Katė Hamakas Lovą Rankomis Austus Gobelenas Sienos Kabo Macrame Naminių Kačių Hamakas Lova Narve, Sūpynės, Vidaus Apdaila

Nauja

€8.38

Kulka Taškų:

1、Saugi Medžiaga: Pagamintas iš 100% medvilnės virvė, rankų darbo hamakas yra saugus ir netoksiškas, jokios žalos jūsų augintinė ir jūsų.

2、Išlaikyti Aktyvų:Paukščių Kramtyti ir smulkinimo yra natūralus elgesys, kad yra susijęs su maitinimosi ir perėjimo

3、Elegantiškas Dizainas: hamakas gali formuoti baldais, skirti jūsų katė, kuris gali būti pakabintas namo!Ir katė hamakas turi gražių natūralių spalvų, ir gali būti vientisas.

4、PractiPractical į Naudoti: hamakas gali būti pridėta prie apdaila iš bet kurio kambario!Ir jis gali būti kabinami ant sienos arba ant stogo ar kur tik norite, įskaitant patalpose ar lauke.cal į Naudoti: hamakas gali būti pridėta prie apdaila iš bet kurio kambario!Ir jis gali būti kabinami ant sienos arba ant stogo ar kur tik norite, įskaitant patalpose ar lauke.

5、Puiki Dovana: hamakas yra puiki dovana kačių mylėtojams, kuris gali būti naudojamas vasarą ir žiemą.

Savybės:

1. Saugi Medžiaga: Pagamintas iš 100% medvilnės virvė, rankų darbo hamakas yra saugus ir netoksiškas, jokios žalos jūsų augintinė ir jūsų.

2. Kelių priežasčių: Tai yra rankų darbo kačių hamakas, ir ji taip pat gali būti naudojamas kaip gražus sienos kabo ornamentu, saugojimo platformos, hamakas vaikams.

3. Elegantiškas Dizainas: hamakas gali formuoti baldais, skirti jūsų katė, kuris gali būti pakabintas namo!Ir katė hamakas turi gražių natūralių spalvų, ir gali būti vientisas.

4. Praktinis Naudojimas: hamakas gali būti pridėta prie apdaila iš bet kurio kambario!Ir jis gali būti kabinami ant sienos arba ant stogo ar kur tik norite, įskaitant patalpose ar lauke.

5. Puiki Dovana: hamakas yra puiki dovana kačių mylėtojams, kuris gali būti naudojamas vasarą ir žiemą.

Techniniai duomenys:

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Svoris: apie 492-950g

Medžiaga: medvilnės virvė ir medinės lazdelės

Tinka: Namų dekoras gobelenas/pet hamakas

Pakavimo Sąrašas:

1*Katė Hamakas Lova

Pastaba:

Produkto sudėtyje nėra pagalvėlės!

Žymos: motociklo modelį, didelis kačių lovos, lovos šuo, miegamasis gobelenas, katė decal, asmens hamakas katė, lepim, katė hamakas, lova katė, katė hamakas langą.

Parama Lašas Laivas/Didmeninės
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Vilna
Funkcija Kvėpuojantis
Yra Protingas Prietaisas No

Parašykite savo atsiliepimą!

Katė Hamakas Lovą Rankomis Austus Gobelenas Sienos Kabo Macrame Naminių Kačių Hamakas Lova Narve, Sūpynės, Vidaus Apdaila

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai