Mados Veido Kaukė su Akimis Shield+2 Filtrai Vaikų Lauko Medvilnės Dulkėms Veido Apsaugos Stabdžių Migla Sveikatos protecive Kaukės

Nauja

€3.24

Aprašymas

1.Patvarus ir itin Patogus: galima Skalbti stabdžių dulkių kaukė pagaminta iš 100% medvilnės,funkcijų aktyvios anglies sluoksnį ir vienas būdas iškvėpti vožtuvas lengvai kvėpuoti,patvari medžiaga yra daugkartinio naudojimo ir eco - friendly.

2.Kokybiškos Apsaugos, Skirtos PM 2.5 Dalelių: Kovos su tarša kaukė su aukšto efektyvumo kvėpavimo vožtuvas, padidinti laidumą kišenėje, apsaugoti nuo perėjimo į bakterijų viduje kaukė.Reguliuojamas M-formos nosį įrašai gali geriau antspaudas,labai prevencijos garinimo ir skaidrių.

3.Geriausias Sveikatos Priežiūros ir Plačiai Naudoti: oro taršos kaukė idealiai tinka dulkių, mikrobų, alergijos, rūkymo, taršos, pelenai, žiedadulkės,amatų,sodininkystės,kelionės,anonimiškumas,lauko sporto,migla dieną apsaugos,naminiai ir kiti naminių gyvūnėlių priežiūros šlifavimo & gipso miesto,pramonės,namų,ligoninių,viešosiose vietose ir pan.

4.Vienas Dydis Tinka Labiausiai,dydis stabdžių dulkių kaukė gali patenkinti labiausiai natūra, vaikų galvos.

Stilingi unisex kovos su tarša kaukė.

-Medvilnės medžiagos,saugus jūsų vaikui,minkštas,plaunamas ir fadeless,tinka kasdieniniam naudojimui,antibakterinių ir šiluma.

-Ekologiškas: stabdžių dulkių kaukę vietoj vienkartinių respiratorių,tai veido, burnos kaukė yra daugkartinio naudojimo, kad galite nuplauti jį tiesiogiai.

-Lengvas su minkšta ir elastinga lankelį.Tegul taršos kaukę dėvėti patogiau ir patogu.

Dydis:bendras dydis 17.5*16cm,Veido kaukė size17.5*9cm,Akis Shield17.5*7cm

Kokybiškos apsaugos, skirtos PM 2.5 dalelės, oro tarša

-Šis nagų kaukė Idealiai tinka dulkių,mikrobų,alergijos,rūkymo,taršos,pelenai,žiedadulkės,amatų,sodininkystės,kelionės,anonimiškumą.

-Lėktuvas,viešosiose vietose,susilpnėjusi imuninė sistema,lauke,gyvūnai & dog grooming,šlifavimo & gipso.

Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Pakuotė:

1pcs/5vnt x Kaukės

Žymos: vaikas kaukė, veido kaukė skydas, kaklo strecher, veido mados kaukė, šepetėlis veido, veido kaukė moterims, lova medvilnės, veidui suaugusiems, vaikams kaukė, nuvalykite veidą.

Funkcija Anti-dulkių
Akis Skydas 17.5*7cm
Gyvenimo ciklas Vieną kartą
Prekės Pavadinimas Nukrier
Medžiaga Medvilnės,Plastiko
Kiekis 1pc/5vnt/10vnt
veido kaukė dydis 17.5*9cm
Dydis total size 17.5*16cm
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris kaukė ir filtravimo popierius
Taikoma Vaikai
Apsaugos klasė NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

Mados Veido Kaukė su Akimis Shield+2 Filtrai Vaikų Lauko Medvilnės Dulkėms Veido Apsaugos Stabdžių Migla Sveikatos protecive Kaukės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai