Ruošimui Elektros Ryžių Lupimo Mašina Aliuminio Lydinio Diržo Rudieji Ryžiai Mašina, Mažai Triukšmo Mašina JLGJ-45 220V 100W LP

Nauja

€67.17

Ruošimui Elektros Ryžių Lupimo Mašina Aliuminio Lydinio Diržo Rudieji Ryžiai Mašina, Mažai Triukšmo Mašina JLGJ-45 220V 100W LP

produkto informacija:

Mašina naudoja aliuminio lydinio medžiaga, vieną kartą liejimas liejimo ir žalvario šlaito padarė bendrosios asamblėjos.Tinkamų naudoti gumos roll, su lengva dydis tipas ryžių iš neapdorotų roll elastinga įrenginys ir oro srauto reguliavimo mechanizmo, todėl, kad vartotojai iš įvairių rūšių ryžių, gali būti pakoreguota, kad vieną kartą huller norma 99% ar daugiau, ir ryžiai, ryžių sėlenos, shell Atskirti gera,ir ryžiai yra ne skaldyti, o ne plaukų, o ne juoda ir t.t.Mašina turi gražią išvaizdą,patvarus, mažas dydis, lengvas, paprastas valdymas, lengvas nešti, simplereplacement dalys, mechaninė našumą ir stabilumą, žemas triukšmo lygis, grubus iš greitis, pagal įvairių tipų

ryžių prie atitinka standarto reikalavimus, bandymo.

Produkto parametrai:

Gabaritiniai matmenys: 208X140X207mm

Variklio įtampa: 220V

Galia 100W

Sukimosi greitis 5599r / min

Lopšiai specifikacijos: 40X45mm

Mašinos svoris: 3.5 kg

Pagrindinis tikslas:

LGJ-45-įveskite patikrinimo motorinių Slėnis Mašina (iš mašinos) yra specialus instrumentas, siekiant patikrinti šiurkštumas ryžių.Plačiai naudojamas maisto produktų, sėklų, žemės ūkio įstaigos, maisto, žaliavų kontrolės ir mokslinių tyrimų ir kitų grūdų departamentų išbandyti šiurkštumas ryžiai,kokybės ryžių, sėklų energingai ir greitai bud bandymo gliaudymui su labai svarbi priemonė.

Pastaba: 1. Jei pasirinksite "Pardavėjo pristatymas metodas", atkreipkite dėmesį, kad šis laivybos mokestis yra taikomos tik kai kuriose šalyse / regionuose, todėl po mokate, prašome susisiekti su mumis ir mes patvirtinsime jums.

2. Kai siuntinys atvyko į savo vietos muitinės, prašome sumokėti mokesčių ir imtis sklypo toli.Mes neturime turėti jokių muitų ar importo mokesčius.Jeigu muitinės nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių ir prekės yra grąžinamos arba sunaikinta, mes negali grąžinti visus pinigus.

3. Jei pasirinksite DHL, " FEDEX, TNT, UPS, EMS, mes padėsime jums organizuoti tarptautinės express pristatymas ir pristatyti tiesiai į jūsų adresą ("nuo durų iki durų paslauga)!Jei prekės yra pristatomos per kurjerį, pirkėjas privalo tik mokėti mokesčius atvykus.

4. Prieš pasirašant, jūs turite patikrinti paketą, įsitikinkite, kad jis yra geros būklės, ir tada jį pasirašyti.Jei pakuotė yra pažeista, prašome nufotografuoti, tada iš karto skundžiasi, kad laivybos kompanija, prisiminti skundų skaičių, tada susisiekite su manimi, mes tikrai padės jums.

5. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku.Tuo tarpu mes atsakysime į jūsų pranešimą nedelsiant.Pertraukos metu, mes negali būti galėtų atsakyti į pranešimą, prašome suprasti.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Žymos: kukurūzų ruošimui, momos formavimo mašina, tortilla maker mašina automatinė, spurgos mašinos, transporteris mašina, elektros kepsnys mašina, changli transporto priemonės, elektriniai automobiliai, mini vilkas, komercinių elektros makaronai maker, aukso malimo mašina.

Modelio Numeris JLGJ-45
Sukimosi greitis 5599r / min
Galia 100W
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Mašinos svoris 3.5 KG
Įtampa (V) 220V
Variklio Įtampa 220V
Galia (W) 100W
Lopšiai specifikacijos 40X45mm
Gabaritiniai matmenys 208X140X207mm
Prekės Pavadinimas OLOEY

Parašykite savo atsiliepimą!

Ruošimui Elektros Ryžių Lupimo Mašina Aliuminio Lydinio Diržo Rudieji Ryžiai Mašina, Mažai Triukšmo Mašina JLGJ-45 220V 100W LP

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai