EMS Stimuliacija Raumenų Stimuliatorius Pilvo Raumenų Treniruoklis Mygtukai Vairo Vibracija Body Massager Vibrator Mašina Plokštė Slim Vibro

Nauja

€4.31

Raumenų Treneris Baterija Fitneso Tonerio Pilvo Naudotis Sveikatos Pilvo Trinkelėmis Pilvo Fitneso Mokymo Tonavimo Įranga, Įrankių

Tai pilvo raumenų treniruoklis gali padėti tonas, sugriežtinti ir sustiprinti savo kūno raumenis ir atleisti požymis sugriežtinti peties, juosmens ir nugaros.Jūs būsite nustebinti, padarytais netikėtas rezultatas po išbandėte~

Ypatybė:

Rinkinį sudaro: 1 priimančiosios norėdami pakeisti režimą ir intensyvumo ir 1 pilvo raumenų tonerio pilvo raumenų mokymo.

Elektros raumenų stimuliatorius yra perduoti signalo raumenų tiesiogiai, kuris netoli dabartinės koncentracija mūsų organizme, skatinant raumenų judėjimas ir kad raumenys būti valstybės mokymas.

Plonas ir lengvas dizainas taip, kad jūs galite turėti savo raumenų mokymą ne tik sporto salėje, bet ir pareigas per savo darbą ir namo, o jūs atlikite namų ruošos darbus.

6 darbo režimai ir 10 lygių intensyvumo jūsų mokymo paklausa.

12 minučių darbo laiko, priimančioji bus automatiškai išsijungia po 12 minučių.

Lipnų gelio padas liks vieta, kuri leidžia visą judėjimą.

Didžiosios padėti sumažinti požymis sugriežtinti peties, juosmens ir nugaros, o skatinti savo kūno raumenų.

Specifikacija:

Medžiaga: PU & ABS

Baterijos: 2 x AAA (nepridedami)

Dažnis: 1-100HZ

Naudojant režimą: 6

Darbo laikas: 12 min

Dydis:

Pilvo treneris: 19 * 17cm / 7.5 * 6.7 į

Host: 8 * 6cm / 3.1 * 2.4.

Pakuotės svoris: 153g / 5.4 oz

Pakuotės dydis: 22 * 19.5 * 3cm / 8.7 * 7.7 * 1.2 į

Paketų sąrašo:

1 * Host

1 * Pilvo Padas

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: vibrat platforma, hfr, dildo xxl, crazy tinka masažas mašina, elektrinės sienų raumenų stimuliatorius, dhl, vibrofit, rankos įranga, kavitacijos kūno lieknėjimo mašina, vibratorius vibro.

Veikimo Būdas Diržo Tipas
Mokymo Režimas --
Modelio Numeris Pilvo Padas
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Pilvo Padas

Parašykite savo atsiliepimą!

EMS Stimuliacija Raumenų Stimuliatorius Pilvo Raumenų Treniruoklis Mygtukai Vairo Vibracija Body Massager Vibrator Mašina Plokštė Slim Vibro

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai