HOPESTAR H36 Mini "Bluetooth" Garsiakalbis Lauko Nešiojamas Vandeniui Belaidžio Mažas Garsiakalbis Hifi Boso Garsas, 3D Stereo Muzikos Tf

Nauja

€16.75

Su HD stereo mikrofonas,tai yra patogiau jums, kad skambinti ir kalbėti laisvai,ypač vairuojant.Super dekodavimo žvalgybos parama TF Kortelę ir USB skaityti ir žaisti,paramos FM radijas;be to,jis yra avarinės elektros bankas savo mobilųjį telefoną.

Du 3W stiprus vairuotojų ir pasyvus radiatorius pateikti didelės raiškos garso ir aiškumo, bet klausymosi lygį.Priima Bluetooth 4.2 technologija,galite lengvai prisijungti prie beveik visų "Bluetooth" įrenginiai.Be to,ji palaiko TWS ryšys,o tai reiškia, jūs galite prisijungti dviejų H36 garsiakalbiai vienu metu ir mėgautis stereo surround muzika.

Juoda išvaizda yra viskas-rungtynės ir kaip meno kūrinys;patogi rankena dizainas leidžia lengvai nešiotis.Ilgai paspauskite pauzės mygtuką iš dviejų H36 garsiakalbius,tada jie ieškos kito ir sujungti.

Gamintojas:HOPESTAR, "Bluetooth" versija:V4.2,Perdavimo Atstumas:W/O kliūtis, 10m,Išėjimo Galia:3W * 2,TF Kortelė Pratęsti:32G Max.(Nepridedami),Dažnių Diapazonas:100Hz-18 kHz,Garsiakalbis Vienetas:45mm * 2,3 ohm,Vandeniui Lygis:IPX6,darbinė Įtampa:DC 5V/500mA,Built-in Baterijos Talpa:1200mAh/3,7 V(18650),Darbo Laikas:apie 4 val.

Naudodami radiją FM funkciją,prašome prijunkite įkrovimo kištuką.Šiuo metu duomenų kabelis veikia kaip antena būtų lengviau priima signalus.

Spalva:Juoda

Medžiaga:ABS

Dydis:15*7.1*6.1 cm

Pakuotės Turinys:

1 * Garsiakalbis

1 * USB Kabelis

1 * 3,5 mm Audio kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: hi fi garsiakalbių, skiltyje hopestar, anker soundcore liberty 2 pro " atveju, belaidis garsiakalbis, "amazon" bluetooth " nešiojamieji garsiakalbiai, "bluetooth" mini garsiakalbis, "bluetooth" garsiakalbis kananietį, portabl garsiakalbis, ancar garsiakalbis "bluetooth", planetos projektorius.

Atsparus vandeniui No
Įmontuotas Mikrofonas Taip
Kanalai 2 (2.0)
Funkcija Žaisti Video
Atkūrimo Funkcija Kita
Maitinimo Šaltinis DC
Paramos Apt-x Taip
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Balso kontrolė No
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 2
Baterija No
Modelio Numeris nešiojamojo kompiuterio darbalaukio garsiakalbis
Išėjimo Galia Kita
"Wi-Fi" Muzika Kiti(Kitos)
Dažnio Diapazonas Kita
Garso Crossover Visą Asortimentą
Parama Atminties Kortelės Taip
Garsiakalbio Tipas Nešiojamieji
Paramos PROGRAMĄ Taip
Pažangi Asmeninis Asistentas NĖRA
Komunikacijos Garso Linija
Kabineto Medžiaga Plastikiniai
Ekranas No
Medžiaga Aliuminio
PMPO Kita
Prekės Pavadinimas SODIAL

Parašykite savo atsiliepimą!

HOPESTAR H36 Mini "Bluetooth" Garsiakalbis Lauko Nešiojamas Vandeniui Belaidžio Mažas Garsiakalbis Hifi Boso Garsas, 3D Stereo Muzikos Tf

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai