Svarbu skaitmeninis imtuvas TV lumach dvbt2-555hd

Nauja

€16.46

Lumax patenkintas savo gerbėjus su išvaizda naujų Modelių oro konsolės ou T2. Naujovė buvo vadinamas Lumax 555. Ji, gamintojas sutelkė savo pastangas built-in žaidėjas, pridedant kodekus programinės įrangos.Skaičių palaikomi vaizdo formatai labai padidėjo.Stiprinti Sistema su gamybos procesorius MStar 7 T01 ir pridedant Veiklos ir "flash" atminties (128 ir 32 straipsniuose), išėjimo paaiškėjo, nors miniatiūrinės, bet galinga mašina.Dabar tai buvo Ji būtų teisinga vadinti media grotuvas su integruotu imtuvu, o ne esminis skaitmeninis imtuvas, kaip nurodyta ant dėžutės.

Kas yra Lumax 555 HD?Plastikiniu korpusu, supaprastintas, be aštrių kampų, griežtų juoda spalva.Ten nebus daug vietos, nes ji yra labai mažas.Viduje atveju yra tik plokštė, maitinimo išorės, dydis, beveik su paties įrenginio dydis.Miniatiūriniai dydis leis jums pateikti imtuvas Lumax dvt2 555 HD bet kurio kampo.

Priekinio skydelio buvo tik ekranas ir USB prievadą, norint įdiegti "flash " diskai" ir kietuosius diskus.Nėra valdymo klavišus.Mano nuomone, tai yra teisingas sprendimas, nes perjungiant kanalus ar net išjungus esminius skaitmeninis imtuvas yra lengviau su nuotolinio valdymo pultu.Viduje USB prievadas yra balta, išsiskiria ir šiek tiek sugadinti griežtos išvaizdos konsolę.Kita vertus, tai bus lengviau klijuoti nuimamas vežėjas į jį pusę laiko.Ekranas yra gana didelis ir šviesus.Keturių skaitmenų ir dviejų spalvų indikatorius parodys būklės prietaisas.Veiklos režimas, skaičiai rodo kanalo numerį, ir indikatorius šviečia žalia spalva.Miego režimo ("stand-by"), indikatorius tampa raudona, ir skaičiai rodo esamą laiką.

Galinės panelės Lumax dvt2 555 HD neleidžia jums platų įvairių ryšio uostuose, tačiau minimalus reikalaujamas yra čia.Imtuvas turi kilpą išėjimo į kitą imtuvą.HDMI (nurodyti čia "HDTV") ir tulpės prijungti prie TELEVIZORIAUS.Ir maitinimo jungtis.Viskas yra paprasta ir lakoniška, be "navorov".

Komplektas yra įprasta imtuvai šios prekės ženklas: imtuvas pati, nuotolinio valdymo, baterijų, kad ji, išorinio energijos tiekimo, trumpas vartotojo vadovas ir RCA laidą.HDMI laidas yra tradiciškai nėra įrengtas.Nuotolinio yra didelis ir gana patogus.Mygtukai yra dideli, bet kryžiaus, reikės įprotis-mygtukai eiti pėsčiomis.

Darbo Lumax DVB T2 555 HD palieka malonius įspūdžius.Kanalų įjungti greitai, imtuvą, jautrus, nuotraukos neturi trupėti ir garso nėra nutrauktas.Subjektyvi, vaizdas ekrane atrodo gražus ir sultingas.

Built-in žaidėjas, kaip parašyta aukščiau, nėra labai blogai.Mūsų specialistai nebuvo kostiumas jam bandymo Universaliųjų į egzotines ar didžiulis dydžio failus, bet dauguma populiariausių formatų ir dydžių, video failus Lumax dvbt2-555hd grojo lengvai ir paprastai.Tikrai tai plius gamintojas.

Na, o svarbiausias dalykas yra kaina.Modelis dvbt2-555 HD reiškia, kad biudžeto modelių ir nereikia laukti daug iš jos.Tikriausiai štai kodėl mūsų specialistai buvo patenkintas bandymų, nepaisant nedidelės šilumos.

(Jei kas domina, tada minusus gali būti nedidelis skaičius ventiliacijos angos, nėra guminių kojų, nesuprantamas mąstantis prieš žaidžiant kai kuriuos video failus, "Time Shift" yra ne "flash " diskai"-tik HDD.)

Eksperto patarimai:

Puikiai biudžeto modelis su galingas žaidėjas.Ne atimta nedidelių trūkumų, tačiau tuo pačiu metu labai patraukli kaina.Turbūt programinės įrangos gedimų bus nustatytas vėliau, po programinės įrangos versijas, tačiau dabar tai puikus oro imtuvas.Lumax dvt2 555hd rekomenduojame naudoti kartu su to, Kuris leis jums užtikrintai gauti savo mėgstamus TELEVIZIJOS kanalus, bet kokiu oru.Techninės specifikacijos Lumax 555:

-Palaiko gauna formatai: esminis skaitmeninės DVB T/t2;

-Procesorius: MStar 7t01;

-Atmintis: 32 "flash" ir 128 RAM;

-Video išėjimai: HDMI, "Tulpės";

-Skaitmeninis Garso: ne;

-USB 2.0 jungtis: Taip, 1;

-Gebėjimas rašyti: Taip, į USB laikmeną arba USB HDD;

-Palaikoma failų sistema: FAT32, NTFS;

-Palaikomi failų formatai: Avi, MPG, dat, RM, RMVB, MKV, FLV, MOV, div, TRS, TS, MP3, WMA, AAC, M4A, JPG, PNG, BMP;

-Timeshift funkcija: Taip, jei yra USB HDD;

-Energijos suvartojimas: ne daugiau nei 8 w.

Trumpa specifikacija:

Ekranas: Ekranas Su

WiFi: nėra

Nuotolinis infraraudonųjų SPINDULIŲ jutikliu: nr.

Išorinis Maitinimo Šaltinis: Taip

Korpusas: Plastikinis

Sąsaja: RCA, HDMI

Valdymo mygtukai priekyje: nr.

DVB C: Nėra

AC 3: Nr.

Žymos: sst, oreo sausainių, rtl2832sdr, "android" tv stick, dvbt2, dvbt2 tuner, usb, mi stick, dvb dvb t2, Linux OS, advantech.

Prekės Pavadinimas LUMAX
Elemento Tipas TV Stick
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Svarbu skaitmeninis imtuvas TV lumach dvbt2-555hd

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai