3D Medinės Dėlionės, Žaislų, Notre Dame De Paris Pasaulyje Žinomų Pastatų Žaislo Modelis Medinė Dėlionė Aukštos Kokybės Medienos Dovana Vaikams

Nauja

€24.86

[xlmodel]-[custom]-[50012]

Skelbimas:

> Smulkių Detalių, netinka vaikams iki 3 metų amžiaus

> Rankinis matavimo priežasties, ten bus šiek tiek skirtumą tarp realaus produkto ir nuotrauką.

Savybės:

>Tai puiki puošmena jūsų namuose.

>Jūs taip pat galite nusiųsti jį savo draugui kaip graži dovana.

>sužadinti vaiko vaizduotę, leiskite kūdikiui mokytis žaisdami, turtingas žinios yra galia, let kūdikio galva į žaidimą.

>Palyginti su tradiciniais žaislais, aukštos modeliavimas žaislas 3D galvosūkiai yra labai sudėtinga.gali pagerinti bendrą mūsų ir išsamiai kontrolės galią, pagerinti vaizdo diskriminaciją, skatina loginį mąstymą, smegenys ,ir erdvės vaizduotei.

>Žaislai yra ne tik žaislai, bet taip pat ginčija ir suaugusiems, ir vaikams .Ypač įtempta minios ,tai yra Būdas, atsipalaidavimo.

>Pavadinimas: 3D Medinės Dėlionės, G-P125

>Spalva: Kaip nuotraukose

>Dalys: 88 vienetų

>Pakuotės Dydis:340*210*6mm

>Produkto Dydis:285*130*285mm

>Savybės: 3D Mediniai Blokai

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[50013]

Pristatymas: 1. Prekės bus išsiųstos per 1-5 darbo dienas po apmokėjimo baigtas. 2, Pls, įsitikinkite, kad jūsų adresas yra visiškai teisinga, kai jūs pateikiate užsakymą. 3. Prašome atkreipti dėmesį, kad kartais muitinės, bus pratęsti pristatymas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą statusą siunta iki atsiliepimų. 4. Grįžta taisyklė: 7 dienos valiutos keitimo, pirkėjas moka grąžinimas prekių.Atsiliepimų: 1. Visi 5 žvaigždžių atsiliepimai mums yra labai svarbus, todėl, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, pls mums duoti teigiamų atsiliepimų, ačiū. 2. Jei kokių nors priežasčių esate nepatenkintas ar patenkintas savo produkcija, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus, pls, suteikia mums galimybę išspręsti klausimą palankiu būdu.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes pateikti atsakymą artimiausiu metu.

Žymos: 3d galvosūkis prancūzijos, galvosūkiai 3 d dinozauras, mediniai galvosūkiai 3 d, 3d dėlionė vaikams, puzzl, 3d stadionas įspūdį paryžius, 3d medinio, 2d mediniai galvosūkiai, 3d medinės dėlionės mediniai galvosūkiai, 3d galvosūkis, londonas.

žaislai vaikams 3D DĖLIONĖ
Lytis Unisex
Stilius Statybos
Modelio Numeris D-GP151
Dovana Vaikams Ir Suaugusiems montessori žaislai
Medžiaga Mediena
Klasikinis Žaislai Mediniai Žaislai
Puzzle Stiliaus 3D DĖLIONĖ
Pastatų Modelis Dropshipping & Didmeninės
Įspėjimas neskirta vaikams iki 3 metų
Prekės Pavadinimas SEA-LAND
"PASIDARYK pats" Medinės Dėlionės Švietimo Žaislai, Dėlionės
Amžius > 8 metų amžiaus

Parašykite savo atsiliepimą!

3D Medinės Dėlionės, Žaislų, Notre Dame De Paris Pasaulyje Žinomų Pastatų Žaislo Modelis Medinė Dėlionė Aukštos Kokybės Medienos Dovana Vaikams

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai