Maiyue star tiesa 4K Ultra HD (3840 * 2160p dvigubo objektyvo kamera automobilio DVR built-in GPS WIFI galinio vaizdo kamera full HD 1080P objektyvas

Nauja

€81.12

Maiyue star tiesa 4K Ultra HD (3840 * 2160p dvigubo objektyvo kamera automobilio DVR built-in GPS WIFI galinio vaizdo kamera full HD 1080P objektyvas

specifikacijos

Mikroschemas HI3559V200

Jutiklis OS_08A10+SC2363

Objektyvo 4G+4G Įstrižainės stebėjimo Kampas (F=2.1 mm

Ekrano 2.35 colių IPS

Kiti integruota GPS(GPS sekimo)、WIFI、WDR

Jutiklio Rezoliucija OS08A10, 8 Mega Pikselių

Vaizdo Rezoliucija 4K+1080P

Kodekas H. 265, MP4

Failo Tipas MOV

Foto Rezoliucija 1200Mega

Sandėliavimo Paramos max 128 GB TF kortelė, Class 10

Built-in super kondensatorius

Sąsaja MINI USB

Matmenys 73.43*62.72*15.1 mm

funkcija

1 Ultra 4K Blackbox DVR, paramos 4K super FHD vaizdo

2 paramos FHD1080p GALINIO vaizdo kamera

3 paramos WDR

4 parama, automobilių stovėjimo režimas

5 GPS support

6 paramą wifi

7 professional Hi3559V200 lustas

1)media meniu punktą, galite nustatyti garso jungiklis, numatytąjį garso yra "on".Reguliuoti garsumą: mute (low, medium, high, pagal nutylėjimą yra "vidutinis".Mygtuką tonas defaults į "on".Muzika jungiklis yra "on" (įjungta pagal numatytuosius nustatymus.

2) " Loop įrašymo laikas: galite nustatyti laiką, filmuoti: ne, 1 min, 3 min, 5 min; pavyzdžiui: jeigu nustatyta į 1 minutę, įrašyto vaizdo įrašo vaizdo failą 1 minutę, ir galite įrašyti video į kilpą.Sistema automatiškai ištrina vaizdo failą anksčiausiai.Numatytasis laikas yra 3 minutės.Kai nustatytas į padėtį "Off", vaizdo failų dydis-4 GB (Pastaba: faktinės bylos yra mažiau nei 4 GB).Kai kortelė užpildoma, įrašymas bus sustabdytas ir įrašymo nebus ir toliau.Norėdami toliau filmuoti, jums reikia rankiniu būdu ištrinti vaizdo failą, arba suformatuokite kortelę prieš jūs galite tęsti įrašą ir išsaugoti vaizdo.

3)Laiko-nebetaikyti įrašymas: Kai nustatytas į "laiko-nebetaikyti įrašymo" , galite nustatyti laiko-nebetaikyti įrašymo laikas: 1 sekundė, 5 kadrų, 1 s, 2 kadrai, 1 antra, 1 nuotrauka ir išjungti.Sistema grįžta prie 1 sekundės ir 2 kadrus.

4)Šaltinis dažnis: galite nustatyti, 50Hz, 60Hz su jūsų vietos šaltinis dažnį.Sistemos numatytuosius yra 60Hz

5)Laiko juostos nustatymas: galite rankiniu būdu nustatyti laiko juostą dabartinio automobilio buvimo vietą.Sistema grįžta prie UTC/GMT+8.

6)sąrašą Greitis: Greitis vienetas gali būti nustatyti: KM/H, MPH.Sistemos numatytuosius yra, KM/H

7)Ekrano miego: nustatyti ekrano miego laiką: off, 1 min, 3 min, 5 min, pavyzdžiui: po nustatymas 1 minutę, diktofonas nedaro jokios operacijos, ir po 1 minutės, ekranas išjungiamas ir eina miegoti.Sistemos numatytasis laikas yra 1 minutę.Jei ji yra nustatyta, kad "Off" (išjungta, ekrane bus ne eiti miegoti, ji švies.

8)Ekranas miego: nustatyti ekrano miego laiką: off, 1 min, 3 min, 5 min, pavyzdžiui: po nustatymas 1 minutę, diktofonas nedaro jokios operacijos, ir po 1 minutės, ekranas išjungiamas ir eina miegoti.Sistemos numatytasis laikas yra 1 minutę.Jei ji yra nustatyta, kad "Off" (išjungta, ekrane bus ne eiti miegoti, ji švies.

9)USB režimas: Nustatyti USB režimą imti, C, ir parduotuvėje.Nustačius mokestį, mašina prijungtas prie USB kabelis gali būti naudojamas tik įkrovimo funkcijai atlikti.Nustačius uv-C, prietaisas gali būti naudojama kaip PC kamera, kai aparatas yra prijungtas prie USB kabelį, skirtą prijungti prie kompiuterio.Kai ji yra nustatyta, kad parduotuvėje, po to, kai aparatas yra prijungtas prie USB kabelį, skirtą prijungti prie kompiuterio, išorinių duomenų saugojimo įrenginys TF kortelę į įrenginį galima skaityti ir raštu.Sistema grįžta prie įkrovimo.

Pastaba: Norėdami pasiekti uv C ir saugojimo funkcija, USB kabelis turi būti įrengtas duomenų perdavimo.Jei USB kabelis neturi duomenų perdavimo funkcija, tada jis gali pasiekti tik tuomet, apmokestinimo poveikis.

10) Susidūrimo jautrumas: jungiklį nustatymo susidūrimo jautrumas yra susijęs su mažo, vidutinio ir didelio atitinkamai.Sistema grįžta prie vidutinio.Jei nustatytas į padėtį "Off" (išjungtas, prietaisas nebus įjungti avarinio įrašymo funkcija, kai ji susiduria susidūrimo.

11) automobilių Stovėjimo stebėjimo Komplektas, stovėjimo stebėsenos jungiklis, kuris yra susijęs su mažo, vidutinio ir didelio atitinkamai.Sistemos nutylėjimą išjungtas.

12)Judesio Aptikimas: Nustatykite judesio aptikimo jungiklis, kuris yra susijęs su mažo, vidutinio ir didelio atitinkamai.Sistemos nutylėjimą išjungtas.

13) Picture-in-picture: nustatyti picture-in-picture jungiklis, galima nustatyti, picture-in-picture atidaryti, ir vaizdo įrašų peržiūros sąsają ekranas gali rodyti priekinės ir galinės vaizdo kameros nuotraukas.Nustatyti picture-in-picture, kad išjungtas ir vaizdo įrašų peržiūros sąsają ekrane rodomas tik vieno kanalo kameros vaizdą.Du kartus įrašymo valstybės, sistema grįžta prie on.

15) Laiko nustatymo sistema, laiką galima nustatyti čia.

16) Kalba: Nustatyti, kad šiuo metu reikalaujama, kalba.Kalba yra pre-pageidaujama anglų, prancūzų, ispanų, portugalų, vokiečių, italų, ispanų, Supaprastinta Kinų, Tradicinė Kinų, rusų, Japonų, lenkų.Sistema grįžta prie lietuvių.

Žymos: DVR, brūkšnys cam 4k gps wifi usb, smart automobilių kameros 4k, 70 mai brūkšnys cam pro, "android" hisilicon, automobilių dashcam 4k, vaizdo įrašymas, automobilių dvr wifi, ntg5, dashcam.

Ekrano Dydis <3"
Baterija Built-in
Originalioje Pakuotėje Taip
Specialios Funkcijos Wifi Funkcija
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė
Skaičius Objektyvai 2
OSD Kalba Ispanų
Ekranas IPS
Prekės Pavadinimas MAIYUE STAR
Galinio Vaizdo Kamera Taip
GPS logger Išorinis
Peržiūrėti Kampas 170°
Max Išorinė Atmintis 128G
Elemento Tipas Automobilių DVR
Video Kodas H. 264
Sąsaja Micro SD/TF
Vaizdo Jutiklis 1/3"Sony Ccd
Chipset Gamintojas HISILICON
Pikselių 1200Mega
Kadrų Per Sekundę 60
Kameros Rezoliucija 3840x2160
Ekrano santykis 16
Jutiklinis Ekranas Taip
Surinkimo Režimas Nešiojamų Diktofonas
Kilmės KN(Kilmės)
Vaizdo Formatas mp4

Parašykite savo atsiliepimą!

Maiyue star tiesa 4K Ultra HD (3840 * 2160p dvigubo objektyvo kamera automobilio DVR built-in GPS WIFI galinio vaizdo kamera full HD 1080P objektyvas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai