MRC Ortodontinis Dantų Treneris SAŽS/Myobrace SĄNARIO Ortodontinis Įtaisas/SAŽS Dantų Treneris Aparatas

Nauja

€37.44

MRC Ortodontinis Dantų Treneris SAŽS/Myobrace SĄNARIO Ortodontinis Įtaisas/SAŽS Dantų Treneris Aparatas

PROJEKTO CHARAKTERISTIKOS, SĄNARIO APARATAS

1.Aerodinamiškai formos base - bendras išpakavimas.

2.Kalba tag - sustoja kalba veržlus, šlifavimo, atvirkščiai, rijimo ir kitų veiksnių į TM Bendras sutrikimas.

3.Kalba guard - kontroliuoja liežuvio padėtis.

4.Du kartus mouthguard poveikį - su vertikaliomis pusių, kad riba bruxing.

KAIP SAŽS APARATAS™ DARBAI

SAŽS Aparatas™

SĄNARIO Aparatas™ geriausiai atsipalaiduoti cranio-keičia apatinio žandikaulio raumenys - už papildomą kapsulės paramos.Ji gydo simptomų dekompresowania bendrai per savo aerodinamiškai formos bazę ir pašalinti padarinius bruxing su savo double-mouthguard poveikį.

Toliau lengvatos teikia pakeisti poilsio trukmė raumenis, kai prietaisas veikia.Šis gydymas padeda mažinant SĄNARIO ir cranio-keičia apatinio žandikaulio simptomai, apriboti bruxing ir šlifavimo ir pagerina paciento komfortą.

SĄNARIO Sistemos™

SĄNARIO System™", kurią sudaro serijos minkšta viduje-burnos įtaisai, specialiai sukurta siekiant padėti diagnozuoti ir simptomų palengvėjimą SĄNARIO sutrikimas.

Prietaisai turi storas skyriaus gale, kuri mažina spaudimą, švelniai dekompresowania uždegimas sąnarių, kai patenka į burną.Jie taip pat automatiškai tinkamai sureguliuokite apatinio žandikaulio ir ruožas įtemptas ir skausmingas raumenų aplink žandikaulių, galvos ir kaklo srityje, todėl nedelsiant sumažinti skausmą.

Per ilgą laiką, tai padeda sumažinti ilgalaikį skausmą.Bruxing (šlifavimas dantis) stabdo ir patentuota aerodinamiškai formos pagrindo ir dual formuoti dizaino.

Naudojimo nurodymai

Prietaisas turi būti naudojamas vieną valandą per dieną ir per naktį, o miego.Su gera atitikties, simptomai turėtų sumažinti pirmas kelias dienas, bet kartais kelias savaites yra būtina, prieš skausmą yra patyrę.Ir toliau naudoti prietaisą mažiausiai 30 iki 60 dienų, po kurių galite nustatyti, kiek toliau naudoti siekiant išlaikyti simptomų palengvėjimo.

SIŪLO SĄNARIO APARATAS™ SAVO PRAKTIKOS

SĄNARIO Prietaisas ateina vienas dydis jokių parodymų, liejimo arba reikiamus pakeitimus, ir atitinka 95% suaugusiųjų.Prietaisai yra veiksminga, paprasta naudoti ir galima apsieiti Gydytojas be papildomo kreipimosi reikia.Pacientams, kuriems reikia papildomo gydymo kartą per dieną, sažs disfunkcijos Prietaisas yra taip pat prieinama.

Universalus dydis visiems suaugusiems - tinka 95% pacientų, be koregavimo.

Jokių parodymų, nr. reljefas - veiksmingai nulio kėdės laiko.

Simptomai yra sumažintas arba pašalintas, be laiko procedūras.

Diagnostikos procedūra ne mažai laiko ir išlaidų.

Minkšto silikono statybos medžiagos yra "lengva" dėl skausmingi sąnariai ir raumenys, skirtingai nei kietajame akrilo įtvarai.

Idealiai tinka pradinių simptomų mažinimui.

Pacientų instrukcijos yra įtrauktos į paketą.

Sterilizuoti verdančiame ar autoklave.

Pigių pradinis gydymas.

Pristatymas:

Žymos: SAŽS Aparatas, sažs treneris, vamzdis ortodontinis, oro kompresoriai, stomatologiniai, b w filtras, petnešomis už dantų, nardymo led žibintuvėlis, homecare medicinos, myobrace didelis, t4k dantų treneris.

Prekės Pavadinimas NUODI
Poveikis Kaulų Priežiūra
Medžiaga Silikono
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Modelio Numeris sažs

Parašykite savo atsiliepimą!

MRC Ortodontinis Dantų Treneris SAŽS/Myobrace SĄNARIO Ortodontinis Įtaisas/SAŽS Dantų Treneris Aparatas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai