Dieną Vilkas Šildomos Striukė Elektros Baterijos Vyrų Striukė Drabužiai 3 Levesl Temperatūros Kontrolės, Žvejybos Apranga Žiemą Šiltas Vyrams

Nauja

€80.57

Dieną Vilkas Šildomos Striukė Elektros Baterijos Vyrų Striukė drabužių 7.4 V 5200mAh 3 Levesl Temperatūros Kontrolės Žiemą Šiltas, Sumaišytus Poliesterio ir Medvilnės Užtrauktukas uždarymo aukščiausios Kokybės Medžiagos: Sumaišytus Medvilnės ir Poliesterio medžiagos, kad striukė daugiau komforto ir lengvas.Ji išlaiko kūną šiltą su orui ir komfortą, kad jūsų kūnas niekada prakaitas, net jei jos visiškai valdomi.Kompaktiškas Dizainas: Išradingai suprojektuoti sporto šildomos striukė su atsitiktinis išvaizdą, todėl jūs galite dėvėti bet kur patalpų ar lauko veikla, pavyzdžiui, motociklo jojimo, sportas, kempingas, žvejyba, statybos ir t. t.Šildymo Elementai ir Baterijos: Kaitinimo elementas apima 3 svarbus jautrios kūno dalys. 3 anglies pluošto šildymo elementais, generuoti šilumą visoje core kūno sričių (kairėje ir dešinėje krūtinės, viduryje, gale) su Koreguoti 3 šilumos nustatymai (Didelis, vidutinis, mažas), tik su paprastu mygtuko paspaudimu už geriausią šildymas šiltas ir visas kūnas. 7.4 V, 5200 mAh Ličio Polimero Akumuliatorius pradėti šildymo per 30 sekundžių, ir gali dirbti iki 8 valandų, su vienkartinis mokestis.Išmanus: Aukštos Kokybės Silikono Mygtuką Smart Kontrolė 3 Šildymo Lygiai su 3 šviesiniai.Raudona (Didelis), Balta (Vidutinio Dydžio), Maža (Mėlyna).Lengva Naudoti ir Šildymo Režimai Galima Reguliuoti Tik su Paprastu Mygtuko Paspaudimu. 100% Pinigų grąžinimo GARANTIJA: Jei nesate visiškai patenkinti Sporto Šildomos Striukė per pirmuosius metus, Dieną Vilkas bus pakeisti jį nauju arba grąžinti pinigus atgal, Nr. klausimai bus užduodami!!Kliento pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!!

Šildymo Laiko Ir Temperatūros:

Šildymo Laikas:

100% Šilumos: 3 - 4 Valandų.

66% Šilumos: 5 - 7 Valandas.

33% šilumos: 6 - 10 Valandų.

Išmanus: Aukštos Kokybės Silikono Mygtuką Smart Kontrolė 3 Šildymo Lygiai su 3 šviesiniai.Raudona (Didelis), Balta (Vidutinio Dydžio), Maža (Mėlyna).Lengva Naudoti ir Šildymo Režimai Galima Reguliuoti Tik su Paprastu Mygtuko Paspaudimu.

H mitybos Režimai: Įjungta/Aukštas: Paspauskite ir Palaikykite Maitinimo Mygtuką 1 Kartą Tris Sekundę.Laikmena: Paspauskite Maitinimo Mygtuką 2nd Laiko.Mažas: Paspauskite Maitinimo Mygtuką 3 Metu.

Išjungimas: Paspauskite ir Palaikykite Įjungimo Mygtuką, norėdami Išjungti.

Šildymo Laikas Gali Skirtis, Priklausomai nuo Aplinkos Sąlygų.Šildymo Plotas:

Kaitinimo elementas apima 3 svarbus jautrios kūno dalys.

3 anglies pluošto šildymo elementais, generuoti šilumą visoje core kūno sričių (kairėje ir dešinėje krūtinės, viduryje, gale) su Koreguoti 3 šilumos nustatymai (Didelis, vidutinis, mažas), tik su paprastu mygtuko paspaudimu už geriausią šildymas šiltas ir visas kūnas.Produkto Specifikacijos:

Striukės Medžiaga: Premium Klasės Sumaišytas Poliesterio ir Medvilnės.

Kaitinimo Elementai: Kaitinimo elementas apima 3 Svarbius Taškus nugaros ir ant krūtinės.

Tolimųjų Infraraudonųjų spindulių Anglies Pluošto Šildymo Vieliniai Varžai, Atsparus Korozijai, Anti static, su Greito ir Didelio efektyvumo Šildymo, Jis Pradeda Šildyti Per 30 Sekundžių.

Išmanus: Aukštos Kokybės Silikono Mygtuką Smart Kontrolė 3 Šildymo Lygiai su 3 šviesiniai.Raudona (Didelis), Balta (Vidutinio Dydžio), Maža (Mėlyna).Lengva Naudoti ir Šildymo Režimai Galima Reguliuoti Tik su Paprastu Mygtuko Paspaudimu.

Vėjo Riešo ir Rankogalių: Automatiškai Reguliuojamas Riešo Elastinga Reguliuoti, kiek Per Riešą, Kuris Visiškai Atsispirti Vėjas Šaltas Oras.

Atsparus vandeniui Zip: Nailono Užtrauktukas Super Seal Rankena ir Vandens Apsaugos Baterijas.

Vėjo ir Kvėpuojantis: Sumaišytus Poliesterio ir Medvilnės, dėl vėjo ir Orui.

Baterija: 7.4 V 4400 mAh Ličio Polimero Akumuliatorius.

Kroviklis: Vieno Vielos Įkroviklio Įvestis: AC100-240V, 50/60Hz 0.5 Max, Išvestis: dc-8 tipo.4V, 1.5 A.

Pakuotė:

1 Šildomos Striukė. 1 7.4 V 4400 mAh Ličio Polimero Baterija.

1 Kroviklis su JAV,ES,UK ir AS prijungtas variantas.. 1 naudojimo Instrukcija.

Vartotojo Instrukcija: Išimkite Bateriją iš Švarko, Kai jo baterija Įkraunama.Pirmą Kartą Krauti 3 Valandas Kambario Temperatūroje.Prijunkite Laidus Atsargiai su Baterija ir Pašto Skyrių.Paspauskite Maitinimo Mygtuką vieną Kartą, ir su dideliu šildymo ir Paspauskite dar Kartą, Reguliuoti Šildymo Režimai.

Rekomenduojama įkrauti bateriją bent kartą per šešis mėnesius laikyti jį naudoti (Jei produktas nenaudojamas).

Išimkite Bateriją, o Valymo ar Saugoti Striukė.Naudokite Lengvas Ploviklio Valyti Tik Dėmės ir Sausu Oru Guli.

Rankas plauti rekomenduojama daugiau saugumo.

Jei skalbimo mašinai tada rekomenduojama naudoti maišą, maišą, į jį išplaukite.

Ne Mašina, Sausi arba Naudoti Baliklio.

Žymos: žvejybos replės pesca, kailio vyras, legalis 4000, banglentę, paltai vyrams, švarkas pečių, mege vyrų striukė, žiemos moteris, striukė vyras, vėjo striukė vyrams.

Su Dangteliu No
Striukė Medžiaga Premium Klasės Sumaišytas Poliesterio ir Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Vėjo ir Kvėpuojantis Sumaišytas Poliesterio ir Medvilnės, dėl vėjo ir Orui
Baterija 7.4 V, 5200 mAh Ličio Polimero Akumuliatorius
atsparus vandeniui zip Nailono Užtrauktukas Super Seal Rankena ir Vandens Apsaugos Baterijas
Įkroviklis Vieno Vielos Įkroviklio Įvestis

Parašykite savo atsiliepimą!

Dieną Vilkas Šildomos Striukė Elektros Baterijos Vyrų Striukė Drabužiai 3 Levesl Temperatūros Kontrolės, Žvejybos Apranga Žiemą Šiltas Vyrams

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai