Į Rikas Melas Daugiafunkcinis eletronic Šunų kačių paukščių repeller atstumiantis PIR jutikliai ultragarso signalą, mirksi

Nauja

€19.95

Aosion KARŠTO Pardavimo Daugiafunkcinis eletronicos Šunų kačių paukščių repeller atstumiantis PIR jutikliai ultragarso signalą, mirksi

Prietaisas gali skleisti ultragarsą, stipri blykste,didelio decibelų garso bangas automobiliu gyvūnai (pavyzdžiui, kačių, šunų, paukščių, pelių ir pan.) per funkcija reguliuoti mygtuką, atsižvelgiant į skirtingus aplinkos poreikius.

Pritaikomumas:

Daugiafunkcis Repeller: tinkama aplinka, sode,kieme,namuose ir butuose,maisto paslaugos ,ūkiuose ir pan.

Techniniai duomenys:

1.Maitinimo šaltinis: 9-voltų baterija sukrauti ar elektros tinklo maitinamas 9V adapteris

2.Pasyvus infraraudonųjų spindulių plotas: 70 kvadratinių metrų

3.Pasyvus infraraudonųjų spindulių plotas: 110 laipsnių

3.Dažnių diapazonas:15-26KHZ

4.Garso dažnis:app 7KHZ

5.Galia garso slėgis : 110 dB

Dėmesio:

1.Aplinkos apsaugos ilgą laiką niekas pasilikti,prašome, ištraukite kištuką arba nuimkite bateriją.

2.Turėkite omenyje, dažnio bangos nebus keliauti per baldų ar kitų prekių.Įsitikinkite, kad įjungti įtaisą į lizdą, aišku, aplinkinių objektų.

3.Stenkitės dirbti ilgą laiką šlapias situaciją ir uždrausti naudoti devoice įmerkto į vandens.

4.Siekiant, kad į prietaisą ilgą laiką darbo,mes rekomenduojame jums naudoti adapteris DC 9V,600mA), jei aplinkos leidžiama.

Aosion International (Shenzhen) Co., Ltd .skirta mokslinių tyrimų ir prekyba iš įvairių rūšių ekologiškus kenkėjų kontrolės produktų daugelį metų.Dabar mes jau turime savivaldos importo ir eksporto licencijos ir savo prekės ženklą-Aosion.Mūsų įmonė turi daug profesionalių talentus.Aparatinės įrangos, programinės įrangos ir grandinių mūsų produktai yra visiškai suprojektuoti pagal save ir įgijo dešimtys nacionalinių patentų sertifikatus.

Mes turime daug rūšių kenkėjų kontrolės produktus.Lauko produktai padengti iš Sodo Saulės Mol Repeller, Gyvatė Repeller, Paukščių Repeller, Katė Repeller ir Dog Repeller Pasyviu Infraraudonųjų spindulių Gyvūnų Repeller.Patalpų produktai yra Pelės Repeller, Uodų Repeller, Tarakonai Repeller, Housefly Repeller, Voras Repeller ir Uodų Žudikas Lempos.

VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimas, paprastai, mes išsiųsti siuntinius per 2~5 darbo dienas.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai, savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI savo adresą, PASLAUGOS, TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali hacve šiek tiek atidėti atostogų sezono metu.RUSIJA klientas turėtų palikti savo VARDĄ ir pavardę, kai jūsų padaryti užsakymą. (Dėl naujų taisyklių, Rusijos.) Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

Mes padarysime viską, kad padaryti gerą sandorį su klientu.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, be abejo.

Prekės turės būti keičiami ar grąžinami, kai pardavėjas gavo grįžo produktas originalioje pakuotėje.

-Pirkėjas bus atsakingas už visas siuntimo mokestis ir draudimas.

- Visi grįžo elementai turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pateikti mums laivybos sekimo numerį .

-Defektinių elementai turi būti pastebėta per 7days nuo tos dienos, kai jūs jį gauti.Po to, kai mes gavome paketą, mes grąžinsime jums pinigus.

Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai labai svarbus mūsų plėtrai, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą į mus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba priėmimo bylą.Mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemas.Prašome suteikti mums galimybę darome viską, kad patenkinti jus, ir gauti pagerėjo.Ačiū už jūsų geranorišką supratimą!

Žymos: "pasidaryk pats" katė atgrasymo, aitvarai šunys, skristi aitvaras, paukščių atstumti, gyvūnų vandens repeller, lauko pelės repeller, vabzdžių atstumti, katė pelę žaislas, papūga, discovery 4 lr4.

spalva Juoda ir Balta
Rinkinys Tipas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Garantija 2 Metai
Kenkėjų Rūšis Pelių
Patvirtinimo CE, ROHS
Prekės Pavadinimas AOSION
Funkcija Eco-Friendly
Prašymas Šunys
kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Atstumiantis Tipas Ultragarsinį Kenkėjų Repellers
Aprėptis 70 kv..m
Vardinė Įtampa 100-240V
Medžiaga" ABS
Sertifikatai CE & ROHS & IPX4

Parašykite savo atsiliepimą!

Į Rikas Melas Daugiafunkcinis eletronic Šunų kačių paukščių repeller atstumiantis PIR jutikliai ultragarso signalą, mirksi

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai