1m USB 3.0, USB 2.0&3.5 mm USB ir 3.5 mm AUX Kabelis-prailgintojas Flush Mount Kabelis Laido Automobilių/Valtis/Priekabos Dial Plokštė 3FT

Nauja

€3.79

USB ir 3.5 mm AUX Pratęsimo Flush Mount 1 Metras Garso Kabelis , 1/8 AUX Automobilį, Dviratį, Valtį Motercycle Švino Darbai su transporto priemonėmis, su USB ir 3.5 mm AUX Įvestis, Skirtos automobilių, tačiau galima naudoti bet kurią programą, Laikiklis įtraukti leisti montavimas lizdą ant jūsų automobilio prietaisų skydelio.Gali būti prijungtas prie bet kurio automobilio stereo įrengtas, su AUX įėjimas.

KABELIO OT:4,0 mm skersmens, tai toks storas, kad užtikrinti aukštos kokybės ir 3ft ilgio leidžia jums viela.

SUDERINAMAS:skirtas automobilių, bet gali būti naudojami bet kurios programos,pvz., Valčių / Motociklo.

NEPERŠLAMPAMA DIZAINAS:Su wateproof dangtelį,dangtelis yra per dydžio ekstremaliomis oro ir tinka sandariai atidarymo priėmimo asamblėjos vandeniui.

LENGVA ĮDIEGTI:Mount,Du pastil riešutai,Wateproof dangčiu,1 pak montavimo varžtai.Padėti jums įdiegti, paprasta ir patogu.

Kiti: Stabilūs ir ilgaamžiai.

Kokybės įvairių naudoti ir kelių mount montuojamiems USB/Aux-3.5 mm pratęsimo.

Tai patogus montuojamiems 3.5 mm ( 1/8 ) ir USB prailginimo gali būti naudojamas bet pateikti flush sumontuoti ant jūsų brūkšnys ar kitų paviršių.Taip pat galite naudotis su sąlyga, laikiklis montuoti ant bet kokio tinkamo paviršiaus.Šis 3.5 mm/USB prailginimo kalno yra skirta automobilių/Valtis/Bike/Priekabos naudoti ir yra suderinamas su bet automobilio stereo Valtis arba Dviratis aprūpintas 3.5 mm/USB, Aux Įėjimas.

Savybės:

Darbai su transporto priemonėmis, su USB ir 3.5 mm AUX Įėjimas.

Skirtas automobilių, tačiau gali būti naudojamas bet kokią programą.

Naudoti esamą skylę arba sumažinti skylę savo prietaisų skydelio ir įrašo į lizdą išvalyti pritvirtinkite jį prie automobilio brūkšnys.

Laikiklis įtraukti leisti montavimas lizdą ant jūsų automobilio prietaisų skydelio.

Maždaug 1m ilgio laidas.

Gali būti prijungtas prie bet kurio automobilio stereo įrengtas, su AUX įėjimas.

Montavimo galimybės:

1) Flush mount lizdą, į savo valdymo skydelį ar kitų paviršių

2) Kalno, brūkšnys, naudojant laikikliu ir varžtais (žr. paveikslėlį) Gali būti prijungtas prie bet kurio automobilio stereo įrengtas, su AUX įėjimas.

Pakavimo Sąrašas: 1 x USB ir 3,5 mm Flush Mount ilginamojo Laido. 4 x Accssories 4 x varžtas

Žymos: audio splitter y, miata nb, klipsch, asus usb prailginimo, valčių box, prijunkite usb, stove 1 m, plėtiniai lemputes usb, e17 mount, langas 10 pro rakto.

USB Tipas STANDARTAS
Pakuotė No
Prekės Pavadinimas CY
Modelio Numeris U2-B68/U2-B65
Naudoti Mobiliųjų Saugojimas

Parašykite savo atsiliepimą!

1m USB 3.0, USB 2.0&3.5 mm USB ir 3.5 mm AUX Kabelis-prailgintojas Flush Mount Kabelis Laido Automobilių/Valtis/Priekabos Dial Plokštė 3FT

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai