Šokių Etape LED Šviesos Pirštinės Mirksi Piršto Švyti kumštinės Pirštinės Kalėdos Šokio Rave Šalis, Įdomus Platus Šviesa-pagrindiniai LED Lempos Gloveer Pirštinės

Nauja

€3.64

Medžiaga:Mezgimo + elektroniniai komponentai

Dydis:23CM*12CM

Stilius:Žara Pirštinės

Spalva:Įvairių spalvų

Modelio Tipas:Kieto

Proga:Kalėdos,Šalis,Helovinas

Maitinimo baterijos: dvi CR2016 mygtuką, baterijų, produkto sudėtyje yra baterija, baterijos, galima pakeisti

Ypatybė:

1. 100% brand new ir aukštos kokybės, Pagamintas iš tekstilės, siuvimo, mezgimo, dėl didelio elastingumo, geras oro pralaidumas.

2. Jūs galite pakeisti šviesos režimai, paspaudus mygtuką ant riešo.

3. Kelis tikslui skirtas Lightshow, šokiai, Klub, Rave, gimtadienis, diskoteka, šalis, halloween, ir kitos šventės.

4. Ateiti kaip pora, ir kairėje, ir dešinėje yra įtraukti

Pristatymas》 1.Pristatymas bus surengtas per 4 darbo dienas nuo patvirtinti mokėjimą. 2.Visos prekės gali būti vežamos tik pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte. 3.Prašome patvirtinkite, pristatymo adresą jūsų siūlomą yra teisinga prieš jums pateikti savo užsakymus.Atsiliepimų》 1.Jei nėra nieko, kad jūs nepatenkinti, (įskaitant ir mūsų produktų ir paslaugų, ir kitų dalykų).Prašome susisiekti su mumis jums tarnauti dar kartą prieš. 2.atidarote ginčus, mes stengiamės išspręsti problemas už jus. 3.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, skirkite keletą minučių ir palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5-žvaigždučių mums. 4.Jūsų teigiamą komentarą padės mums tobulinti mūsų produktus ir paslaugas.

Žymos: 12v led, punk rave moteris, punk rave ziajać, lempa led, punk rave moterims, punk rave viršų, led lemputė, led juostos, lempa, suknelė punk rave.

Lytis Unisex
Modelio Numeris J1580
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Mezgimo + elektroniniai komponentai
Pirštinės Ilgis Riešo
Stilius Naujovė
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Modelio Tipas Kietas

Parašykite savo atsiliepimą!

Šokių Etape LED Šviesos Pirštinės Mirksi Piršto Švyti kumštinės Pirštinės Kalėdos Šokio Rave Šalis, Įdomus Platus Šviesa-pagrindiniai LED Lempos Gloveer Pirštinės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai