10vnt Mini USB Vyrų Kairysis Kampas su Dupont 5 Pin Moterų Antraštė Plokštė Kabelis 50cm/1.5 ft

Nauja

€10.80

Mini USB Vyrų Kairysis Kampas su Dupont 5 Pin Moterų Antraštė Plokštė Kabelis 100% Brand New ir Aukštos Kokybės Kiekis: 10 vnt Spec: Konvertuoti į kompiuterio pagrindinę plokštę 5pin, kad bet koks prietaisas, su mini usb 5pin Jungtis 1: Mini usb 5pin vyrų 90 laipsnių kairysis kampas Jungtis 2: Plokštė 5pin moterų Ilgis: 50cm/1.5 ft Spalva: juoda Mokėjimo:

Dabar mes priimame tik Alipay.Tikimės, kad jūs galite suprasti.

Dėmesio: prašome pateikti mums jūsų kontaktinį numerį, kuris bus pripildytas laivybos forma.

Siuntimo Informacija:

Per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu / Singapūras Paštu Registruotu Oro Paštu ARBA ePacket iš Kinijos(JAV,rusija),Maždaug imtis 14-35 darbo dienų,ir jūs galite stebėti jį Kinijoje po svetainė/Singapūro Pašto interneto Svetainėje

Prašome įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Pastaba: Pagal reikalavimus, pašto tarnybos,rusijos Federacijos draugais,palikite savo vardą,pavardę, Thanks a lot!

Jei jūs ne gauti jūsų sklype per 35 dienas nuo laivo vaizdą,prašome susisiekti su manimi,Ačiū jums labai.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Susisiekite su MUMIS:

Prašome palikti pranešimą arba rašykite mums bet kokį tyrimą.

Prašome susisiekti su mumis TradeManager

TradeManager: cn1519063190jvmw

Tel.: +0086 150 1929 1768

Apie Atsiliepimą:

Jei esate patenkinta Savo daiktus, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mane ir taip pat palikite mane 5 žvaigždučių reitingą.Man taip pat bus palikti jums teigiamų atsiliepimų.

Jei turite kokių nors klausimų ar problemų,Prašome susisiekti su manimi elektroniniu pranešimu ARBA Kalbėtis su manimi, kai I 'm on-line, prieš paliekant atsiliepimą.Aš darysiu viską, kad išspręsti savo klausimus ir problemas.

Kitas Politikos Kryptis:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Jei jums reikia mums rašyti, maža kaina, dėl važtaraštį pls palikite pranešimą, kai jūs atlikti mokėjimą.

Visi pranešimą bus atsakyta per 24 valandas.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Mėgaukitės savo laiko mano parduotuvėje ,have a nice day!

Žymos: i3 plokštė bundle, mp3, am4 plokštė bundle, 9pin usb skirstytuvo, antraštės usb, kampas dupont 6, pin kampas "dupont", micro usb plokštė, asus motininė plokštė bundle, muzikos grotuvas.

Komplektacija Paketas 1
USB Tipas STANDARTAS
Sertifikuota BMK
Pakuotė No
Naudoti telefonas
Prekės Pavadinimas UpperFu
Modelio Numeris Mini Male

Parašykite savo atsiliepimą!

10vnt Mini USB Vyrų Kairysis Kampas su Dupont 5 Pin Moterų Antraštė Plokštė Kabelis 50cm/1.5 ft

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai