tinka SONY XA LCD jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis Pakuotė: 1 X naujai sumontuoti LCD ekranas jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis SONY XA 1X11 rinkinys remonto įrankių nereikia įdiegti elementą iš karto po gavimo.Prašau įjunkite lanksčią jungtį į telefoną, tada pabandykite patikrinti projekto funkciją.Įsitikinkite, kad testas pirmąją.Įsitikinkite, kad kokybė yra gera, veikia, ir nėra jokių įbrėžimų, ir tada įdiegti.Kartą įdiegtas, grįžta nebebus priimamos.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą!transportas

1. Pasaulio transportas (išskyrus tam tikrus šalių (regionų).Paprastai tai trunka 15-35 darbo dienų atvykti (mes ne laivo savaitgaliais arba valstybinių švenčių dienomis).

2. Daiktų dažniausiai bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo išvalytas (išskyrus valstybines šventes).

3. Mokesčių ir muitinės mokesčių nėra įtrauktos į prekių kainą, arba krovinių.Šias išlaidas padengia pirkėjas.

4. Prašome užpildyti visą vardą gavėjas, gaunantis adresas ir kontaktinė informacija.

Garantija

1. Jei norite grįžti produkto remontas/keitimas/grąžinimas, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

2. Visos grąžinamos prekės turi naudokite originalią pakuotę, prašome pateikti mums laivybos sekimo numerį grąžinama prekė.

3. Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas su pirkimu, prašome susisiekti su mumis ir mes stengiamės išspręsti problemą.

4. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 DSR.

5. Mes stengiamės atstovauti objektų, bet jie vis dar yra žmonių, ir klaidų, kartais gali pasitaikyti.

Žymos: juoda suknelė kelio ilgis, f3112, išlaidos, bomper sony xa, "sony" po vandeniu, "Ford Escape 2013, pirštinės virtuvės krosnelė, lph, xa2, f3116.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Tipas Jutiklinis Ekranas
Modelio Numeris Sony Xperia XA F3111 F3112

Parašykite savo atsiliepimą!

Sony Ekranas LCD Komplett mit Rahmen für Xperia XA F3111 F3112 Schwarz Ersatz

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai