"Universal Music GPS Navigacija Radijo Nuotolinio Valdymo pultelio Mygtukus Belaidžio Automobilio Vairo Valdytojas 10 klavišus Automobilių Reikmenys

Nauja

€14.05

Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės Šiuos 2 automobilių vairo valdymo mygtukai yra universalus, tinka visiems transporto priemonių su funkcija vairo valdymo.Jame apšvietimu dizainas, mygtukas gali švyti minkštas ir artimosios šviesos, kurios yra patogu naudoti naktį. 10-pagrindinių kontrolės priemonių, Po diegimo, jūs galite patogiai kontroliuoti jūsų automobilio DVD grotuvas, atsiliepti telefonu ar pakabinti už vairavimo saugumą.Jie yra patvarus naudoti.Ir, built-in CR2025 mygtuką ląstelių, jūs neturite, pakeiskite bateriją dažnai.Daugiausia pagamintas iš ABS ir PC medžiaga, ji yra stipri ir patvari konstrukcija, ilgalaikis.

Techniniai duomenys: Medžiaga: ABS, PE Galia: 1W Dydis: 3.8*0.8 cm

Pakuotė: 2 x Automobilio Vairo Valdymo Mygtukas 1 x Imtuvas, 2 x dvipuses Lipnios Juostos

Ar dropshipping ?

Taip,mes.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Gamybos Medžiagos Saugos?

Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant.

Kai yra siuntinių siunčiama?

Mes atsiųsime dėmesį, kad per 5 darbo dienas.Pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t.Jei pavedimo nėra, gautos paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis.

O kaip grąžinti?

Visa grąžinamoji išmoka, jei prekė neatitinka aprašymo arba su defektais.

Jei yra bet kokių kitų problemų , Spauskite ant Padėti

Žymos: automobilių kontrolės remot, vairo nuotolinio bluetooth universali, "bluetooth" remot, emgrand vairo valdymo mygtukai, bandymo nuotolinio, šviesos muzikos valdytojas, autorun nuotolinio, nuotolinio gervė, vairas valdymo mygtukai captiva, keycap pbt.

Prekės Svoris 65g
Spalvos Pavadinimas juoda
Elemento Ilgio 3.8cm
Modelio Pavadinimas 22657
Specialios Funkcijos Automobilio Vairas Valdytojas
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 0.8cm
Elemento Plotis 3.8cm
Medžiagos Tipas ABS, PE

Parašykite savo atsiliepimą!

"Universal Music GPS Navigacija Radijo Nuotolinio Valdymo pultelio Mygtukus Belaidžio Automobilio Vairo Valdytojas 10 klavišus Automobilių Reikmenys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai