Cofoe 3pcs Buitinių Pašalinti erkės maiše Natūralus augalas, lova Kinų žolinis vaistas Anti-erkės pack miega saugos Anti-erkės

Nauja

€5.82

Cofoe Natūralus augalas Pašalinti erkės maiše

◕ Funkcijos ☑ 3pcs=3bag ☑ 5vnt=5bag

◕ Produkto Savybės ☑ Šis produktas yra pagamintas iš įvairių Kinijos vaistažolių vaistus, pavyzdžiui, Sophora Flavescens, Radix Stemonae, kvapiųjų Citrinžolių, Quispualis Indica, Kietis, Jūros Druska, Mėtų ir pan.Ji yra suformuluota su šiuolaikinės biologinės inžinerijos technologijų ir gali būti naudojamas pašalinti vidaus ir kūno paviršiaus erkutės.

◕ Instrukcijos 1.Pašalinti Erkės Namų Aplinkoje ---Atidaryti paketą, vieta, miegamasis, sofa-lova, spinta ir kt.pašalinti erkės 2.Pašalinti Erkės ant Kūno Paviršiaus ---Pamerkti į verdantį vandenį, prisitaikyti prie tinkamos temperatūros, galima plauti plaukus ir vonia --Erkių Yra Visur,todėl daugiau dėmesio Kreipti į sveikatą-Natūralūs žoliniai,Lengvai pašalinti erkės --Padėti miego,patogiau --Patarimai-Įrašyti pakeitimo laikas, kai naudojami --Gaminio parametrai -1 Pastaba. Prašome sekite instrukcijas naudoti, nevalgomas 2. Žmonės su istorija, alergijos Kinų žolinis vaistas turėtų būti naudojami atsargiai, ir tiems, kurie su odos opos neturėtų būti naudojamas pašalinti erkės iš 3 vonios. Šis produktas gali būti alerginės reakcijos, nedidelis skaičius žmonių, jei blogai jaučiatės, prašome nebenaudoti 4. Prašome laikyti vėdinamoje, vėsioje, sausoje ir švarioje vietoje --Produktą rodo

Pristatymas:

Mes provid e www.levandu-kalnelis.lt Standartinis pristatymas dauguma šalių.Jis greitas, nei kiti ir gali stebėti visą kelią.Paprastai,mes išsiųsti apie 24 valandas.

Visi produktai buvo pagaminti Kinijoje.Jei bet kokią žalą, atsiradusius dėl tarptautinės laivybos procesą, prašome susisiekti su mumis dėl jūsų nepasitenkinimą.Mes padarysime viską, kad pašalinti prarastas klientas.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti Teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei esate patenkintas (- out paslaugos ir prekės.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų prekės ir paslaugos,prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl linija,Mes stengiamės, kad esate patenkintas.

Kontaktai:

Prašome Laišką mums iš Pekino laikas 9:00 am.iki 24:00.Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes.

Grąžinimo Politika:

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo jūsų prekių gavimo jokios priežasties.Maloniai priimti prekes pradines sąlygas.Ačiū!Susisiekite su mumis ir informacijos apie tai, kaip grįžti produkto.

Žymos: medicinos gaminiai, aliejus dygminų, didelis lova saugos, maquillane, bioaqua jelly kaukė, vyras medicina, saugos lova medienos, menas, medicina, augalinio aliejaus, kinijos mentolis.

Tinkamumo Laikas 3 metai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 10g/maišelis
Prekės Pavadinimas Cofoe
Taikymo Sritis Kūno paviršiaus, kambarys, drabužiai, lovos
Specifikacija 10g/maišelis

Parašykite savo atsiliepimą!

Cofoe 3pcs Buitinių Pašalinti erkės maiše Natūralus augalas, lova Kinų žolinis vaistas Anti-erkės pack miega saugos Anti-erkės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai