Už Motoroleris, Barų, BMX Dviračiai, Dviračių Minkštas Flangeless Anti-Slip Dviračio Rankenos, skirtas Motoroleris, Barų, BMX Dviračiai

Nauja

€6.60

tinka beveik visi BMX dviračiai ,važinėti dviračiais ar motoroleriai ir jei mažai ilgai, kaip jūsų origianl rankena, kad jums tiesiog reikia apkarpyti šiek tiek, ir kad neturi įtakos perfomance į kovą naudojimo.

BMX Dviratis girp ar motoroleris Spaustuvai yra Minkštas, grippy,stilingas ir su konkurencinga kaina, kuris taip pat labai geros kokybės, gali užtikrinti ilgalaikį naudojimą ir mes manome, kad į rankas jaučiasi žymiai geriau, nei putų rankena arba kieto plastiko rankena.

Šiek tiek su šlapia danga, pakeisti spalva padarys jūsų BMX dviratį ar motorolerį, kad didelis skirtumas,vietoj šių stilingas rankena leis jums BMX dviratį&scooter tapti jūsų asmenines savybes ir padės atpažinti juos iš šimtų kitų.

Įdiegti šie spaustuvai, nėra sunku ir paprastai reikia tik 1-2 min.

Neatsiejama liejimo, apačioje, yra taip pat minkštas, ir nėra jokio skirtumo dulkių

spalva:juoda/mėlyna/raudona

Medžiaga:TPE

dydis:170mm

Pakuotės Turinys:

2 * rankena

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: brompton rankenos, anglies rankenos kelių, rankenos mtb, dviračių balta juosta, aliuminio bmx, anglies rankenos mtb, GUB, bicycl rankenos, antikvarinis dviratis, eva rankena.

style4 bmx vairas
Plotis 300 - 400mm
style10 vairo rato motoroleris
Modelio Numeris už Motoroleris, Barų, BMX Dviračiai
Tipas Horizontali Rankena/Vienas-formos Rankenos
style3 vairo rato motoroleris
Spaustukas Skersmuo 170mm
style9 bmx baras
style6 motoroleris baras
style8 bmx vairas
style2 bmx vairas
style7 bmx priedai guidon
style1 už Motoroleris, Barų, BMX Dviračiai
Kilmės KN(Kilmės)
style5 guidon bmx

Parašykite savo atsiliepimą!

Už Motoroleris, Barų, BMX Dviračiai, Dviračių Minkštas Flangeless Anti-Slip Dviračio Rankenos, skirtas Motoroleris, Barų, BMX Dviračiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai