Sunligoo 1pc 7 Čakra Crystal Piramidės Energijos Generatorius Originalus Čakros Akmuo Reiki Healing Subalansuoti Dvasinę Energiją Akmens Gruodis

Nauja

€8.09

Kad Daugiau Nei 100$ Bus Siunčiami Laisvai: DHL / Fedex / UPS / TNT, Jokio Papildomo Mokesčio.

80% Kad Pristatytas Succefully Per 20 Dienų, 10% Per 35 Dienas, O 10% - Per 60 Dienų.Iš Contol.

Produkto Aprašymas:

--Sumaišyti Piramidės Orgone 7 Čakros Energijos Generatorius, Akmenys Kišenėje Palmių Akmens Kristalų Taško, Reiki Gydymo, Meditacijos --7 Čakra PIRAMIDĖS AKMENS iš viršaus į apačią, yra aišku, kristalinis kvarcas,Ametistas, Lazuritas, Green Aventurine, Geltona Aventurine, Raudona Aventurine,Raudonas Jaspis. --METAFIZINĖS NAUDOTI-Energijos Gydymo priemonė, Meditacija, Reiki, Chakra Balansuojantys/Gydomasis, Taškas Gydymo, Aura Valymo,krovimo Kristalai, toli gydymas, masažas, akupunktūra,Pranic Gydymo ir kitų Metafizinės tikslais.Įdėkite šį Energijos Generatorius prie savo darbo stalo, gyvenamasis kambarys, miegamasis kambarys ir aplink meditacijos vieta patirtis srauto Energijos. --ČAKRŲ yra centrų energijos, įsikūręs ant vidurinės linijos kūno.Kiekvienas iš 7 čakros yra fizinių, emocinių ar psichikos būklę, padeda turtinti savo dvasią ir gerovę čakra akmenys naudojami subalansuoti čakras kasdien ir stiprinti chakra gijimą. --MATAVIMO ir PAKUOTĖ:piramidės Dydis:30*30mm(1.18"*1.18"). --KIEKIS:1 vnt chakra piramidės.Kiekvieną Užsakymą ateiti su elegantiška dovanų dėžutė .

Pastaba :

--Spalva gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

--Natūralaus Akmens,Kiekvienas Skirtingas.

--Rankų Darbas Priemonė Dydžio.

--Prašome Pakankamai Klaidų.

98% Kad Shiped Per 2 Dienas Po Apmokėjimo.

Kenksminga Prastų Atsiliepimų Turės Įtakos Jūsų Dar Pirkti Platforma!

Blogų Atsiliepimų Davėjas Pasamdytas Konkurentas Bus Pranešta.

Mes esame Laimingi, Kad būtų Išspręsta Problema ir Siūlome Priimtiną Paslaugas Po pardavimo,Problemų Tvarka, Mes Galime Dalį Pinigų Atgal / Visa Grąžinamoji išmoka / Naujo siųsti Produkto.Palikti Blogų Atsiliepimų, Be Susisiekę su Mumis Bus Ne Pateikti Bet Po pardavimo Tarnybą.

Mes Esame Viena Iš Didžiausių Mados Juvelyrikos Bendrovės Iš Pietų Kinijos.Turėti Savo Prekės Ženklą.Pateikti OEM Paslaugos Daugeliui Garsių Prekės Juvelyrikos Bendrovės visame Pasaulyje.Visi Produktų Seaze Pasaulio Mados.

Didelio Masto Pirkti, Didelio Masto Gamybos, Stiprių Bendradarbiavimo, Pati Kokybė, Geriausia Kaina,.

Pardavėjo Pristatymas Metodai Includ: E-pakelis/Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu/Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus.Mes Pasirinkti Geriausias Būdas Mano Apie Laiką Ir Saugos .Visi Su Sekimo NĖRA.

Siuntos Poveikis Per 3 Dienas, Laivas Užima 15-60 Dienų, Iš Kontrolės. 80% Kad Gavo Per 20 Dienų, 10% Per 40 Dienų, 10% Per 60 Dienų, Iš Kontrolės.

Standartinis Internationl Paketu, Vidinis Burbulas Filmas, Ne Kartoninė Dėžutė.Specialių Dur Dėžės Už Didesnį Kiekį.

Žymos: 7 akmuo, ranka varžtas, "linux" tablet, chakra rinkinys, energijos piramidė, piramidė, chakra piramidės, čakra, chakra papuošalai, piramidės akmens.

Chakra Piramidės Dydis Maždaug. 30*30 mm
2 funkcija Natūralaus Akmens Apdaila
Funkcija 1 Generatorius Čakros Akmuo
Kiekis 1pc Natūralaus Akmens
Temos Talismanas
Medžiaga Mūrinis
Regioninės Funkcija Europa
7 Čakra Piramidės Akmens Įtraukti #1 Raudonasis Jaspis/Raudona Aventurine/Geltona Aventurine/Green Aventurine/Ametistas
Stilius Liaudies Menas
Prekės Pavadinimas Sunligoo
Modelio Numeris asd030301+nca0014
7 Čakra Piramidės Akmens Įtraukti #2 Lazuritas / White Crystal

Parašykite savo atsiliepimą!

Sunligoo 1pc 7 Čakra Crystal Piramidės Energijos Generatorius Originalus Čakros Akmuo Reiki Healing Subalansuoti Dvasinę Energiją Akmens Gruodis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai