Kanada Crokinole Žaidimo stalo Žaidimas Žaidimai Suaugusiems, Vaikams, Vaikams, Šeimai, Mokyklos Porų, Žaisti stalo Žaidimus 48x48cm Darbalaukio Žaidimai

Nauja

€18.94

Aprašymas:

NAUJAS Crokinole stalo Žaidimas Galvosūkis Suaugusiems, Vaikų, Šeimos Žaisti Lentelės Viršuje 48x48 CM

Specifikacija:

Tipas: Apsauginės Crokinole Žaidimas

Medžiaga: ABS

Spalva: Blue&White&Red

Dydis: 48x48 CM / 18.9x18.8

Savybės:

-Dėlionė, laisvalaikio

Žaisti šį žaidimą ne tik apie kūno judėjimą ar akių priežiūra.Per žaidimą, į akis judės išilgai sfera, kurioje gali atsipalaiduoti regėjimo nervus ir sumažinti tikimybę trumparegystė.

-Sporto naudotis

Įdomus žaidimas, padidinti konkurencingumą ir kantrybės, kad gerai panaudoti smegenų analizuoti ir galvoti, siekiant padidinti lankstumą ir koordinavimo institucija, ir gauti fizinį ir protinį vystymąsi per žaidimą.

-Tėvų-vaikų pramogos

Žaidimai gali suartinti santykius tarp žmonių.Amžius-nemokama linija sportas yra tiltas ryšių tarp šeimos narių ir draugų, todėl gyvenime daugiau harmonijos ir linksmas.

Komplektą Sudaro:

1x Žaidimas Valdyba

1x Instrukcija

1 Maišą Žaidimo detalės

Pastaba:

1.Nėra instrukcijas šiame rinkinyje.Jei norite žinoti, kaip naudoti ar ją įdiegti,prašome susisiekti su mumis el. Paštu.Mes suteiksime padėti, kiek įmanoma.

2.Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

{infomodule}

Žymos: žaidimas, munchkin kūdikių, catan stalo žaidimas, medienos, stalo žaidimas, dalgis žaidimo lentos, žaidimas saboteur, canva, mokyklos mokyklos, Gyvatė maudymosi kostiumėlį, catan žaidimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Apsaugos Crokinole Žaidimas
Features1 Dėlionės laisvalaikio
Modelio Numeris SKUE86619
Dydis 48x48CM
Medžiaga ABS
Features3 Tėvų-vaikų pramogos
Features2 sporto pratimai

Parašykite savo atsiliepimą!

Kanada Crokinole Žaidimo stalo Žaidimas Žaidimai Suaugusiems, Vaikams, Vaikams, Šeimai, Mokyklos Porų, Žaisti stalo Žaidimus 48x48cm Darbalaukio Žaidimai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai