Naujas iPhone XS Max Dual Kameros Objektyvas 6-1 Fisheye Plataus Kampo Makro Lęšis iPhone XS XR Xs Max Teleskopas Mastelio keitimo objektyvas + Atveju

Nauja

€10.98

Naujas iPhone XS Max Dual Kameros Objektyvas 6-1 Fisheye Plataus Kampo Makro Lęšis iPhone XS XR Xs Max Teleskopas Mastelio keitimo objektyvas + Atveju

Produkto Savybės: Macro objektyvas:Makro objektyvas-tai specialus objektyvas skirtas makro fotografijai,daugiausia ysed fotografavimo labai mažų objektų,tokių kaip gėlių ir vabzdžių ir kt.Telefono professional:Už kiekvieną puikus momentas,puikus regėjimo patirtį už jus,kad jūsų mobilusis telefonas antrasis kintamasis SLR,leidžia lengvai imtis profesionalios nuotraukos.Fotografuoti nuotraukas handier:keliaudami iš su telefonu objektyvas,ar tai fotografuoti kraštovaizdžius, ar laikmatis yra labai patogu.Plataus kampo objektyvas:Plataus kampo objektyvas perspektyvos,platus matymo.galima matyti labai įvairių, aiškumo,kad ekrane labiau šokiruojantis.Platus kampas/Fisheye/Macro/Teleskopas telefono objektyvą,pakeisti savo nuomonę.

Fisheye objektyvas:fisheve objektyvo yra netoli tema fotografuojant gali sukelti labai stiprų poveikį,pabrėžti kontrastą objektas netoli mažo,apeliacinį skundą nuotrauka yra maišant.patogu nešioti,lengvai keisti objektyvą,tinka mobiliųjų kelionės camrea objektyvas.

Specifikacijos: Plataus kampo objektyvas: (Elementas): 2Elements 2Groups (Kampas): 110degrees (Didinimas ): 0.65 X (Deformacijos): -22% (Deformacijos): 10-15mm (AR Dangos): Daugiasluoksnės Fisheye Objektyvas: (Elementas): 3 Elementai 3 Grupes (Kampas): 160degrees (Didinimas ): X 0.35 (Deformacijos): -75% (Deformacijos): 10-15mm (AR Dangos): Daugiasluoksnės Marco Objektyvas: (Elementas): 2Elements 2Groups (Kampas): --- (Didinimas ): 10X (Deformacijos): -1.5% (Deformacijos): 10-15mm (AR Dangos): Daugiasluoksnės Teleskopo Objektyvas: (Elementas): 4Elements 4Groups (Kampas): 30degrees (Didinimas ): 1,5 X (Deformacijos): -4.8% (Deformacijos): 20-25mm (AR Dangos): Daugiasluoksnės "iPhone" X XS XR XS Max objektyvas:patogu nešioti,lengvai keisti objektyvą,tinka mobiliųjų kelionės camrea objektyvas.

Platus kampas/Fisheye/Macro/Teleskopas telefono objektyvą,pakeisti savo nuomonę.

Tinkamas būdas išvalyti Monokuliariniai

1 žingsnis

Objektyvo PenRemove visos dulkės nuo monokuliariniai s objektyvai.

Šepetys su teptuku pabaigos objektyvo valymo pen.Teptukas yra minkštas ir nebus padaryta žalos stiklo ar apvalkalams. (Tai gali padėti surengti monokuliariniai aukštyn kojom, taigi dulkių atkrenta.)

Ar smūgis, kurių gali oro (iš nuotraukų parduotuvėje).Nereikia naudoti savo kvėpavimą — kvėpavimas, apima minutę lašelių vandens, kad bus vietoje ant objektyvo.

2 žingsnis

Sudrėkinkite Q-tip su vandeniu ar objektyvo valymo tirpalas ir plaukti išjungti visos likusios dulkės.Arba, jei jūsų monokuliariniai yra atsparus vandeniui, jūs iš tikrųjų galite paleisti jį pagal bakstelėkite (bet ne trykšti sunku).Nenaudokite skystis skirtas valyti akinius ar "windows", kaip jis gali pulti į dangų.

Žingsnis 3

Dabar, kad dulkių dingo, galite nuvalykite objektyvo lęšių audinių, specialūs mikro pluošto lęšių medžiaga arba labai minkštos medvilnės audinys (kaip ir gabalas, švarus senas medvilnės undershirt).

Nenaudokite popierinių rankšluosčių ar veido audinių, nes jie yra per grubus.Jie dažnai apima medienos pluošto, kuris bus subraižyti savo lęšius ar dangų ant lęšių.

Būti švelnus.

Prisiminti!Daugiau monokuliarai buvo sugriauta negerai valymo, o ne buvo nukrito ant šaligatvio.

Kodėl verta rinktis mus

1) Konkurencingų Gamyklos Kainą !Nėra Agentūros Mokesčio !

PRONITE gaminama gamykloje teleskopu ir priedai .Mes parduoti produktus iš mūsų gamykloje tiesiogiai .Nėra agentūros mokesčių.

2) Prekės ženklo produktus !

Mūsų gamykla buvo skirta sukurti savo prekės ženklą "PRONITE" .Puiki kokybė, konkurencinga kaina, padės mums laimėti daugiau rinkos dalies .Be abejo, mūsų pirkėjai bus būti paramos gavėjais .

3) Greitas pristatymas !

Parduodame tiesiai iš mūsų pačių gamykloje , o ne iš agentūrų, pirkti daiktų, visų pirma iš gamyklos ir išsiųsti .

4) Geriausias paslaugas po pardavimo !

Mes esame profesionali įmonė, ji darys viską, kad padėtų visiems

Žymos: 100 zoom monokuliariniai, coque "iphone" xr objektyvas, nike air zoom alphafly kitą, grupė iphone xs, skaitmeninis teleskopo okuliaro, telefonas telescop, kamera teleskopas zoom, sct teleskopas, Monokuliariniai, atveju monokuliariniai.

Prekės Pavadinimas pronite
Tipas Monokuliariniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujas iPhone XS Max Dual Kameros Objektyvas 6-1 Fisheye Plataus Kampo Makro Lęšis iPhone XS XR Xs Max Teleskopas Mastelio keitimo objektyvas + Atveju

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai