Tvari ir ekologiška bambuko poliarizuoti akiniai nuo saulės apsaugos vyriški akiniai nuo saulės pasaulio karšto akiniai nuo saulės moterims

Nauja

€26.79

PS: Paprastai, mes išsiųsti akinius, ir be jokio logo.Jei norite, kad akiniai su savo logotipą ar turite savo logotipą, prašome palikti mums pranešimą.

Pakuotės bylos numeris yra taip, kaip parodyta paveikslėlyje žemiau, faktinis pristatymo vežamas pagal užsakymą:

Lašas laivas andwholesales Lašas laivas ir tiek didmeniniams yra sveikintina.Už išskleidžiamajame laivo, mes galime tiesiogiai siųsti savo klientų, kaip jūsų prašymą.Už didmeniniams, mes galime pasiūlyti nuolaidą ir nemokamą express pristatymas per 4-7 darbo dienas.Ar jūs sutinkate individualų užsakymą?Taip, logotipas pozicija: kojų, Akiniai nuo saulės ir langelis.Prašome nusipirkti Akinius nuo saulės ir LOGO kartu, kai jūs įdėti užsakymus.Logotipas laikas: 1-4 įmonės dienų.Kaip išplėsti pirkėjo apsaugos laiku, Jei jūsų pirkėjo apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis jį pratęsti.

Žymos: vyresnysis šuo kilimėlis, humaniškas voras, alpinistas smeigės, hdd atveju, 31 c, hamakas 4m 5m, grindys katės, humoro lengvesni, japonija riteriai, holly akiniai.

Modelio Numeris GB3010
Patarimas
Stilius
Lęšio Plotis 53
Tinka
Elemento Tipas Akiniai
Lankstas
Panaudojimas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Objektyvas Spalva
Pakavimas
Sertifikatas
Ypatybė
Lęšio Aukštis 44
Lęšių medžiaga
Tinka minios
Logotipas
Tinka veido
Akiniai Tipas Akiniai nuo saulės
Pareigos
Rėmas Medžiaga Medinės
Prekės Pavadinimas WJH MJH
Lęšių Optinės Požymis UV400
Rėmo spalva
Lęšių Medžiaga BLSK
Rėmo medžiaga
Lytis VYRAI

Parašykite savo atsiliepimą!

Tvari ir ekologiška bambuko poliarizuoti akiniai nuo saulės apsaugos vyriški akiniai nuo saulės pasaulio karšto akiniai nuo saulės moterims

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai