Slaugytoja Kvarco Žiūrėti Sagė Kišenėje Sagė Įrašą Medicinos sesuo Kišenėje Slaugos Žiūrėti JL

Nauja

€4.98

Slaugytoja Kvarco Žiūrėti Sagė Kišenėje Sagė Įrašą Medicinos sesuo Kišenėje Slaugos Žiūrėti JL Prekės Specifikacija: Savybės:

Judėjimo tipas: SL39 kvarcas

Medžiagos: cinko lydinys

Surinkite storis: 40mm

Ciferblato skersmuo: 21mm

Sagties ilgis: 36mm

Stalo ilgis: 74mm

Lentelėje juostos plotis: 13mm

Aprašymas:

1.Įdomus ir ryškus kvarciniai laikrodžiai slaugytojų.

2.Ši sagė dizainas gali būti sugauti jūsų drabužiai arba bet kurioje vietoje norite palengvinti gydytojas, slaugytoja arba bet koks kitas asmuo, dirbantis ligoninėje ar bet medicinos srityje

3. Slaugytojos žiūrėti gali ne tik patogu slaugytojų patikrinti laiko darbe, bet taip pat padeda slaugytojams greitai išvalyti savo rankas ir išvengti infekcijų, kurias bakterijas.

Pastaba: Objektų gali būti Logotipas, jei norite žinoti, prašome susisiekti su mumis.Priešingu atveju, prašome ne kainos pasiūlymą.

Komplektą Sudaro: 1x Žiūrėti

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: slaugytojų žiūrėti, cansnow, slaugytoja kišenėje žiūrėti, vyrai kišenėje žiūrėti, laikrodis slaugytoja, slaugytoja pin žiūrėti, slaugytoja pakabukas žiūrėti, poshi žiūrėti, daniel velingtonas, Mados Žiūrėti Moterims.

Modelio Numeris 141093
Stilius Mada & Atsitiktinis
Bezel Medžiagos Tipas LYDINYS
Dial Lange Medžiagos Tipas Stiklas
Bezel Funkcija Stacionarių
Bylos Medžiaga LYDINYS
Ciferblato Skersmuo 21 mm
Lytis MOTERIS
Byloje Formos ROUND
Funkcija NĖRA
Judėjimas KVARCAS
Surinkite Medžiagos Tipas LYDINYS
Atsparumas Vandeniui Gylis nė vienas --m
Surinkite Ekranas ANALOGAS
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas luxfacigoo

Parašykite savo atsiliepimą!

Slaugytoja Kvarco Žiūrėti Sagė Kišenėje Sagė Įrašą Medicinos sesuo Kišenėje Slaugos Žiūrėti JL

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai