Pusės metro Japonijos minkštas vėjas medžiaga rankų darbo "PASIDARYK pats" grynos medvilnės brokatas paauksuota drugelis jūros bangų spausdinimo medžiaga 977A

Nauja

€4.15

1. Medžiaga: 100% medvilnės audinio

2. Paketą Sudaro:1 vnt = pusės metro = 50 cm ilgio x audinio pločio, 2vnt= 1 m = 100 cm ilgio x audinio pločio

Jei perkate 1 metrą ar daugiau, mes don ' t supjaustyti audinio, audinys bus tęstinis.

3. Spalva: 16 spalvas pasirinkti

4. Kaina: išvardytų kainos yra už pusės metro

5. Naudojimas: Jis tinka maišelį, rankų darbo kratinys, pagalvės, kimono juosmens, gleivinės,užuolaidų, namų apyvokos ir kt.

Mokėjimo

1. Mes priimame Alipay, "Western Union" ir Banko pavedimu.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų mokėjimo procesorius - sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Dėl jūsų saugumo, tavo mokėjimas bus laikomi AIiexpress ir NEBUS išleistas pardavėjui iki tol, kol jūs patvirtinate, gauti jūsų užsakymą.

3. Atsiskaitant internete, jūsų asmeninė informacija yra apsaugotas pagal VeriSign SSL šifravimas (aukščiausio lygio apsauga parduodamos atskirai).

Pristatymas

1. Prekės yra vežamos tik po apmokėjimo tikrinama www.levandu-kalnelis.lt.

2. Nemokamas pristatymas yra ypač šalyse, tik, laivybos informacijos prašome kreiptis į "Pristatymo Išlaidos" kiekvieno produkto.

3. Pristatymo Laikas Nuoroda

Terminas Pardavimas

1. 100% pirkėjų Pasitenkinimas Garantuotas!

2. Bet sugadintas prekei, prašome susisiekti su mumis su 5 dienas pakeisti arba grąžinti pinigus.Prašome don ' t open ginčas be ryšio.

3. Naudojamas daiktas ar žmogus-padaryta žala, nėra priimta.

4. Prašome palaikyti elementą, į pradinę būklę ir imtis nuotraukas kaip įrodymus grąžinti pinigus ar pakeisti.

Atsiliepimai

1. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimai yra labai vertinama .

2. Jei yra kokių nors problemų su savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes stengiamės išspręsti šią problemą kaip įmanoma greičiau.Dėkojame už jūsų supratimą!

Susisiekite su mumis

Jei turite kokių nors klausimų ar pageidavimų, prašome sumažėjo susisiekti su mumis.Mes visada jūsų pirmasis paslaugos.Metu darbo dienomis, mes paprastai atsakyti per 24 valandas.Savaitgaliais, ji gali užtrunka šiek tiek ilgiau.

Žymos: coton, pluz dydis, audinio turkija, JAPONIJA, audinių skaitiklis, audinio sakura, medvilnės audinio japonų, audinių ferma, 3d drugelis audinys, medvilnės egipto audinys.

modelis SPAUSDINTI
Megztas Modelis Ataudų
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Paprastas
Medžiaga 100% Medvilnės
Produkto Tipas Kitas Audinys
Funkcija Eco-Friendly
Plotis 140cm
Technics Audiniai
Tipas paprasto audinio
Prekės Pavadinimas angtong

Parašykite savo atsiliepimą!

Pusės metro Japonijos minkštas vėjas medžiaga rankų darbo "PASIDARYK pats" grynos medvilnės brokatas paauksuota drugelis jūros bangų spausdinimo medžiaga 977A

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai