Žaidimas Skate 3 (PS3), naudojamas (Eng)

Nauja

€14.71

Rodyti Gudrybės lentoje žaidimas Skate 3 !!!!!Gameplay tai simuliatorius Riedlentė yra puikiai tinka tiek Pradedantiesiems, ir veteranų žanras.Į Trečiosios iteracijos serijos kūrėjai Pridėti prie žaidimo socialinis aspektas: į Priklausomai nuo jūsų reputacijos, galite Rinkti dideli klubų mėgėjams Ekstremalus sportas.Legenda Riedlentė

Vietoje Veiksmo žaidimai-manekeno Miesto Port Кавертон.Tu žaidi už puikiausią Čiuožėjas su būdingas pavadinimas "legenda".Deja, čiuožėjas nepavyksta.Atlikdamas sudėtingą triuką, ir savo reputaciją Greitai krioklys.Atkurti Garbė ir pagarba riedutininkams bendrija, "Legenda" turėtų galvoti apie klubo Mąstančių žmonių.Jūs galite laisvai keisti Daugeliu aspektų žaidimas-iš išvaizdos ir Drabužių simbolį prieš klubo pavadinimą ir Jos logotipas.Daugiau bandymų jums Būna, kuo arčiau jūs gaunate Atkurti jūsų vardas.

Savybės: Žaidimas :

Lengva Veiklos gudrybės.Gudrybės Ir taip vadinamą "Ollie" ant lentos Atlikti paprastas Skate 3. Naudoti lipdukus Tvarkyti charakterį ir valdyba.Švarkai, Savo ruožtu, leis jums stipresnis Laikykis valdybos geriau stabilumo.Taigi, meistras su valdymo Jis gali būti net ir pradedantysis.Savo ruožtu, Tiems, kurie nori daugiau sudėtingumo galės Yra papildomas lygis Sunkumų parametrai.

Komandos Mąstančių žmonių.Pasiekti Jūsų prekės ženklą, kad kuo daugiau žmonių, Kurti klubą ir eiti į pirmąjį Vieta mieste varžybose.Kuo didesnis tavo šlovės lygiu, Daugiau žmonių bus užpildyti savo komanda.Tai gali būti, pavyzdžiui, kompiuterio pobūdžio, Ir gyventi žaidėjas tinkle.Jūs taip pat Jūs galite prisijungti prie kitos komandos.Žaidėjo.

Extreme Bandymo.Vieną Rūšių žaidimas apima režimų, pvz. Savo vietoje, Deathrace, Salė mėsos.Kiekvieno bandymo Apima savo taisyklių rinkinį.Praeiti Juos gauti labiausiai kiekis Akiniai.Pavyzdžiui, vienas iš jų reikės Peršokti ilgio, o kitoje-rodo Visi jūsų gudrybės.

Žymos: kontrolės ps3 wireless, ps3, fifa ps3, žaidimas ps 3, fifa 18 ps3, žaidimas ps3, Ps 3, sony ps3, disko ps3, kreiptuką ps3.

Prekės Pavadinimas NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

Žaidimas Skate 3 (PS3), naudojamas (Eng)

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai