Visą Rankovėmis MTB Jersey Quickdry Motokroso Dėvėti BMX Dviračių sporto Kalnų dviračiais Drabužių Kalnų Lauko Sporto Marškinėliai

Nauja

€10.24

Dydžių lentelė

Dydis gali turėti nuokrypis 1-3 cm dėl audinio ir rankinis matavimas.Pasirinktinis dydis yra visada prieinamas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis daugiau informacijos.

Pakavimo ir vizija informacija

Siuntos Politikos

Laivybos laikas: 15-25 dienų pristatymas Paštu Paštu. 7-15 darbo dienų, Express pristatymas.Mes tikimės, kad atvykimo jūsų prekė yra visada laiku, bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymo, laivybos laikas labai priklauso nuo kurjerių bendrovių ir vietos Muitai (jei taikoma) ir visiškai iš mūsų kontrolės, kai komandiravimo.Turėtų būti jokių problemų, kylančių iš šios siunta, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Kadangi siekiame teikti savitarpio ir teigiami sandoriai.Sekimo numerį bus teikiama tik už Registracijos Siuntimo.Paketai paprastai laivas 2 iki 5 darbo dienų ir gali būti patikrinti internete (neįtraukiama savaitgaliais ir švenčių dienomis), gavęs mokėjimą.Retų daiktų ir dideliems užsakymams gali užtrukti šiek tiek ilgiau.

Grąžinimo Politika

Jei prekes gavote nepriimtina defektai, neveikia duomenis, arba iš užsakymo, prašome pranešti mums per 3 dienas po prekių pristatymo.Mes patikrinti informaciją ir reaguoti aktyviai spręsti ginčą teigiamas ir lanksčiai.

Atsiliepimai

Visus komentarus ir atsiliepimus, būtų super dėkingi.Ji bus labai skatinami atkreipti dėmesį, kad siuntimas 5 žvaigždžių su teigiamų atsiliepimų, jei norite produktas.Prašome susisiekti su mumis ir gauti greitą sprendimą, jei jokių defektų egzistavo.Mėgaukitės apsipirkti mūsų parduotuvėje.

Susisiekite su mumis

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet klausimai/patarimai prieš ar po užsakymo.Mes esame klientą orientuotą, atvirą ir padarysime viską, kad išspręstų bet kokias galimas problemas ar klausimus, o mes vertiname galimybę turėti sąžiningą sandorį.Ačiū.

Žymos: negabaritinių pledas marškiniai, etninės spausdinti marškinėliai, badass marškinėlius, pusė marškinėliai, juoda mandarinų apykaklės marškinėliai, metallica marškinėliai moterims, havajai vyrai, patikrinkite shirt moteris, elegantiškas tunika, du kartus kišenėje vyrų marškinėliai.

Sezonas Žiemos
Feature4 Oro srautas
Sportas Tipas dviračių sportas/motocycle/nuleidimas
Feature1 quickdry
Stilius Sportas
Lytis uni-sex,vyrai,moterys
Modelio Numeris 65
Užtrauktuko Ilgis Ne Užtrauktukas
spalva technika Sublimacijos
Medžiaga 100% Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Feature2 Kvėpuojantis
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Audinio Tipas Broadcloth
Prekės Pavadinimas CAWANFLY
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas Megztiniai
Feature3 Lengvas

Parašykite savo atsiliepimą!

Visą Rankovėmis MTB Jersey Quickdry Motokroso Dėvėti BMX Dviračių sporto Kalnų dviračiais Drabužių Kalnų Lauko Sporto Marškinėliai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai