Colorfaith Naujų 2020 m. Rudens Žiemos Moterų Megztinis V-Kaklo, Midi Cardigan Kišenėje Elegantiškas Jokių Diržų korėjos Negabaritinių Lady Viršuje SWC1104JX

Nauja

€24.12

Dydžių Lentelė

Patarimai apie Dydis (mes Azijos dydis)

1 Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius. 2. Vis dar nežinote apie dydį?Prašome pokalbių su mus ar mums pranešimą.Mes norėtume patarti remdamiesi savo matavimus biustas, juosmens ir klubų. 3. Dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonę."

Informacija&Spalvų

Keletas Bendrų Klausimų Ir Atsakymų:

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Kaip galima stebėti mano parecl?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: https://global.cainiao.com/?spm=a3708.7860688.0.0.61003b18xB9Hs5&lang=en(Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Žymos: megztinis, cardigan megztinis liemenė, midi klaviatūra, megztinis moterims, Colorfaith, colorfaith europos sąjungos oficialusis, vyrų megztinis suknelė, megztinis moteris, mados korėjos, susijusi korėjos viršų.

Sezonas Žiemos
Uždaryti Tipas NĖRA
Apdaila Kišenės
Drabužių Ilgis ilgai
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Akrilo
Lytis MOTERIS
Storis Storas (Žiemos)
Prekės Pavadinimas Colorfaith
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Stilius Reguliariai
Apykaklės V-Kaklo
Modelio Numeris SWC1104JX
Stilius Normcore/Minimalistinio
Medžiagos Sudėtis Spandex

Parašykite savo atsiliepimą!

Colorfaith Naujų 2020 m. Rudens Žiemos Moterų Megztinis V-Kaklo, Midi Cardigan Kišenėje Elegantiškas Jokių Diržų korėjos Negabaritinių Lady Viršuje SWC1104JX

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai