KD2.5 Kvėpavimas Vožtuvas Kaukę, Respiratorių Kaukės veidui Kaukę nuo Dulkių Filtras Įterpti Daugkartinio naudojimo Plaunamas Medvilnės Nagų mufelinė

Nauja

€2.75

RM17744605850252113

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Nagų Kaukė

Medžiaga: neaustinis

Taikoma Lytis: Unisex

Dydis: Nemokamai dydis

Spalva: juoda/violetinė/pilka/tamsiai

Savybės:

1.Visiškai naujas ir aukštos kokybės

2.Įdėkite 5 sluoksniu filtras KD2.5 filtrą ( ateiti su 2vnt KD2.5 Filtravimo popierius )

3.Kvėpavimas vožtuvas dizainas, Tos pačios pozicijos, pakaitiniai nariai, du kartus sumažina šilumos ir drėgmės kaupimosi.

4.Po dėvėti kaukę, reguliuojamas nosies gabalas pagal kiekvienam asmeniui skiriasi nosies formos, kad gauti dera su veido, taip, kad sandarinimo efektas yra geriau, ir vartotojas nešioti akinius, gali veiksmingai mažinti rūką po koregavimo.

5.Reguliuojamo dydžio elastingas ausies lankelį taip, kad patogiau dėvėti patogiai.

6.Taisome valdos dizainas, padidinti žandikaulio komfortą ir plombavimas, neturi įtakos bendravimo kalba.

7.Minkšta, šilta, gera drėgmės pralaidumas ir wicking poveikio, saugo veidą, sausa ir patogi, ilgalaikį poveikį.

Aprašymas:

Mūsų kaukės panaudoti 5 sluoksniu, aktyvintos anglies filtras, Ne austas)+išlydyti prapūsti medvilnė+aktyvintosios anglies.

Kai pakoreguotas, kad tilptų stora, Kvėpuoti švariu kaukės padeda apsisaugoti nuo mikrobų, žiedadulkės, dulkės, gyvūnų plaukai & pleiskanos, alergenų, pelėsių sporos, daug bakterijų, nuotekų kosulys ir sneezes , ir daugelis dalelių, kurios teršia orą (visi 1.0 mikronų ar daugiau).

Šis filtravimo technologija leidžia dėvėtojui kvėpuoti lengviau, o vejos pjovimas, sodas, vaikų viliojimas, šeimos augintinio, lapų stabdžių, dviračių, dirbančių įstaigoje, kelionės metu, carpooling, medienos apdirbimo...atlieka daug iš dienos į dieną, darbo ir poilsio organizavimo veikla.

KAIP DĖVĖTI?

1.Atsiskleisti kaukė ir įdėkite filtrą į vidinis sluoksnis, po to pritvirtinkite.padėkite jį ant veido

2.taikomos dvi juosteles, ant abiejų pusių, kaukė jūsų ausims ir reguliuoti sandarinimo žiedus, prie užtikrinti, patogus nešioti patirtis.

3.Švelniai paspauskite nosies įtvaras, lėtai daryti spaudimą į vidų ir stumti nuo centro į abi puses, kol jis tvirtai ir patogiai pritvirtinti prie nosies tiltas.

Patarimai:

1, plug-in filtras negali būti valomi, jis paprastai yra pakeistas, kai kas 5-7 dienas.Jei oro tarša yra rimta, pakeiskite jį, kai tik kas 2-3 dienas.

2, filtras tepalo plėvelė, ar su lipnių nuosėdų dėmes daugiau, pakeiskite filtrą.

3, oro nėra srauto, prastas kvėpavimas ar miegas, draudimas naudoti

4, vaikams iki dvejų metų, draudimas naudoti .

Pakuotė:

1 x Nagų Kaukė

2pcsX KD2.5 Filtravimo popierius

Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

RM17744605850252115

Žymos: veido kaukė, kd2.5 aktyvintos anglies jojimo kaukė, disponuoti kaukė, respiratorius ffp2 medicinos, valyti veido, mascarillass, ffp2 kaukė powecom, activ anglies, kaukė reusabl, ffp2mask.

Dropshipping Taip
Modelio Numeris A01748
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas tcare
Apsaugos klasė NĖRA
Gyvenimo ciklas Ne-vienkartiniai
Taikoma Suaugusiųjų
Funkcija Asmens

Parašykite savo atsiliepimą!

KD2.5 Kvėpavimas Vožtuvas Kaukę, Respiratorių Kaukės veidui Kaukę nuo Dulkių Filtras Įterpti Daugkartinio naudojimo Plaunamas Medvilnės Nagų mufelinė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai