Karšto Sodo Įrankiai, bulk kaina Skiepyti Pruner Chopper Vakcinacijos Pjovimo Medžio Sodo Įrankiai, kurių Ašmenys 2 Elektrinės Žirklės Žirklių

Nauja

€14.08

Tai tokia bauda kokybės sodo persodinimo įrankių rinkinys, Pagamintas iš smulkių kokybės medžiagų, didelio stiprumo ABS rankenos, didelio tamprumo spyruoklių ir aukšto anglies plieno sharping peiliukai, padidina tvirtumą ir ilgaamžiškumą, ir gali suteikia ilgalaikes paslaugas laiku.Paprastai taikomą vaismedžiai, daržovės, darželio augalų persodinimas, gėlių persodinimas ir kt.

Galite pabandyti.

Savybės:

Ergonomiškas rankenos dizainas, taupymo pastangų, ir puikus komforto, skiepijimas.

Tiek apdailos ir skiepyti geležtės yra pagamintos iš aukštos anglies plieno, kad tai sustabdyti, išsijos ir ilgiau, taip pat atsparus skaldos ir deformacijos.

Pagamintas iš švelniavilnių kokybės medžiagų, didelio stiprumo ABS rankenos, didelio tamprumo spyruoklių ir aukšto anglies plieno sharping peiliukai, padidina tvirtumą ir ilgaamžiškumą.

3 keičiamais skiepyti pjovimo geležtės: Ω supjaustyti, U supjaustyti ir V supjaustyti, kiekvienas peilis su dviem cutter taškų.

Aštrūs peiliai gali būti greitai skiepyti ir apipjaustyti, patogu ir greita, nereikia pro nurodymų, jūs galėsite naudoti įrankių per kelias minutes.

Paprastai taikomą vaismedžiai, daržovės, darželio augalų persodinimas, gėlių persodinimas ir kt.

Šis mažintų šios skiepyti įrankis bus tinka, kartu puikiai didžiausias cambium kontaktų, gerokai didinti išgyvenimo norma.

Skintos, prisijungti, juosta, ir skiepyti darbas yra padaryti per trumpą laiką.

Jūs neturite skustis pat šlaituose, abiejų senųjų sunkus ir daug laiko užimantis būdas.

Paketas ateina su skiepyti karpyti, 3 skiepyti peiliukai, 2 Persodinimas juostos, 30pcs platus guminių juostų, 150 gumines juostas, supakuotas į juodą maišą, kad atitiktų visus jūsų poreikius.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Sodo Persodinimo Įrankių Rinkinys

Medžiaga: Plienas

Prekės svoris: 300g / 0.66 lb

Pakuotės dydis: 300 * 200 * 50mm / 11.81 * 7.87 * 1.97 į

Pakuotės svoris: 700g / 1.54 lb

Paketų sąrašo:

1 * Skiepyti Įrankis

2 * Membrana

30 * Platus Guminių Juostų

150 * Gumos Juostos

2 * Papildomos Peiliukai (3 Peiliukai Iš Viso)

1 * Saugojimo Krepšys

PREKĖS INFORMACIJA

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Žymos: sodo pruner, drakonas vaisių, bandymo vakcina, ranka, sodo įrankiai, , augalų skiepijimas, pruner, apvalkalas genėjimo žirklės, protea, baterija genėjimo žirklės, augalų žirklių.

Kilmės KN(Kilmės)
Genėjimo Įrankis Tipas Universalios Žirklės
Prekės Pavadinimas Onnfang
Funkcija Anti-Slip Danga
Modelio Numeris BGT004-A
Medžiaga Anglies plieno, ABS ir Aliuminio
Pruner Tipas Apeiti
Apdailos Plastiku

Parašykite savo atsiliepimą!

Karšto Sodo Įrankiai, bulk kaina Skiepyti Pruner Chopper Vakcinacijos Pjovimo Medžio Sodo Įrankiai, kurių Ašmenys 2 Elektrinės Žirklės Žirklių

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai