Moteriški Didelio Dydžio Vyno Raudona Pijamas Moterų Nėriniai Satino V Kaklo Miego Viršūnes ir Šortai Ponios Pyjama Femme 2vnt Sleepwear Rinkinys

Nauja

€6.49

1. Prašome leisti 1-3cm(1 colis=2,54 cm)klaida, kaip ir visi mūsų dydis yra matuojamas rankiniu būdu, ačiū.

2. Prašome griežtai pasirinkite dydį lyginant su tavo, prieš jus pirkti, ačiū.

3. Sutikite, kad skirtingų monitorių rodo, įvairių spalvų drabužius, todėl kartais ji gali būti šiek tiek kitoks, su savo gavau, ačiū.

1. Visos mūsų drabužius, su aukštos kokybės ir su mūsų griežtai atrankai, todėl tai aukštos kokybės medžiagos, patvarus jums!

2. Su mados ir stilingas dizainas, kad būtų jums jaustis labiau aktyvus ir dėmesio.

3. Tai jums tinka dėvėti paplūdimyje, reiso metu arba kai kurių laisvalaikio ir atostogų proga.

1. Didmeniniams ar dropshipping yra tiek gerai, todėl prašome palikti ženklai ar susisiekti su mumis, jei jūs esate didmenininkas, ar norite dropship prekes jūsų draugų tiesiogiai, be informacijos apie mus.

2. Mes esame didelė kompanija, kad su brandžios technologijos su drabužiais producting daugiau nei 5 metus,tada prašome užtikrinti, kad pasitiki mumis.

Q: Kaip pasirinkti dydį?

Prašome nurodyti Dydžio Diagramos mūsų produktų detales.Jei nesate tikri, pasirinkite dydį tarp jūsų, siūlome pasirinkti didesnį.

Q: Kada prekės bus išsiųstos po apmokėjimo gatavo?

A: Mes tikrai vertiname jūsų kantrybės ir mes išsiūsime elementą per 3-7 darbo dienas po to, kai jūs mokėjimą baigtas.Jeigu tai skubus užsakymas, prašome nedvejodami ženklas ar atkreipkite dėmesį, kad arba jūs galite susisiekti su mumis bet kitas klausimas.

Q: Nepatenkintas prekės gautos?

Prašome susisiekti su mumis pirma su jokių problemų

1. Patenkintas, tada mums penkias žvaigždutes su teigiamą peržiūrą, ačiū.

2. Nepatenkinti, tada nedvejodami kreipkitės į mus, pirmiausia su problema, jiems bet koks dalykas, būtų išspręsta su komunikacijos.

1. Sekite mus tada jums bus gauti papildomų cupons suprise.

2. Gerbėjai galės su papildoma nuolaida su visais mūsų parduotuvėje produktus.

Žymos: muslino pijamas moterims, naruto pijamas moterims, vyrams, satino pijamas, ponios satino pijamas, katytė pijamas moterims, satino pijamas moteris kelnės, pijamas kaktusas moterims, betmenas pijamas moterims, jumsuit pijamas moterims, tigras pijamas moterims.

Sezonas Vasaros
Apykaklės V-Kaklo
Ilgis Shorts
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Medžiaga Poliesteris
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Pižama
Modelio Tipas Kratinys
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris 7828
Nepadori Nuotrauka No
Medžiagos Sudėtis Satin

Parašykite savo atsiliepimą!

Moteriški Didelio Dydžio Vyno Raudona Pijamas Moterų Nėriniai Satino V Kaklo Miego Viršūnes ir Šortai Ponios Pyjama Femme 2vnt Sleepwear Rinkinys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai