DESAI natūralios Odos Batai Džentelmenas, Nėrinių iki Vestuvių Oficialus Batai Viršutinis Sluoksnis karvės odos Oxfords Didelio Dydžio 38-47 Elegantiška Suknelė Batų

Nauja

€54.41

Savybės Ir Specifikacijos

Prekės Ženklo Istorija

DESAI dėmesio dėl gamybos ir projektavimo high-end verslo laisvalaikio bateliai.Visos medžiagos yra kruopščiai atrinktos.Mes turime aukštos kokybės reikalavimus, už kiekvieną porą batų.Mūsų tikslas yra teikti patogią pasirinkimas verslininkams.Išskirtinį amatų pagrįstas veiklos ir atkaklumo, mes tradicinis italų meistriškumo ir populiarus elementai derinti sukurti DESAI vyrų garbę ir šlovę.

Paketas Apima

1 Pora Mens Odos Oksfordo Bateliai 1* Shoehorn 1* apsauga nuo dulkių Maišelis 1* Oro Pagalvių Pakuotė

DUK:

1 - Kai yra siunta, po apmokėjimo?Paprastai, mes galime išsiųsti batai iš sandėlio vietos išsiuntimo dienos.Tačiau vežimo metu, priklauso nuo vežimo bendrovės.Jei jums reikia greitai express,kaip DHL, "Fedex", pls susisiekti su mumis.Nemokamas pristatymas yra naudoti AVS. 2 - Kur aš, gali atsekti savo užsakymą?Jūs galite sekti jį svetainė: https://global.cainiao.com/ 3 - Apie spalva šiek tiek skiriasi spalvos dėl fotoaparato ir tipo skirtingų kompiuterio ekrano. 4 - Apie dydis-a - Prašome pasirinkti dydį pagal pėdos ilgį, (negalima pasirinkti dydį, atsižvelgiant į jūsų šalį įprastas dydis !!!) b - bus 0-1.5 cm paklaida vadovas messurement.c - US dydis 10=CN dydis 270=Fit Kojų ilgis 27-27.5 cm, 27-27.5 CM-tai pėdos ilgis tik.d - Pėdos ilgis ≠ vidpadžio ilgis ≠ padas ilgio. 5 - Apie mažas temas, dėmes, mikro-spalva arba mikro-klijų kvapas Batai su minėtos problemos yra ne priklausyti kokybės problemas.Prašome don ' t open ginčo lengvai, Jei tokių yra, prašome susisiekti su mumis pirma, mes padėsime jums išspręsti problemą artimiausiu metu.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą. 6 - Apie Drop laivyba, Didmeninė prekyba, Pristatymas į Guangzhou Mes remti virš modeliai, ir mes ne pateikti jokios informacijos apie mus, ant pakuotės. 7 - Kodėl tai rodo, kad grąžinamosios išmokos, yra tvarkomi, po mano užsakymo atšaukimas?Tai reiškia, kad jūsų grąžinamoji išmoka, šiuo metu yra tvarkomi, už jus.Paprastai tai trunka apie 3-20 darbo dienas gauti jį į savo banko sąskaitą.Prašome palaukti kantriai grąžinti. 8 - Mūsų darbo laikas yra nuo pirmadienio iki penktadienio (9:00-17:30 pm) (Išskyrus Švenčių dienas)

Žymos: genuin odos pečių maišą vyrai, oksfordo batų moterys, vyrai maišeliai verslo odos rankinės vyras, vyrų batų, oksfordo batų, natūralios odos bateliai moteris, desai batų, desai mados batai, vyras batų, natūralios odos batų mylėtojas.

Sezonas Pavasario/Rudens
Visiškai Grūdų Odos Vyrai Oxfords Karvės Odos Odos Vyrai Oficialų Batai
Natūralios Odos Vyrai Office Batai Vyrai suvarstomi Odiniai Batai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Padas Medžiaga Guma
Gamta Odos Vyrai Suknelė Bateliai Vyrai Butai Odiniai Batai
3 funkcija Masažas
Modelio Tipas Kietas
Pamušalas Natūralios Odos
Aukščiausios Kokybės Odos Bateliai Vyrai Vyrai Nurodė, Kojų Verslo Bateliai
Modelio Numeris DSA176
Funkcija 1 Aukštis Didėja
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Prekės Pavadinimas DESAI
Vidpadžio Medžiaga Pigskin
Batai Tipas Oxfords
Kojų Formos Pažymėjo Tne
2 funkcija Kvėpuojantis
Vyrų Batai zapatos de hombre
Viršutinis-Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Batviršio Medžiaga Natūralios Odos
Pamušalas-Natūralios Odos Tipas Pigskin
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

DESAI natūralios Odos Batai Džentelmenas, Nėrinių iki Vestuvių Oficialus Batai Viršutinis Sluoksnis karvės odos Oxfords Didelio Dydžio 38-47 Elegantiška Suknelė Batų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai