10vnt Manikiūro Gelio Teptukas, Nagų Dailės Teptukas, Manikiūro Įrankių Rinkinys Gelio BrushNail Ombre Šepetys Manikiūro braižiklis Punktas Nagų Dizainas

Nauja

€3.66

10vnt Profesionalų Manikiūro UV Gelio Teptuku Pen Skaidrus Akrilo Nagų Dailės Tapybos, Piešimo Šepetėlis Fototerapijos Įrankiai

Kulka Taškų: 1、Lengva Naudoti: Tai rinkinys, manikiūro įrankiai pradedantiesiems!Jie yra lengva naudotis, ir viskas, ko jums reikia sukurti savo nagų.

2、Gerą Funkciją: nustatyti yra labai tinkamas atkreipti linijų, detalių gėlės, arba specialius modelius smulkiai.Šis įrankis padeda nustatyti, kad nagai taptų patrauklesnė ir ji yra tvirta padidinti ilgaamžiškumą.

3、Daug Privalumų: Tai nagų teptukų rinkinys padės jums sukurti 100 skirtingų dizainų, įskaitant taškus, swirls, linijomis, gėlės ir ką tik norite.Jis sukuria viską, ko jums reikia beveik visi dizainą ir modelius.

4、Platus Appliation: Labai tinka profesionaliems ir šeimos naudojimui.Idealiai tinka bauda nagų dailės.Ji yra paprasta naudoti, jos plunksnų gali atkreipti smulkių detalių, įvairių smulkių modelius ir užpildyti spalvų nagai, tinka profesionaliems ar šeimos naudojimui.

5、Puiki Dovana: Mūsų nagų dažymo šepečių rinkinys gali papuošti jūsų nagai, jūs galite sukurti savo "PASIDARYK pats" nagų stiliaus.Tai yra gera priemonė tiems mokiniams, arba kaip dovana mama, žmona, sesuo ir dukterys, todėl nagai atrodo labiau žavinga ir elegantiška.

Specifikacija:

Pavadinimas: 10VNT/Set Nagų Šepetėliai

Medžiaga: alloy + vilnos, nailono

Dydis: apie 15cm/5.90 į (žr. nuotraukos dydis informacijos)

Pakavimo Sąrašas:

Nagų Šepetėliu * 10

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: juoda nagų dailės teptukas, gelio nagai teptukų rinkinys, teptuku kolinski, vso nagai, dh nagai, dot kempinė, lak, gelis nagų lakas rosalind, gelis dailės teptukų rinkinys, rinkinys rosalind.

Prekės Pavadinimas Rosalind
Dropshipping Parama
Medžiaga lydinio + vilnos, nailono
Modelio Numeris Nagų Priežiūra
Funkcija 1 nagų teptukų rinkinys
Funkcija Nagų Šepetėliu
Pavadinimas 10VNT/Set Nagų Šepetėliai
2 funkcija nagų teptukas, nagų dailės

Parašykite savo atsiliepimą!

10vnt Manikiūro Gelio Teptukas, Nagų Dailės Teptukas, Manikiūro Įrankių Rinkinys Gelio BrushNail Ombre Šepetys Manikiūro braižiklis Punktas Nagų Dizainas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai