40X60 Didelės Galios Monokuliariniai Teleskopas Paukščių stebėjimo Išmanųjį telefoną su Kompaso Adapterį ir Stovą, Paukščių stebėjimo Kempingas

Nauja

€10.92

Tai monokuliariniai yra įrengta 40x didinimas leidžia jums pamatyti, ką per 60mm didelis tikslas objektyvas.Kokybės multi-coated optics su BAK4 prizmės suteikia aukščiausios šviesos perdavimo ir nuostabiu aiškumo, be jokių spalvų skirtumas.Patikima šarvai suteikia patogų tvirtai.Mini kompasas ant monokuliariniai yra skirta kryptį, rekomendacijos, lauko avarinė.Su išmaniojo telefono adapteris, galite įrašyti apsvaiginimo nuotraukas ir vaizdo įrašus per telefoną, puikus mėgautis kraštovaizdžiu, sporto renginiai, valtys, kempingas, žygiai, golfo, paukščių peržiūra ir daug kitų veiklos lauke.

Savybės:

40x didelės galios didinimas leidžia jums mėgautis grožio atstumas; 60mm didelis tikslas objektyvas platesnio matymo lauką.

BAK-4 prizmės ir visiškai multi-coated objektyvo garantija aukščiausios šviesos perdavimo ir ryškus ryškus vaizdas spalvotas.

Ergonomiškos rankenėlės padeda jums sutelkti dėmesį į savo tikslą greitai ir tiksliai, su viena ranka.

Built-in kompasas pagrindiniai kryptimi lauko avarinė.

Patvarus gumos šarvai suteikia neslidžios sukibimą ir patogus naudoti.

Ateina su išmaniojo telefono gnybtas ir adapteris, skirtas atsižvelgiant aukštos raiškos vaizdus ir vaizdo įrašus.

Puikus paukščių stebėjimas, pėsčiųjų, kempingas, kelionės, gyvūnijos, dekoracijos ir pan.

Techniniai duomenys:

Didinimas: 40X

Tikslas Objektyvas: 60mm

Eye Relief: 15mm

Išėjimo Vyzdys: 6 mm

Laukas: 1500m/9500m

Svoris: Apytiksl. 256g / oz 9.0

Paketų Sąrašo:

1 Monokuliariniai

1 Trikojo

1 Laikymo Dėklas

1 Valymas Audinys

1 Okuliaro Dangtelis

1 Tikslas Objektyvo Dangtelis

1 Telefonas Apkabos

1 Telefono Adapteris, Adapteris,

1 Dirželis

1 Vartotojo Vadovas

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: kompasas monokuliariniai, 40x60, savininkas monokuliariniai, telescop, monokuliariniai telescop, karinis kompasas, zoom monokuliariniai kompaktiškas, karinės monokuliariniai, žiūronų kompasas, kompasas turizmas.

Kilmės NZ(Kilmės)
Modelio Numeris BAK-4 prizmių
Tipas Monokuliariniai

Parašykite savo atsiliepimą!

40X60 Didelės Galios Monokuliariniai Teleskopas Paukščių stebėjimo Išmanųjį telefoną su Kompaso Adapterį ir Stovą, Paukščių stebėjimo Kempingas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai