Nešiojamas CD Grotuvas, atsparus smūgiams Kompaktiniai HiFi Muzikos Grotuvas Reproductor CD Su Ausinės, lecteur CD Walkman Muzikos CD Grotuvas, Discman

Nauja

€31.19

Nešiojamas CD Grotuvas, atsparus smūgiams Kompaktiniai HiFi Muzikos Grotuvas Reproductor CD Su Ausinės, lecteur CD Walkman Muzikos CD Grotuvas, Discman

❤️【Nešiojamų dizainas】Mažas ir patogus muzikos CD grotuvas su klasikinės juodos spalvos, sklandžiai išvaizdą su puikus LCD ekranas, suderinamos su CD, MP3, CD, CD-R, CD-RW, WMA Garso failai, AUX, kartu su visi garsiniai įtaisai, 3,5 mm garso įvesties, puiki dovana, vaikų, Muzikos Mėgėjams, šeimos, draugų, išmokti kalbą, klausytis muzikos ❤️【HIFI Lossless Garso Kokybė ir Daugiafunkcinis】CD grotuvas turi įvairių šiuolaikinių funkcijų.ASP: anti-shock sistemą, siekiant užkirsti kelią nutrūkusio CD atkūrimo atveju vibracija; REŽ: Visi failai gali būti atkuriami ne kartą už mp3; BBS garso efektu; 4 žaidimo Režimai: Kartoti garso takelį, Pakartokite VISUS, Programuoti, Žaisti, Groti atsitiktine tvarka ❤️【Patogus maitinimo】namuose, galite nustatyti, kad CD grotuvas, puikiai bauda su USB kabeliu, ne visą laiką, Kai esate ne, jums nereikia nerimauti apie maitinimo šaltinius, dėl 2 x 1.5 V baterijos (neįtraukta); Jeigu jūs norite jį naudoti savo automobilį, ji turi AUX laidas (yra komplekte) ❤️【Lengva naudoti】Dėl pusėje viršuje, cd grotuvas LCD ekranas ir mygtukai peržiūros funkcijas; Ant šono, jūs galite lengvai reguliuoti garsumą; PASTABA: patikrinkite, ar jūsų diskas sukasi, ar ne.Jei jūsų diskų formatas nesuderinamas, jis neveiks ❤️ Garantija: produktai ateina su 1 metų neribota garantija ir 30 dienų grąžinimo garantiją.Prašome susisiekti su mumis, jei turite bet kurį klausimą, mes pasistengsime atsakyti per 24 darbo valandas.

Q: Kokia PROG?Kaip naudoti?

A: PROG Užprogramuotas Žaisti.

(1)Paspauskite stop mygtuką atkūrimo metu.

(2)Paspauskite programos mygtuką ir pasirinkite norimą takelį, paspausdami ankstesnį arba kitą mygtuką, Kai jūs pasirinkote savo norimą takelį, paspauskite programos mygtuką dar kartą, kad programa bėgių.

(3)Jeigu norite, kad visi takeliai užprogramuoti, pakartokite (2).

(4)pradėti programuoti atkūrimą, paspauskite mygtuką "play". (PASTABA: Kai atkūrimas sustoja, užprogramuotas atkūrimas bus ištrinta.)

(5)atšaukti užprogramuotas atkūrimą, paspauskite mygtuką "play".

Q: ar galiu naudoti žaidėjas be AA dydžio baterijas?

A: Jūs galite įterpti į mažos pabaigoje 4.5-volt DC, 600 MA AC adapteris į DC maitinimo lizdas galinėje įrenginio.Įkiškite adapterį į KINTAMOSIOS srovės lizdo.

DĖMESIO: Siekiant išvengti galimos žalos ir/ar turtui padarytą žalą, naudokite 4.5-volt DC, 600 MA adapteris tik ir laikytis visų saugos taisyklių.

Q: Kaip prijungti automobilį ar stereo žaisti?

A: yra 3.5 mm aux laidą su a male plug kiekviename gale pakuotėje.Vienas eina į tualetą, kitas jungiamas į alternatyvių žaliavos.

Q: CD grotuvas gabalai ne per dainą ir išsijungia?

Prašome patikrinti, ar akumuliatorius yra mažos galios), arba patikrinkite, ar maitinimo adapteris yra gerai prijungtas.Be to, būklės disko (įbrėžimų, purvo, įtrūkimų ir pan.) turės įtakos prietaiso veikimą.Todėl prašome patikrinti, ar jūsų CD būklės, ir išbandyti naują CD, kad kitą bandymą.

Šiltas Patarimai: Galia

Baterija Įrengimas: atidarykite akumuliatoriaus dangtelį, pastumkite baterijos dangtelį rodyklės kryptimi ir tada pakelkite dangtelį.Vieta dvi"AA dydžio baterijos(neįtraukta)į laisvas baterija laiko tarpsnių.Įsitikinkite, kad vieta, butas pusėje(-)vyksta pirmasis nuo pavasario viduje baterija.Slopinti pavasarį su baterija, kaip jūs stumti priešingą pabaigoje į baterijos lizdo.Uždėkite baterijos dangtelį pateikimo duris žemyn ir stumkite jį, prieš rodyklę.

Neprivaloma KS adapterio Naudojimas(Ne Komplekte)

Išimkite baterijas iš prietaiso.Įdėkite mažas pabaigoje 4.5-volt DC, 500 MA AC adapteris į DC maitinimo lizdas galinėje įrenginio.Įkiškite adapterį į KINTAMOSIOS srovės lizdo.

DĖMESIO: Siekiant išvengti galimos žalos ir/ar turtui padarytą žalą, naudokite 4.5-volt DC, 500 MA adapteris tik ir laikytis visų saugos taisyklių.Pakuotė:

Asmens CD grotuvas

Ausies telefonus

USB laidas

Laikymo krepšys

Naudotojo vadovas

Linijinė valdymo 3,5 mm ausinių

3.5 mm 3.5 mm AUX kabelis

Žymos: cd, cd grotuvas, cd grotuvas tvirtinimo prie sienos, mp3 grotuvas, fi sacd player, šalis reproductor, mp3 disces, cd diskas, reguliuoti vinilo grotuvą, kasečių grotuvas walkman.

Tipas Nešiojamieji
Matmenys (Pxhxd) 140*25mm
garsiakalbis No
Pakuotė Taip
Sertifikavimo CE
Maitinimo Šaltinis USB, arba AA Baterijos
Prekės Pavadinimas Qosea
Svoris 500g
Kilmės KN(Kilmės)
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Modelio Numeris cd grotuvas
Atsparus smūgiams laikas CD 100 sekundžių/MP3 180 sekundžių arba daugiau
spalva juoda,balta
Formos Apvalaus Stiliaus
Atkūrimo Formatai CD, CDR, HDCD, MP3
Punktas Nešiojamas CD Grotuvas
Sąsajos Tipas 3,5 mm Lizdas

Parašykite savo atsiliepimą!

Nešiojamas CD Grotuvas, atsparus smūgiams Kompaktiniai HiFi Muzikos Grotuvas Reproductor CD Su Ausinės, lecteur CD Walkman Muzikos CD Grotuvas, Discman

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai