5vnt/daug 200x140mm FEP Filmų 0,1 mm Storio, už SLA DLP LCD 3D Spausdintuvą, Plastikiniai Lygaus Paviršiaus Fotonų Dervos DLP 3D Spausdintuvas

Nauja

€8.00

Ypatybė:

1. Šis filmas turi storis 0,1 mm, dydis 200 mm*140mm, ir 5.5 colių ekranas LCD prietaiso bendro naudojimo.

2. Ji buvo lengvesni atleidimo jėgą, geresnį šviesos perdavimą (95%), lygesnė paviršiaus kokybę ir ilgaamžiškumą.Tai tiesiogiai atsispindi jūsų spausdinimo procesą, kad jums bus rasti, kad demoulding yra lengviau ir tyliau, ir didesnės UV šviesos pralaidumas padarys jūsų spaudinių daugiau sklandžiai ir gražiai.

Specifikacija:

Dydis: 200 mm*140mm/7.87*5.51"

Storis: 0,1 mm/mažoje 0,004"

Instrukcijos:

1. Įtampa: Šis filmas tinka visi darbalaukio šviesą gydant mašinos (filmas-tempimo plokštelės struktūra), bendras varžtas sagtis dizainas.Įtampa plėvele dėklas turi tam tikrų veiksnių, kurie turi įtakos jūsų demoulding poveikį.Prašome sugriežtinti plėvele dėklas su pakankamai įtampos, remiantis centras dydžio jūsų dėklas, ne per laisvi, arba per stora.Prašome ištirti konkretaus metodo su savo mašina.

2. Paslaugos gyvenimą ir pakeitimas: Mes negalime tiksliai pažadų apie tarnavimo laikas (su klientų atsiliepimus 1-5 mėnesius), nes liejimo plotis, dervos sudėtis, vartojimo dažnumą, modelio aukštis ir asmeninio naudojimo įpročius kiekvieno prietaiso, ne visi Jie yra tos pačios, taigi, gyvenimo standarto, negali būti suteikta.Prašome pakeisti jūsų filmų metu, kai plėvelės paviršius yra labai subraižytas ir elastingumą dingsta.

Taikomas modelis:

Už ANYCUBIC FOTONO

Už EZ3DX X-5, X-6

Už KLD-LCD1268-A1

Už Makex m-papuošalai m-vieną

Už MICROMAKE

Už MINIQ

Už MouldX

Už Nova3d

Už SPARKMAKER

Už Uniz Velniop

X-CUBE

Už XMAKE

Už Popierinės Kopijavimo Aparatų Matricos 7

Už ELEGOO Marsas

ILGIAU Oranžinė

Pastaba:

1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

5 X FEP Filmai

Žymos: fep, 3d trucker, 3d 500 plokštė, 3d spausdintuvas priedai profilis, elegoo derva, ekranas lcd, derva daug 3d spausdintuvas, 3d spausdintuvas, FEP Filmas, stiklo uv derva.

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Šilumos Popieriaus
Modelio Numeris SLA/LCD FEP Kino 0,1 mm Storio
Storis 0,1 mm
Prekės Pavadinimas ALLOYSEED

Parašykite savo atsiliepimą!

5vnt/daug 200x140mm FEP Filmų 0,1 mm Storio, už SLA DLP LCD 3D Spausdintuvą, Plastikiniai Lygaus Paviršiaus Fotonų Dervos DLP 3D Spausdintuvas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai