Medinė Muzikinė Dėžutė Featuring Kalnų Tunelis Su Mažais Juda netic Traukinys | Vaidina

Nauja

€15.51

Medinė Muzikinė Dėžutė Featuring Kalnų Tunelis Su Mažais Juda netic Traukinys (Vaidina TRADICINIŲ TAČIAU ŠIUOLAIKINIS DIZAINAS - klasikinis kalnų tunelis dizainas buvo iš bazės fizinė dinamika ir tinklai.Daro medinė muzikinė dėžutė paleisti skirtingose įdomus judėjimo, taip pat 360 laipsnių sukimosi kartu su mažais netic automobiliais ir traukiniais.

MEISTRIŠKAI, LENGVAS IR PATVARUS - Pagamintas iš medienos, kiekvienas retro classic music box ir jo elementai yra meistriškai informacijos ir lygaus paviršiaus suteikia highend prasme, kai dekoravimo su juo.Nors muzikos lauke yra lengvas, tačiau išsamus kiekvieno maži nameliai, supasi, o Apžvalgos Ratas juda rodo, kokybę, šis klasikinis dizainas dar šiuolaikinio su savo judėjimą.

TAURIŲJŲ ATMINTIES PRIMINIMAS SU DAINA GROJA - vis Dar prisimenu, bet tam tikros vietos, kad jūs ir jūsų mylimam žmogui keliauti?Atgimti savo brangius prisiminimus ar iine nuostabų laiką galite praleisti ramioje ir gražioje kalnų su šio cute žavinga Kalnų Traukiniu muzikos langelį.

PUIKI DOVANOS IDĖJA BET kokia PROGA - Ateina su paprasto kartono dėžutė, šis muzikos lauke yra supakuota kruopščiai ir ir jo gražus dizainas, mažas, subtilus daiktų supasi, kai muziką leidžia labiau žavinga.Puikiai tinka bet kokio kartų/events.

PATOGUS įjungimo/IŠJUNGIMO JUNGIKLIS DIZAINO - Staiga, kažkas ped, o jūs mėgautis raminančią muziką, muzikos dėžutė?Nesijaudinkite, muzikos langelį, įrengtas, su on/off jungikliu.Jūs galite tiesiog sustabdyti muzikos perjungimo jį išjungti.Pabaigęs šią problemą, jūs galite įjungti muzikos ir tęsti komfortą graži muzika.

Kiekvieną langelį turi garsaus melodija vadinama "Visada Su Manimi" Joe Hisaishi.

Kai išgirsti, kad pažįstamas melodiją, jums bus vežami atgal į laiko, kad miesto žiburiai, arbata ir Big Benas.

Šis paprastas, elegantiškas muzikos langelis gali būti puikus dekoratyvinis gabalas jūsų kavos stalo į kambarį ar jūsų registratūroje biure.

Taip pat galite nurodyti, kad tai, kad ypatingas draugas arba šeimos narys, kuris myli, traukinių ir muzikos vienodais kiekiais.

Nesvarbu, ar esate pirkti tai kaip dovana savo draugams ar sau, šis straipsnis yra puikus derinys funkcionalumas, naudojimo paprastumas ir puikūs vizualiniai ir reguliavimo patirtį.

Pareikšti savo vidinio muzikos mylėtojas su šio nuostabaus medinė muzikinė dėžutė.

Apytiksliai matmenys: 5.8 inchx4.2 inchx4.2 colių

spalva:Žurnalas spalva + žalia

Medžiaga:mediena

Pakuotės Turinys:

1 * Muzikos Dėžutė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: lauke muzikos mediniai, medinio traukinio bankas, medinė dėžutė, lenonas, amatų medienos, undertale muzikos dėžutė, žalvario dėžės dekoratyvinis saugojimas, klaviatūros, fortepijonas, transportin mažą dėžutę, barelį organų.

Groti Power Baterija
Modelio Numeris Muzikinė Dėžutė
Formos Aikštė
Funkcija NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Elektroninių Tipas
Medžiaga Mediena
Judėjimas Kita
Muzikinės Dėžutės Formos Fortepijonas
Tonas Skaičius 50 Tonų
Muzika Pasakos

Parašykite savo atsiliepimą!

Medinė Muzikinė Dėžutė Featuring Kalnų Tunelis Su Mažais Juda netic Traukinys | Vaidina

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai