1pc Spalvinga Kūginę Energijos Piramidės Chakra Gijimo Meditacija Akmens Raganavimas Reikmenys, Namų Dekoravimo,

Nauja

€10.65

Projekto paaiškinimas Pavadinimas : Kūgio, piramidės Medžiaga: mūrinis Svoris:60-80g Kūgio plotis:apie 3cm Bendras ilgis:9-10cm Pastaba: 1. Dėl skirtingų fotografavimo aplinką ir kompiuterių monitorių, gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti. 2. Dėl vadovo šlifavimo ir matavimo, ten gali būti nukrypimų nuo gaminio dydį ir svorį. 3. Nes tai yra rankų darbo su natūralaus akmens.Taigi, kiekvienas produktas turi savo charakteristikas.Jūs gausite produkto, panašaus į paveikslėlio aprašymą.Tačiau mes garantuojame, kad gamybos proceso ir produktų kokybė yra tokia pati kaip nuotraukose.

Atsiliepimai:

Gerbiami pirkėjas, Jeigu esate patenkinti produkto gavote, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.Jūsų nuomonė yra labai svarbu man, ir mūsų tikslas yra padaryti klientų laimingas.Jei turite kokių nors problemų, susijusių su produkto, prašome susisiekti su mumis iš karto.Mes jums išspręsti visus klausimus, jums prieš palikdami mums neigiamų atsiliepimų.

Žymos: čakros akmuo, religinių piramide, crystal fluorito piramidės, energijos piramidė, wizardry, raganavimas prekių už altoriaus, piramidė, pigūs wiccan prekes, 7 čakra piramidės, chakra nustatyti akmens.

Stilius Liaudies Menas
Temos piramidė
Medžiaga Organinės Medžiagos
Regioninės Funkcija Kinija
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

1pc Spalvinga Kūginę Energijos Piramidės Chakra Gijimo Meditacija Akmens Raganavimas Reikmenys, Namų Dekoravimo,

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai