Naujas LA RGB Apšvietimu Klaviatūra Lenovo Legiono Y720 Y720-15IKB SN20M27282 nešiojamas lotyniškąją

Nauja

€23.88

Pristatymo laikas :1-3 darbo dienas Apmokėjimas: pavedimu, Western Union Express: EMS, DHL.UPS, FedEx, Kinija Paštu numatytasis pristatymas yra Kinija Paštu oro paštu pristatymo Siuntimo Informacija: EMS, DHL.UPS, FEDEX, Kinijoje Po 1, DHL yra greitai ir saugiai, ji yra Europoje, Amerikoje, Australijoje, Azijoje, taip pat lengva praeiti klientams-geriausias pasirinkimas ir prieinamą kainą.Kaip paprastai 3-7business dienų ateis. 2, EMS express mail yra labai stiprus pašalinimas iš Rusijos ir Brazilijos.Taip pat, laivybos mokestis yra pigūs, tai trunka 10-30 dienų. 3, Jei jūsų užsakymas tik keletą gabaliukų ir jums nereikia skubiai reikia, galite naudoti China Post, kurios trunka ilgiau, apie 20-40, bet jis nėra pigus pristatymas būdu.bet ESAY išvalyti muitinės kai kuriose šalyse. 4, prašome pateikti savo kontaktinę informaciją, įskaitant Street + Miesto + Pašto ir pašto kodą + Šalyje, + Telefono numeris + el. Pašto adresas + Kontaktinis asmuo, tada mūsų siuntą, prekės bus išsiųstos iš laiko 5 Mūsų produktus fotografuojama natūra, jei jūsų derinimas nėrapats, prašome susisiekti su mumis.kalba:ispanų

spalva: juoda

Garantija:180days

Būklė:Naujas

Kaina (įskaitant siuntimo) nesuteikia jokių mokesčių ar muitų.Tai įmanoma, bet mokesčių ar muitų jūsų pusėje, jūsų atsakomybė.Mes laivas visame pasaulyje.Jei norite, DHL pristatymas, prašome mums pranešti.Apie 5 dienas apskaičiuota dienų, tačiau, pristatymo kaina bus didesnė.Mes paveikslas savo eBay item, reikiamą skaičių ir visą savo adresą, įskaitant pašto kodą, telefono numeris ir forma, siekiant sužinoti tikslią kainą.

Žymos: lenovo legiono r720 klaviatūra, lenovo 20a7 klaviatūra, lenovo y720 klaviatūros es, i7 ssd, 3 pagrindiniai led, anglies rėmo toray t1000, lenovo y720, y720, klaviatūra lenovo legiono y520, 29 colių rėmas.

STANDARTAS Lotynų Standartas
Suderinamos Prekės Asus
Modelio Numeris y720
Prekės Pavadinimas OPQRS
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujas LA RGB Apšvietimu Klaviatūra Lenovo Legiono Y720 Y720-15IKB SN20M27282 nešiojamas lotyniškąją

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai